Ρωσία- Τα χάδια και η αγάπη μιας πολικής αρκούδας προς το μωρό της

Ο φωτογραφικός φακός της 29χρονης Βέρα Σαλνιτσκάγια κατέγραψε μοναδικές στιγμές στοργής και τρυφερότητας
Τον απόλυτο δεσμό μεταξύ μητέρας και παιδιού αποτύπωσε στο φακό της η φωτογράφος Βέρα Σαλνιτσκάγια στον ζωολογικό κήπο του Νοβοσιμπίρσκ στη Ρωσία, όπου η πολική αρκούδα Gerda, περήφανη μαμά, δεν σταμάτησε να φροντίζει και να δείχνει τρυφερότητα στο μικρό της. 

Ματσιούλις: «Παίζουμε πιο ελεύθερα με Αλβέρτη»Focus on: Jonas Maciulis, Panathinaikos Athens

Απελευθερωμένοι ψυχολογικά και αγωνιστικά νιώθουν επί Αλβέρτη οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Γιόνας Ματσιούλις. Τι είπε για τα… ζωηρά παιδικά του χρόνια και τη φάρσα του Γκιστ.

 Αφιέρωμα στον Γιόνας Ματσιούλις φιλοξενεί η Ευρωλίγκα. Ο Λιθουανός φόργουορντ αναφέρεται στο τι άλλαξε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Η Cameron Diaz σε μάχη στήθος με στήθος με την Kate Upton

Η μία ντύθηκε... κουμπάρα και η άλλη σέξι θηλυκό, όχι με τη σειρά που νομίζετε
Η νέα είναι αναμφισβήτητα ωραία, γι αυτό και η παλιά βάζει μπροστά τα μεγάλα μέσα. Οπου παλιά, βλέπε Cameron Diaz, η οποία μάλλον δεν είχε αναλογιστεί τις συγκρίσεις που θα γίνονταν όταν συμφωνούσε να συμμετάσχει στην ίδια ταινία με τη «φρέσκια» Kate Upton.

ΗΠΑ Mila Kunis: Φαίνεται πια η εγκυμοσύνη

Πήγε ταξίδι για να δει την αδερφή της, πάντα μαζί με τον Ashton Kutcher
Φούσκωσε η κοιλίτσα της Mila Kunis και πλέον η εγκυμοσύνη της διάσημης ηθοποιού είναι «φως φανάρι». Η 30χρονη εμφανίστηκε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Ashton Kutcher στο αεροδρόμιο της Louisiana, έτοιμη για την πτήση της προς το Los Angeles.

Ελεύθερη με εγγύηση 500.000 ευρώ η σύζυγος του Γιάννη Καρούζου

H Ρεβέκκα Σκαφτούρα είχε οδηγηθεί στη φυλακή κατηγορούμενη ότι εμπλέκεται σε εκτεταμένη φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος του ομίλου του πρώην συζύγου της
Ελεύθερη με εγγύηση 500.000 ευρώ αφέθηκε η Ρεβέκκα Σκαφτούρα η οποία είχε οδηγηθεί στη φυλακή κατηγορούμενη ότι εμπλέκεται σε εκτεταμένη φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Aυτό θα είναι το πιο ακριβό εστιατόριο του πλανήτη!

Ανοίγει στην Ίμπιζα και η τιμή ανά άτομο για ένα φούλ γεύμα θα ανέρχεται στα 1.500 ευρώ περίπου...
Είναι γνωστό ότι αυτό το νησί δεν κοιμάται ποτέ. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπου η ομορφιά της φύσης συναγωνίζεται την πολυτέλεια του τουρισμού. Η Ίμπιζα είναι παράδεισος, γεμάτος εντυπωσιακά τοπία, μοναδικές παραλίες και δημοφιλή ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Η Μπιγιονσέ στο Σκορπιό για το πάρτι του Ριμπολόβλεφ

Θα τραγουδήσει το «Happy Birthday» στα γενέθλια της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα
Δέχτηκε να παραβρεθεί στο Σκορπιό η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso. Εκεί, θα τραγουδήσει προς τιμήν της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα, στο πάρτι που οργανώνει για τα γενέθλιά της, στις αρχές Ιουνίου.

Οι 10 μεγαλύτερες καταστροφές του 21ου αιώνα σε φωτογραφίες

Όταν η φύση ξεπερνά τα ανθρώπινα μέτρα...
Το μεγαλείο της φύσης μας αφήνει άφωνους πολλές φορές, άλλες να θαυμάζουμε ό,τι αντικρίζουμε και άλλες να στέκουμε τρομοκρατημένοι και ανήμποροι. Οι φυσικές καταστροφές που σημειώθηκαν κατά τα 14 πρώτα χρόνια του 21ου αιώνα, άφησαν πίσω τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και κατεστραμμένα τοπία, που προκαλούν δέος.

«Μαύρη επέτειος» η είσοδος της χώρας στα μνημόνια Τέσσερα χρόνια από το «έγκλημα του Καστελόριζου» Βιντεο

Στις 23 Απριλίου του 2010, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε, με εγκληματική αμεριμνησία, την ένταξη της χώρας στον λεγόμενο μηχανισμό στήριξης, την γνωστή τρόικα, με τη συμμετοχή και την σιδηρά επίβλεψη του ΔΝΤ

Θα κάνουν την Ιθάκη θέρετρο διασήμων! -Tο ILIAD Resort θα δημιουργηθεί στη Νότια Ιθάκη.

Κυκλοφόρησαν οι μακέτες του υπερπολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος που θα κατασκευάσουν Αυστραλοί στο νησί και θα περιλαμβάνει βίλες, σουίτες, μαρίνες και γήπεδο γκολφ
Οι Αυστραλοί επενδυτές που θέλουν να φτιάξουν υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο στις νότιες ακτές της Ιθάκης έχουν ήδη βάλει μπροστά το σχέδιό τους, καθώς ήδη στην ιστοσελίδα της εταιρίας αναρτήθηκαν οι μακέτες του έργου.