Taylor Swift: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λας Βέγκας ( picture+video )

Η 24χρονη Αμερικανίδα σταρ βγήκε στη σκηνή φορώντας ένα μπλουζάκι που άφηνε ακάλυπτη τη σέξι κοιλιά της και ένα σούπερ μίνι, το οποίο άφηνε με τη σειρά του ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η γνωστή τραγουδίστρια της country Taylor Swift, η οποία τραγούδησε αυτές τις μέρες στη σκηνή του iHeartRadio του Λας Βέγκας και ξεσήκωσε το πλήθος που πήγε να τη δει.

Jennifer Lopez: Η καυτή εμφάνιση στο Grand Prix στη Σιγκαπούρη

Η Lopez ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ζαρτιέρες και διχτυωτό καλσόν και έκανε τα συνηθισμένα της ακροβατικά, με τη βοήθεια των νεαρών χορευτών της
Μια εντυπωσιακή, σέξι και αρκετά προκλητική εμφάνιση έκανε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Jennifer Lopez, η οποία έδωσε μια συναυλία στην τελετή λήξης του Grand Prix της Σιγκαπούρης και ξεσήκωσε το κοινό που πήγε να τη δει.

Dolce & Gabbana: Δείτε το fashion show-υπερπαραγωγή στο Μιλάνο

Ενα υπέροχο fashion show παρουσίασε το γνωστό ιταλικό δίδυμο σχεδιαστών Dolce & Gabbana, που έγινε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου. Οι φοβεροί και τρομεροί σχεδιαστές εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά το κοινό με τις σούπερ σέξι και πολύχρωμες δημιουργίες τους για την Ανοιξη και το Καλοκαίρι 2015 και εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- «Φωσφοριζέ» εσώρουχα για... άλλα κόλπα στο κρεβάτι!

Εσώρουχα που... λαμπυρίζουν δημιούργησε μια νεαρή Βραζιλιάνα, για να κάνει πιο γκλάμουρ τις τρυφερές στιγμές των ζευγαριών
Εσώρουχα που λαμπυρίζουν δημιούργησε μία νεαρή Βραζιλιάνα, για να κάνει πιο γκλάμουρ τις τρυφερές στιγμές των ζευγαριών.

Ο σύντροφος της Lana Del Rey σε τρυφερό τετ α τετ με την αδερφή της Rita Ora!

Οι Ιταλοί –και γενικά όλοι οι λαοί της Μεσογείου- είναι διάσημοι σε ολόκληρο τον πλανήτη για το έντονο ταμπεραμέντο τους και τον αχαλίνωτο ερωτισμό τους -δεν είναι άλλωστε τυχαίο που όλοι τους αποκαλούν Λατίνους εραστές.

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Όλα όσα μας ενθουσίασαν από τα show των Prada, Gucci και Ferretti

Gucci, Prada και Alberta Ferretti... τρεις από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο μας δίνουν μία γεύση για το τι θα φορεθεί την επόμενη Άνοιξη του 2015!

Gucci

Στην προηγούμενη Εβδομάδα Μόδας ο οίκος Gucci είχε παρουσιάσει ρούχα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '60. Αυτή τη φορά έχει περάσει στη δεκαετία του '70.

Όπως το ’81…* Καταδικασμένες οι τακτικές Σαμαρά-Βενιζέλου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Την τελευταία περίοδο ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς κι ο αντιπρόεδρός του Β. Βενιζέλος ασχολούνται αποκλειστικά με το πώς θα φράξουν το δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα προς την εξουσία.

Θεμιτό, θα πείτε. Θεμιτό, δύο συγκυβερνώντα κόμματα να το παλεύουν για να μην συντριβούν στις επόμενες εκλογές.

Σάμος: Αυτοκτόνησε καθηγητής-Συγκλονίζει το γράμμα του

Ο 58χρονος E.Μ, συνταξιούχος καθηγητής από τη Σάμο έδωσε τέλος στη ζωή του την Παρασκευή πέφτοντας από το Κάστρο του Μολύβου.
Ο Ε. Μ που είχε εγκατασταθεί εδώ και δέκα χρόνια μαζί με τη σύντροφό του στη Συκαμιά.

Κίνα: Μπαράζ εκρήξεων με νεκρούς

Σειρά εκρήξεων στη μουσουλμανική περιοχή Σιντζιάνγκ της Κίνας προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό πολλών ακόμη, μετέδωσε o κυβερνητικός ειδησεογραφικός ιστότoτος Tianshan.

Το Κίεβο εκβιάζει ότι θα κατασκευάσει πυρηνικά όπλα, αν δεν υποστηριχθεί από τη Δύση!

 Η Ουκρανία είναι έτοιμη να επανέλθει στην αποκατάσταση του πυρηνικού της καθεστώτος, εάν δεν υποστηριχθεί από τη Δύση στη σημερινή ένοπλη σύγκρουση, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας Βαλέρι Γκελετέι ή Χελετέι, αν ακολουθήσουμε την ουκρανική προφορά.