ΜΕΡΚΕΛ - ΣΤΑΙΝΜΠΡΟΥΚ Oι... αταίριαστοι στον προθάλαμο του μεγάλου συνασπισμού

Πριν από τις γερμανικές εκλογές γνωρίζουμε ήδη τον νικητή: την Ανγκελα Μέρκελ. Αυτό όμως που θα μάθουμε το βράδυ της επόμενης Κυριακής είναι εάν η κ. Μέρκελ θα είναι και καγκελάριος και με ποια κυβέρνηση, καθώς οι δημοσκοπήσεις μετά το δυνατό φίνις του αντιπάλου της Πέερ Στάινμπρουκ δεν αποκλείουν πια τον «μεγάλο συνασπισμό».

Αλβανία: Ψήφο εμπιστοσύνης πήρε η κυβέρνηση Ράμα

Το Κοινοβούλιο της Αλβανίας ενέκρινε σήμερα την κυβέρνηση συνασπισμού του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ο οποίος δεσμεύθηκε για την προσέγγιση της χώρας του με την Ευρωπαϊκή Ένωση

Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στη Μακρόνησο

Περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στήν Μακρόνησο για να παρακολουθήσουν την παράσταση - αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη.
Δύο πλοία με έξι δρομολόγια αποβίβασαν χθες περισσότερους από 5.000 θεατές (κοντά στους 6.000 υπολογίζονται συνολικά μαζί με όσους κατέφθασαν με άλλα πλωτά μέσα) στο άγονο αυτό νησί που επί σειρά ετών αποτέλσε κολαστήριο και τόπο μαρτυρίας για χιλιάδες δημοκρατικούς πολίτες.

Τσίπρας: Μαζί θα φύγουν Σαμαράς και Μνημόνιο

Κοκτέιλ θέσεων που εκκινούν από το τρίπτυχο «αναστολή πληρωμής τόκων, κούρεμα χρέους και επαναδιαπραγμάτευση» και εξικνούνται στην πιθανότητα μονομερούς καταγγελίας της σύμβασης, στην εθνικοποίηση των τραπεζών, στις διαρθρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο αλλά και τις επαναπροσλήψεις σε αυτό διατύπωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 78ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης,

ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ-‘Ιερά’ τιμολόγια από τις... φυλακές Διαβατών!

Μπίζνες με χιλιάδες πλαστά και εικονικά τιμολόγια που εκδίδονταν στο όνομα αχυράνθρωπων, ακόμα και φυλακισμένων, αποκάλυψε το ΣΔΟΕ. Μοναχοί και ιερείς συμμετείχαν στο φαγοπότι των παράνομων επιδοτήσεων και του «μαύρου» χρήματος, με τζίρο 5 δισ. ευρώ.

RussiaToday-Video-News-World:India tests nuclear-capable 'Agni V' missile

India has conducted a second test firing of a nuclear-capable missile with a range of 5,000 kilometers. New Delhi is struggling to challenge Beijing in the race for missile dominance in Asia.

Ιράν: Να προσχωρήσει στη συνθήκη για τα χημικά και το Ισραήλ

Την προσχώρηση της Συρίας στη συνθήκη για τα χημικά όπλα χαιρέτισε σήμερα το Ιράν και απαίτησε και το Ισραήλ να προσχωρήσει σε αυτή τη συνθήκη, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

FashionTV-News: WATCH: Agent Provocateur’s Saucy Underwear Campaign & More Fashion Films!

Are you a fan of the movies? Well how about turning your attention to something a little different? The art of fashion film. The FashionTV team has compiled a selection of our favorite fashion films for your enjoyment. All you’ve gotta do is press PLAY.... happy watching!
Agent Provocateur "Control Yourself" Collection Video

FashionTV-News: NYFW Parties, Beyonce’s Birthday Vacation, & More Celebrity Instagram!

It’s been a week filled with glitz and glamour, starting with the New York Fashion Week catwalks to the celeb-filled after parties, and crossing the waters to Rihanna’s River Island collection launch party as well as Beyonce’s birthday celebrations on a yacht!

Oh the high life, we sigh* -- full of fabulous fashion, fabulous destinations, and fabulous people!

FashionTV-News:Most Popular Videos From Mercedes-Benz Fashion Week New York! | Best Videos

Although we firmly believe every show from Mercedes-Benz Fashion Week New York should be watched, we know that sometimes it’s hard to find the time. But, don’t fret, FashionTV has gone through all the shows to pick out five that simply can’t be missed!

Χαβάη Raica Oliveira: Μια σέξι γοργόνα

Το 2006 η Oliveira ήταν ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα και κέρδιζε πάνω από 20 χιλιάδες δολάρια σε κάθε fashion show.
Για τα μαγιό του επόμενου καλοκαιρού της εταιρείας Blue Beach πόζαρε η όμορφη Βραζιλιάνα Raica Oliveira, σε μια φωτογράφηση που έγινε σε εξωτική παραλία της Χαβάης.

Χώρισε λίγο πριν το γάμο η Sofia Vergara!

Έπειτα από έναν επεισοδιακό καυγά που είχε σε ένα πάρτι με τον Loeb, η Λατίνα σεξοβόμβα ακύρωσε τον επικείμενο γάμο τους
Μπορεί το καλοκαίρι να είχε επισκεφτεί την χώρα μας μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Nick Loeb και να έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Sofia Vergara αποφάσισε πως ο γνωστός επιχειρηματίας δεν ήταν ο... κατάλληλος σύζυγος για εκείνη για αυτό και του ζήτησε να χωρίσουν, λίγο πριν το γάμο.

Ο Σάκης Ρουβάς θα υποκλιθεί για τελευταία φορά στο Ηρώδειο

Η παράσταση «Βάκχες» ολοκληρώνει τον κύκλο της
Ήταν η έκπληξη του φετινού θεατρικού καλοκαιριού! Το απόλυτο είδωλο της ποπ μουσικής της εποχής φαίνεται πως έκανε το μεγαλύτερο όνειρό του πραγματικότητα...

Ο Σάκης Ρουβάς περιόδευσε ανά την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην πολυσυζητημένη παράσταση «Βάκχες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη και αποκαλύφθηκε ως θεός Διόνυσος.

Η Laura Cremaschi είναι το γούρι των Ιταλών

Η βασίλισσα των... προγνωστικών κάνει για ακόμα μία φορά την... πισωκίνητη έκπληξη – “Βγήκε” από τα ρούχα της για να γιορτάσει την πρόκριση της Ιταλίας στο Μουντιάλ – Στο... πλευρό της σύσσωμος ο ανδρικός πληθυσμός
Χαρακτηρίζεται ως η «Regina dei pronostici», «βασίλισσα των προγνωστικών» δηλαδή της Ιταλίας, μιας και είναι μία γυναίκα που ασχολείται και με το παραπάνω με τα αθλητικά και κάνει τις πιο... σέξι ποδοσφαιρικές προβλέψεις για λογαριασμό της «Corriere dello Sport» πριν από σημαντικά παιχνίδια της Serie A.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 82-56 Στο ρελαντί οι Ισπανοί με φοβερό Καλντερόν! (vds)

Εύκολη, όπως αναμενόταν, νίκη πανηγύρισαν οι Ισπανοί ενάντια στους Φινλανδούς με 82-56 και σκαρφάλωσαν προς το παρόν στην τέταρτη θέση του Ε' ομίλου. Με έναν εκπληκτικό Χοσέ Καλδερόν που πέτυχε νέο ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, σταματώντας στους 23 πόντους, η Ισπανία δεν δυσκολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση των Φινλανδών, που πλέον μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες στη δεύτερη φάση.

PRIMERA DIVISION- Λύτρωση στο 90+4' για Μπάρτσα, γκέλαρε η Ρεάλ! (vds)

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να λυγίσει την Σεβίλλη στο 90+4' και να πάρει τη νίκη με 3-2! Οι Καταλανοί είχαν και την εύνοια της διαιτησίας, καθώς ακυρώθηκε καθαρό γκολ των φιλοξενούμενων, το οποίο σημείωσε ο Κάλα, ωστόσο, προς στιγμήν αποδόθηκε δικαιοσύνη, αφού οι Σεβιγιάνοι ισοφάρισαν στο 90+1' σε 2-2!

Το σκορ άνοιξε στο 36' ο Ντάνι Αλβες κι ο Μέσι στο 75' έκανε το 2-0 με τους «μπλαουγράνα» να δείχνουν πως καθαρίζουν το ματς. Ωστόσο, η Σεβίλλη μείωσε στο 80' με τον Ιβάν Ράκιτιτς και ισοφάρισε στο 90+1' με τον Κόκε.

Ομπάμα: Αν αποτύχει η διπλωματία οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να δράσουν

Σε ετοιμότητα το αμερικανικό Πεντάγωνο - Αυστηρό χρονοδιάγραμμα μιας εβδομάδας στον Άσαντ να παραδώσει «λεπτομερή λίστα» του οπλοστασίου – Οι πρώτες διεθνείς αντιδράσεις - Απογοητευμένη η συριακή αντιπολίτευση από την εξέλιξη
Μπορεί ΗΠΑ-Ρωσία να τα βρήκαν για τον τρόπο ελέγχου και καταστροφής του συριακού χημικού οπλοστασίου, όμως ο αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα ήταν ξεκάθαρος: «Αν αποτύχει η διπλωματία οι ΗΠΑ παραμένουν έτοιμες να δράσουν».

WSJDigitalNetwork-Video-News:Frankfurt Motor Show: Week in Review

The Frankfurt motor show is one of the world's top trade shows for the automotive industry, where the world's leading car and car-parts companies showcase their newest products and technology. From the new Jaguar C-X17 to the BMW i8, watch highlights from this week's show.

whitehouse- Νews-Video:Weekly Address: Pursuing a Diplomatic Solution in Syria

President Obama follows up on his speech to the nation on Tuesday and describes the possibility for a diplomatic solution in Syria, partially because of the credible threat of U.S. military force

RussiaToday-Video-News-World:Diplomatic Rollercoaster: 'US's Syria military option off table - but only for now'

First agreements have been reached in Geneva on Syria's chemical weapons - after a tiring three days of talks, Russian and American top diplomats say Damascus must reveal its arsenal within a week - and start disarming within a month. Manuel Ochsenreiter, German journalist focusing on the Syrian crisis, joins RT to discuss this issue.

Σούπερ Λίγκα: Το πανόραμα του Σαββάτου - 4η αγωνιστική

Πετυχημένη πρόβα τζενεράλε ενόψει Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκη» που κέρδισε τη Ξάνθη με 4-0 για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι τους στη φάση ων ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί την ερχόμενη Τρίτη.

Έχασε τον «τελικό» η Εθνική μπάσκετ κόντρα στη Σλοβενία

Παρά την επική προσπάθεια στο τέταρτο δεκάλεπτο η Εθνική μας δεν μπόρεσε τελικά να βρει απαντήσεις στη δυναμική εμφάνιση των Σλοβένων – Η πρόκριση στους “8” του Ευρωμπάσκετ δεν περνά πια από το χέρι της – Μόνο νίκη τη Δευτέρα κόντρα στους Κροάτες και μετά ελπίζουμε σε ένα δώρο από τους Ιταλούς
Σε περιπέτειες μπήκε η Εθνική, που πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στη «Στόζιτσε Αρένα», γνώρισε την ήττα από τους οικοδεσπότες Σλοβένους με 73-65..