ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Δανεικά 270 εκατ. ευρώ και αγύριστα Οι τραπεζίτες, ο «ηθικός κίνδυνος» και τα κόμματα της συγκυβέρνησης

Με δανεικά και αγύριστα κινούνται τα δυο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού, καθώς η τραπεζική χρηματοδότηση ύψους 270 εκατ. ευρώ που έχουν λάβει με προνομιακούς όρους δεν εξυπηρετείται, γεγονός που σημαίνει ότι ουσιαστικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν βαρέσει κανόνι.

Φιλιππίδης: Ελεύθερος με εγγύηση 2 εκατ. ευρώ

Με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 2.000.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης, με περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα.

Κεφαλονιά: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Το κόστος αποκατάστασης στις λιμενικές εγκαταστάσεις Ληξουρίου, οι οποίες σχεδόν κατέρρευσαν στο δεύτερο σεισμό καθιστώντας το λιμάνι ακατάλληλο προς χρήση, είναι περίπου 20 εκατ. ευρώ.
Πάνω από 30 εκατ. ευρώ θα χρειαστούν για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Κεφαλονιάς

Μεγάλη η συμμετοχή στο αγροτικό συλλαλητήριο στον κόμβο της Νίκαιας- Κατεβαίνουν Αθήνα οι αγρότες - Ετοιμάζουν άνοιγμα διοδίων και κλείσιμο εφοριών

Δυναμική συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους
Με τα τρακτέρ τους αναμμένα σε αρκετούς κόμβους της χώρας παραμένουν οι αγρότες, των οποίων αντιπροσωπεία κατεβαίνει σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να επιδιώξει συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Διόδια: Φθηνότερο το αεροπλάνο από το αυτοκίνητο!

Δείτε το χάρτη με τις νέες τιμές - Η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη πάει στα 56 από τα 44 ευρώ (με επιστροφή)
Έξι ευρώ ακριβότερο και χωρίς να υπολογίζεται το κόστος της βενζίνης γίνεται το ταξίδι Αθήνα - Θεσσαλονίκη (με επιστροφή) σε σχέση με τα εισιτήρια της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair, που προβλέπεται να ανοίξει φτερά στους ελληνικούς αιθέρες τον ερχόμενο Απρίλιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2-1 Καταιγίδα ο Παναθηναϊκός, τραγικός ο ΠΑΟΚ (vds)


Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ήταν παιχνίδι αποδείξεων και για τους δύο. Οι «πράσινοι» ήθελαν να δείξουν ότι μπορούν να παίξουν καλά για 90 λεπτά σε ένα ματς και να «προειδοποιήσουν» ότι θα είναι σούπερ-ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ. Ο «δικέφαλος» επιθυμούσε να αποδείξει ότι είναι το μεγάλο αφεντικό για τους αγώνες κατάταξης και να παρουσιάσει μια καλή εικόνα στην Αθήνα, κάτι που δεν κατάφερε φέτος σε «Γ. Καραϊσκάκης» και Περιστέρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 90-53 Πράσινος... παντοκράτορας! (pics)


Του έχει γίνει πλέον... συνήθεια. Ο Παναθηναϊκός για 19η συνεχή χρονιά (συμπεριλαμβάνου και του Διηπειρωτικού το 1997) κατακτά τρόπαιο καθώς με την εντυπωσιακή του νίκη με 90-53 επί του Άρη στο Ηράκλειο είναι (και) ο φετινός Κυπελλούχος Ελλάδας!

KΑΙΝΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ Σοβαρά επεισόδια το βράδυ της Κυριακής

Εξαγριωμένοι κάτοικοι που διαμαρτύρονταν για τις αυξήσεις στις τιμές διέλευσης - Άνοιξαν τις μπάρες και στα διόδια Αφιδνών
Ένταση δημιουργήθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Κυριακής στα νέα διόδια στον κόμβο Μαλακάσας, ενώ, για λίγη ώρα διαδηλωτές κράτησαν ανοιχτά τα διόδια Αφιδνών, όπου τα αυτοκίνητα περνούσαν ελεύθερα, χωρίς να καταβάλουν αντίτιμο.