Βενεζουέλα:Είχε πέσει στη θάλασσα λίγη ώρα από την απογείωση -Ανασύρθηκε το μοιραίο αεροσκάφος του Μισόνι

Έπειτα από έντεκα μήνες περίπου οι αρχές της Βενεζουέλας έφεραν στην επιφάνεια το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο διάσημος σχεδιαστής, η σύζυγός του και ένα φιλικό τους ζευγάρι
Ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο και έπειτα από αγωνιώδεις προσπάθειες της οικογένειας Μισόνι, το αεροσκάφος που κατέπεσε στις ακτές της Βραζιλίας και επέβαινε ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Βιτόριο Μισόνι, ανασύρθηκε από τις τοπικές αρχές.

Λονδίνο: Εξαφανίστηκαν μέσα σε 43'' τα εισιτήρια των Monty Python

Οι θρυλικοί Monty Python αναγκάστηκαν σήμερα να προσθέσουν τέσσερις ακόμη παραστάσεις, αντί της μίας και μοναδικής που είχαν προγραμματίσει, καθώς χιλιάδες εισιτήρια για την πρώτη ζωντανή εμφάνισή τους στο Λονδίνο από το 1980, εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις 43,5 δευτερόλεπτα.

Όσα δεν ξέρουμε για τους δανειστές Ημέρες και νύχτες με την τρόικα - -Διακοπές, μεθύσια και έξτρα μπόνους

Για ποιον ο Τόμσεν ζήτησε αύξηση μισθού και γιατί έκοψε τις νυχτερινές εξόδους - Η «ακραία» Βουλγάρα, ο φιλέλληνας Ολλανδός, οι επισκέψεις στα μπαρ και οι πραγματικοί μισθοί τους
Για κάθε μέρα στη χώρα μας οι τροϊκανοί παίρνουν πρόσθετες αμοιβές από 300 έως και 500 ευρώ

Θεοχάρης: Τακτοποιήστε τις οφειλές σας εντός 15ημέρου, αλλιώς έρχονται κατασχέσεις

Την προειδοποιητική επιστολή από τη Γενική Γραμματεία Εσόδων έχουν λάβει, ήδη, εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι - Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών στα τέλη Σεπτεμβρίου 2.594.366 φυσικά πρόσωπα είχαν συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 22,6 δισ. ευρώ

Γερμανία-Στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις

Στενεύουν πλέον ασφυκτικά τα χρονικά περιθώρια για το σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία, τουλάχιστον εντός του χρονοδιαγράμματος που έχουν θέσει τα δυο μεγάλα κόμματα. Κίνδυνος για ναυάγιο;

Süddeutsche Zeitung : «Ο ταλαντούχος κύριος Σαμαράς»

Η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο, η συμμετοχή του σε οικονομικό συνέδριο και οι συναντήσεις του με Μέρκελ και Σόιμπλε είναι στο επίκεντρο εκτενούς δημοσιεύματος της Süddeutsche Zeitung.

Στη Ryanair επέτρεψαν τις πτήσεις προς τη Ρωσία

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, έλαβε άδεια για την πραγματοποίηση πτήσεων από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη προς το Δουβλίνο. Αυτό αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορικών Μεταφορών.

Βρέθηκε δεινόσαυρος που κυνηγούσε τον τυραννόσαυρο

Αμερικανοί παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν έναν από τους μεγαλύτερους σαρκοφάγους δεινοσαύρους. Το ζώο είχε μήκος περίπου 10 μέτρα και βάρος τουλάχιστον 4 τόνους.

Συγκινητικό βίντεο μαγνητοσκόπησε 15χρονος βρετανός δύτης ονόματι Τζέιμι, ο οποίος πραγματοποιούσε καταδύσεις κοντά στο νησί Μέιν.

Φώκια έγινε φίλος με δύτη (βίντεο)
Ξαφνικά δίπλα στο νεαρό βρέθηκε μια αληθινή φώκια. Μη γνωρίζοντας τι να περιμένει από το ζώο, ο νεαρός άρχισε να αναδύεται, αλλά μετά από ένα λεπτό ο ακάλεστος επισκέπτης αγκάλιασε τα πόδια του.