Google: Ταξιδέψτε μαζί με τον Άγιο Βασίλη σε όλο τον κόσμο

Το ταξίδι του Άγιου Βασίλη ξεκίνησε και η Google ενεργοποίησε μια πλατφόρμα ώστε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να μπορούν να παρακολουθήσουν λεπτό προς λεπτό το ταξίδι του αγαπημένου Αγίου σε όλο τον κόσμο για να παραδώσει τα δώρα του.

Μέσω της εφαρμογής αυτής οι χρήστες μπορούν να δουν που βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης, ποιος είναι ο επόμενος προορισμός του αλλά και πόσα χιλιόμετρα έχει ταξιδέψει στον ουρανό προκειμένου να φέρει το χαμόγελο σε όσους περιμένουν το δώρο τους.

Όταν ο Έλβις γιόρταζε με την κόρη του τα Χριστούγεννα στην Graceland (ΦΩΤΟ)

H μοναχοκόρη του Ελβις Πρίσλεϊ ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του '68. Από τότε και κάθε χρόνο, μέχρι και το διαζύγιο των γονιών της το 1972, η μικρή Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ πέρασε ονειρεμένα Χριστούγεννα στην Graceland.

Οσο για τον Ελβις, τα Χριστούγεννα σύμφωνα με το mothersblog, ήταν μία από τις αγαπημένες του γιορτές.

Στηρίξτε τα Παιδικά Χωριά S.O.S «Στην Πόλη των Αγγέλων» με τους Onirama

Το δημοφιλές συγκρότημα αφιερώνει το νέο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι στα Παιδικά Χωριά SOS!
Τη νέα Χριστουγεννιάτικη επιτυχία «Στην Πόλη των Αγγέλων» μας συστήνουν οι Onirama, ένα τραγούδι που έχει καλό σκοπό! Το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα στηρίζει το σπουδαίο έργο των Παιδικών Χωριών SOS προσφέροντας

Video: Πολυτελές sedan από τη Citroen μόνο για την Κίνα-Η παρουσίασή του έγινε πάντως στο Παρίσι

Ένα νέο μέλος απέκτησε η σειρά DS της Citroen, το sedan DS 5LS!
Η παρουσίαση του πραγματοποιήθηκε με φόντο το εντυπωσιακό «Le Carrousel» του μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι. Παρότι όμως έγινε επί ευρωπαϊκού εδάφους και μάλιστα στη πρωτεύουσα της Γαλλίας, είναι μοντέλο που τουλάχιστον με τα έως τώρα πλάνα της Citroen, δεν θα το δούμε στη Γηραιά Ήπειρο.

Συνελήφθη ο πρόεδρος του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου-???

Κατηγορείται για δωροδοκία και εκβιασμό - Πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 25.000 ευρώ - Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία - Την παύση του από το νοσηλευτικό ίδρυμα ζητά ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης - Αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα

Δείτε Klum,Katy Perry, Lohan,Christina Aguilera ,και Hilton ως Sexy Santas!

Στο πνεύμα των εορτών οι πιο καυτές αιθέριες υπάρξεις του πλανήτη - «Όλα στο κόκκινο» τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα
Τα πιο σέξι Χριστούγεννα ανήκουν πάντα στους διάσημους celebrities, οι οποίοι ξεχύνονται στους δρόμους, έπειτα από έξαλλα πάρτι, ντυμένοι με την αγαπημένη στολή του Αγίου Βασιλείου ή έστω με κάποια αξεσουάρ, όπως το καπέλο του, και αναστατώνουν τα πλήθη, βάζοντας «φωτιά» στα φλας των φωτογράφων.

Και όμως: Ο Μπερλουσκόνι χάλασε χατίρι στην 28χρονη αγαπημένη του-«no Harley Davidson»

Η Πασκάλε δε θα πάρει το δώρο Χριστουγέννων που επιθυμεί από τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας…

Μπορεί πολλές γυναίκες να περιμένουν τα Χριστούγεννα από τους συντρόφους τους να λάβουν ως δώρα ακριβές γόβες, επώνυμες τσάντες, ηλεκτρονικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας ή ακόμα και ένα… δαχτυλίδι, όμως, η Φραντσέσκα Πασκάλε ξεχωρίζει.

Emanuela de Paula: Φορώντας τα μαγιό του επόμενου καλοκαιριού

Η De Paula γεννήθηκε πριν από 24 χρόνια στη Βραζιλία και έγινε γνωστή το 2009 όταν φιλοξενήθηκε στις σελίδες του δημοφιλούς «Pirelli Calendar»
Με τα νέα μαγιό του επόμενου καλοκαιριού γνωστής εταιρείας φωτογραφήθηκε σε εξωτική παραλία η μελαχρινή καλλονή και άγγελος της Victoria’s Secret Emanuela de Paula, ανεβάζοντας σε εμάς εδώ που έχουμε χειμώνα τη θερμοκρασία στα ύψη.

Η Miley Cyrus... χαϊδεύεται στο νέο της βίντεο κλιπ-Αφήνει πλέον ελάχιστα στη φαντασία

Η νεαρή τραγουδίστρια φαίνεται να... ξεφεύγει στο τρέιλερ του τελευταίου της single με τίτλο «Adore You»
Το άλμπουμ της Miley Cyrus με τίτλο Bangerz μοιάζει να είναι... ανεξάντλητο, μιας και παρόλο που έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από τη μέρα που κυκλοφόρησε, εντούτοις δείχνει ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει.

«Μπρούσκο»: Το παθιασμένο φιλί των πρωταγωνιστών στη σκηνή του «Dancing»


«Μπρούσκο»: Το παθιασμένο φιλί των πρωταγωνιστών στη σκηνή του «Dancing»

Χριστούγεννα 2013: Πού να πάτε, τί να δείτε στη γιορτινή πρωτεύουσα

Πολύ πλούσιο το... πρόγραμμα για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά - Δείτε τις δραστηριότητες που προγραμματίζει ο Δήμος Αθηναίων - Η Αθήνα χορεύει με την Sylvie Guillem - Συναυλίες και παραστάσεις για κάθε γούστο

Μαξίμου: Προσπάθεια για αντιστροφή του κλίματος

Προσέχει για να έχει η κυβέρνηση εν όψει και της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους της τριμερούς από τις 13 Ιανουαρίου.

Στο Μαξίμου προγραμματίζουν ήδη σειρά πρωτοβουλιών αφενός για την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος των τελευταίων ημερών αφετέρου για να προλάβουν τυχόν νέα «ατυχήματα» τύπου Βύρωνα Πολύδωρα

Δ. Κουτσούμπας: Δύσκολοι αγώνες μπροστά μας Vds

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας (Α) ακούει τα κάλαντα των Χριστουγέννων από το μουσικό συγκρότημα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (Σ.Ε.Α.Α.Ν.) και από αντιπροσωπεία της Σ.Ε.Α.Α.Ν. στα γραφεία του ΚΚΕ.

euronews (στα ελληνικά) Ισραήλ: Απελευθερώθηκε Παλαιστίνιος ακτιβιστής

Οι κάτοικοι της αραβικής συνοικίας Ισαουίγια στην Ανατολική Ιερουσαλήμ υποδέχονται τον Σαμέρ Αλ Ισαούι σαν ήρωα.

Οι ισραηλινές αρχές απελευθέρωσαν τον Ισαουί, μετά από σχεδόν ενάμισι χρόνο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ...ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑΙΝΙΑ !!

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ KICKBOXING ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ "ΡΟΚΥ"... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙ !!

euronews:Γαλλία: Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας με πυρηνικά απόβλητα

Πυρηνικά απόβλητα μετέφερε εμπορική αμαξοστοιχία που εκτροχιάστηκε τρία χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Παρισιού.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας για τα χημικά υποστήριξαν πως δεν υπήρξε διαρροή του επικίνδυνου υλικού.

Εrtopen.com: Ελεύθερες οι Pussy Riot: Δεν αλλάζει η στάση μας έναντι του Πούτιν

Ελεύθερα αφέθηκαν τα δύο μέλη του ρωσικού πανκ συγκροτήματος Pussy Riot, σε εφαρμογή του νέου νόμου περί αμνηστίας, που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη ρωσική Βουλή. Η Ναντιέζντα Τολοκονίκοβα και η Μαρία Αλιόχινα εξέτιαν ποινή διετούς κάθειρξης μετά την καταδίκη τους για την κατηγορία του «χουλιγκανισμού υποκινούμενου από θρησκευτικό μίσος» με αφορμή την «πανκ προσευχή» κατά του Πούτιν στον Καθεδρικό της Μόσχας.

Βασιλική χάρη για τον Άλαν Τούρινγκ, 60 χρόνια μετά το θάνατό του.

Ο σπουδαίος μαθηματικός, γνωστός ως ο πατέρας της ιδέας των ηλεκτρονικών υπολογιστών και «κατακτητής» της γερμανικής μηχανής κωδικοποίησης Enigma, καταδικάστηκε το 1952 για ομοφυλοφιλία. Πέθανε μόλις δύο χρόνια αργότερα, λόγω δηλητηρίασης από κυάνιο

Economist: Πολύ υψηλός κίνδυνος κοινωνικών ταραχών στην Ελλάδα το 2014

Ελλάδα και Βοσνία είναι οι μοναδικές Ευρωπαϊκές χώρες ανάμεσα στα 19 κράτη που συγκαταλέγονται στην κατηγορία «πολύ υψηλού κινδύνου»Στην κατηγορία «πολύ υψηλού κινδύνου» για το ενδεχόμενο κοινωνικών ταραχών κατατάσσεται η Ελλάδα για το 2014, σύμφωνα με μετρήσεις του περιοδικού Economist.

Deutsche Welle:Στην Ελλάδα, η φτώχεια και στον αέρα

Οι οδυνηρές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης που σοβεί στην Ελλάδα γίνονται πλέον ιδιαίτερα αισθητές και στον ατμοσφαιρικό αέρα. Όπως επισημαίνει η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου στη διαδικτυακή της έκδοση, «η ποιότητα του αέρα έχει επιδεινωθεί δραματικά τα προηγούμενα χρόνια, τουλάχιστον στις μεγαλουπόλεις».

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας σε Βρετανία και Γαλλία

Ισχυροί άνεμοι και καταρρακτώδης βροχή έπληξε τη Δευτέρα τη δυτική και βορειοδυτική Γαλλία και το νότιο τμήμα της Αγγλίας και της Ουαλίας, όπου δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις και χιλιάδες γαλλικά σπίτια έμειναν χωρίς ηλεκτρική ενέργεια.

Χριστουγεννιάτικα έθιμα από όλο τον κόσμο

Ο κάθε λαός γιορτάζει διαφορετικά τα Χριστούγεννα. Διαβάστε τα έθιμα των ανθρώπων από όλο τον κόσμο.
Ολλανδία
Σύμφωνα με το θρύλο, ο Άγιος Νικόλαος, ο οποίος ονομάζεται «Sinterklaas», καταφθάνει στην Ολλανδία το Νοέμβριο, τρεις βδομάδες πριν τα γενέθλιά του.

Οι οκτώ καλές νεράιδες της Βαρβακείου

Απίστευτο περιστατικό στη Βαρβάκειο, όπου οκτώ γυναίκες νεαρής ηλικίας, αφού προσήλθαν με δύο μεγάλα μαύρα τζιπ στην αγορά, προσέγγισαν τους πάγκους της αγοράς και πλήρωσαν το κρέας σ' όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν αρκετή ποσότητα.