Οικογένεια Μητσοτάκη Α.Ε. – Πώς η φαμίλια απομυζά το κράτος επί 150 χρόνια!

 Όταν το 1845 γεννιόταν στη Μονεμβασιά ο Κωστής Μητσοτάκης, κανείς δεν φανταζόταν ότι για τους επόμενους δύο αιώνες η οικογένειά του θα ζούσε σχεδόν αποκλειστικά από το Δημόσιο μέσω της πολιτικής ισχύος και των καλών γάμων. Η δράση της οικογένειας άρχισε ακριβώς τότε, μόλις 15 χρόνια μετά την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους.

  • από τον Βασίλη Γαλούπη

Σερβία-Κόσοβο: Απέτυχε το δημοψήφισμα για την αποπομπή δημάρχων

 Αποτέλεσμα δεν υπήρξε, παρά την κινητοποίηση των τελευταίων ημερών στα Βαλκάνια.

Το δημοψήφισμα για την αποπομπή τεσσάρων δημάρχων στο βόρειο Κόσοβο απέτυχε, εξαιτίας μικρής συμμετοχής, όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Σημειώνεται μέσα από το ΑΠΕ πως στους δήμους Βόρεια Μιτρόβιτσα, Ζβέτσαν, Ζούμπιν Πότοκ και Λεποσάβιτς προσήλθαν συνολικά για να ψηφίσουν 253 πολίτες από τους 46.556 που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.

Elpedison: Όλα τα σενάρια για την τύχη της εταιρείας ενέργειας των HELLENiQ ENERGY και Edison

 Μετά το Πάσχα αναμένεται να κριθεί η τύχη της εταιρείας παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου Elpedison.

Όπως αποκάλυψε πρώτος ο ΟΤ, οι δύο μέτοχοι HELLENiQ ENERGY και η ιταλική Edison έχουν μπει σε διαπραγματεύσεις για το ποιος θα αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της κοινής μέχρι και σήμερα εταιρείας.

Κατέχουν από 50% και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε αυτή τη φάση σε συζητήσεις προκειμένου η Elpedison των 315.329 πελατών στην ηλεκτρική ενέργεια και των δύο μονάδων ηλεκτροπαραγωγής συνολικής ισχύος 820 MW να περάσει στα χέρια ενός εκ των δύο.

Μαζέψτε τον! Νέα ωμή παρέμβαση του Γερμανού πρέσβη στις Ευρωεκλογές!

 Ο Αντρέας Κιντλ με απαράδεκτη ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έκανε ευθείες υποδείξεις προς τους Έλληνες φοιτητές ψηφοφόρους τι να ρίξουν στην κάλπη

Κλιμακώνεται η (απροκάλυπτη) παρέμβαση της Γερμανίας στα εσωτερικά της χώρας μας εν όψει των Ευρωεκλογών!  Μετά τον γερμανικό δάκτυλο μέσω του ιδρύματος του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, σειρά πήρε, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «κυριακάτικη δημοκρατία», ο ίδιος ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα Αντρέας Κιντλ, κάνοντας ευθείες υποδείξεις προς τους Έλληνες ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν «ακραία κόμματα» στις 9 Ιουνίου.

Γυναίκα χαστούκισε την βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία

 Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε το πρωί της Κυριακής η Αγγελική Δεληκάρη, βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο Γηροκομείο, άγνωστη γυναίκα την πλησίασε, την έβρισε και την χαστούκισε.

Σύμφωνα με το proininews.gr, η βουλευτής αντέδρασε πολύ ψύχραιμα ενώ οι παρόντες αποδοκίμασαν την γυναίκα για την πράξη της.

Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στην εκκλησία της κυρίας Δεληκάρη. Τότε, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και χαστούκισε την βουλευτή της ΝΔ.

Ιερέας στην Αχαΐα τα… έψαλε στην υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου Αποχώρησε έχοντας στο πλευρό της τον αδερφό του Δεσπότη

 Μετά το χαστούκι που εισέπραξε το πρωί της Κυριακής η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αντιμέτωπη με την οργή για την ψήφιση του εν λόγω νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη ήρθε και η υφυπουργός ΜεταφορώνΗ Χριστἰνα Αλεξοπούλου τα… άκουσε για τα καλά από ιερέα στην ιδιαίτερη πατρίδα της στην Αχαΐα.

Βασιλική οικογένεια LIVE: Η οργή και τα δάκρυα του Χάρι αποκαλύφθηκαν καθώς ο Γουίλιαμ στέλνει κρυφό μήνυμα

 Η αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι στην έξωση του στο Frogmore Cottage έχει αποκαλυφθεί, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε ένα λεπτό μήνυμα για το κοινό κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας βασιλικής εκδρομής, σύμφωνα με τον ισχυρισμό.

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε μια συναισθηματική αντίδραση στην είδηση ότι εκδιώκεται από το σπίτι του που βρίσκεται κοντά στο κάστρο της βασιλικής οικογένειας του Ουίνδσορ, σύμφωνα με τον ισχυρισμό. 

David Beckham's pal reveals iconic end of Victoria's lavish 50th party which fans brand 'the best'

 Dave Gardner was among the guest attending Victoria Beckham's extravagant 50th birthday party at Oswald’s private members club in Mayfair - but the night ended in a much humbler environment

Ο Ντέιβ Γκάρντνερ ήταν μεταξύ των καλεσμένων που παρακολούθησαν το υπερβολικό πάρτι για τα 50ά γενέθλια της Victoria Beckham στο ιδιωτικό κλαμπ μελών του Oswald στο Mayfair - αλλά η βραδιά τελείωσε σε ένα πολύ πιο ταπεινό περιβάλλον