Αντριάνα Λίμα Γιατί είναι διάσημη;

Γιατί είναι Βραζιλιάνα και μοντέλο της Victoria's Secret. Θέλεις κι άλλα δηλαδή; Το ότι είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη (και για πολλούς ωραιότερη κι από τη Giselle) συμβάλλει επίσης. Το μόνο της κακό (γι αυτό και ο σχετικά χαμηλός βαθμός Sex Appeal) είναι ότι είναι κορίτσι ηθικών αρχών. Μια σοβαρή σχέση και τέρμα, έγινε αμέσως μαμά.Αντριάνα Λίμα
Βιογραφικό..

Beyonce Knowles

Η Beyonce (και οι γοφοί της) ήρθαν στον κόσμο μια φθινοπωρινή μέρα του 1981, στο Houston του Texas. Από τότε, και με τον πατέρα της για manager και τη μάνα της για στυλίστρια, όργωσε ό,τι παιδικό show και μη υπήρχε μέχρι που το 1990 δημιουργήθηκε ένα παιδικό group (υπολόγισε πόσο χρονών ήταν τότε) ονόματι Destiny’s Child (με ηθικό αυτουργό τον πατέρα της, ο οποίος παραιτήθηκε από ιατρικός επισκέπτης για να το μανατζάρει)..

Η Δούκισσα Νομικού είναι αναμφισβήτητα η λολίτα της ελληνικής τηλεόρασης.Ημερομηνία Γέννησης:1986

Η Δούκισσα Νομικού είναι η λολίτα της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι μια γατούλα που δεν θα δυσκολευτεί να μεταμορφωθεί σε αγριόγατα αν χρειαστεί.

Γεννήθηκε το 1986, είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού και σπουδάζει στην ΑΣΟΕΕ.


Στις 3 Μαΐου του 2007 η Δούκισσα Νομικού  μας κέρδισε όλους με την λαμπερή ομορφιά.

«Αγανάκτισε» και η Anne Hathaway!

Τι νομίζατε; πως η Anne Hathaway είναι μια «βολεμένη» σταρ; Μπορεί ν΄ανήκει σε μια από τις πιο..

Επιτέλους! Δέχθηκε να κάνει το τεστ πατρότητας

Παρά το γεγονός ότι η 20χρονη Mariah Yeater απέσυρε την αγωγή εναντίον του, ο Justin Bieber είπε τελικά το «ναι» στο τεστ πατρότητας και υποβλήθηκε στην εξέταση για..

Η Πάμελα ως παρθένος Μαρία

Στροφή στην καριέρα της φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει η Πάμελα Αντερσον.

Η Πάμελα ως παρθένος Μαρία
Στροφή στην καριέρα της φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει η..

Ενα φάντασμα στο Ντουμπάι

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ντουμπάι που ξεκινάει στις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει η νέα υπερπαραγωγή του Τομ Κρουζ "Επικίνδυνη αποστολή: Πρωτόκολλο φάντασμα".

Ενα φάντασμα στο Ντουμπάι
Παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του..

Ο ανατρεπτικός Προμηθέας του Γιαν Φάμπρ στο Παλλάς

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Ευρώπης στο χώρο της σύγχρονης τέχνης ο Γιαν Φαμπρ (Jan Fabre) επιστρέφει στο Παλλάς μετά το "'Οργιο της Ανεκτικότητας" στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2011 για να παρουσιάσει ένα σπουδαίο έργο του, με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΤΟΠΙΟ ΙΙ, ένα εμπρηστικό ποιητικό κείμενο, με άξονα το μύθο του Προμηθέα.

Ο ανατρεπτικός Προμηθέας του Γιαν Φάμπρ στο Παλλάς
Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Ευρώπης στο χώρο της σύγχρονης τέχνης ο Γιαν Φαμπρ (Jan Fabre) επιστρέφει στο Παλλάς μετά το "'Οργιο της Ανεκτικότητας" στις 18 και 19 Νοεμβρίου..

Ελαφόνησος - Νεάπολη: Τo ακρωτήρι των θαυμάτων

Στη νοτιοανατολική άκρη της Λακωνίας υπάρχει η διάσημη Ελαφόνησος με τις εξωτικές της αμμουδιές και η Νεάπολη, η ναυτική πύλη για τα Κύθηρα. Αυτά ξέρουν οι περισσότεροι. Ομως εδώ υπάρχουν πολλά περισσότερα να ανακαλύψετε: κρυφές μικρές αμμουδιές, τα άγρια τοπία του Καβομαλιά, ένα μυστικό απολιθωμένο δάσος με φοίνικες, ξωκλήσια και ξεχασμένα ιστορικά ασκηταριά που αποκαλούνται «Μικρό Αγιον Ορος».

 Ο πέτρινος φάρος του Καβομαλιά κατασκευάστηκε το 1933. Το σχήμα του είναι τετράγωνο και ο πύργος του φτάνει τα 15 μ. ύψος.

Ο πέτρινος φάρος του Καβομαλιά κατασκευάστηκε το 1933. Το σχήμα του είναι τετράγωνο και ο πύργος του φτάνει τα 15 μ. ύψος..

Αρχαία Ολυμπία - Λίμνη Καϊάφα: Γη των Θεών και της ειρήνης

Από την αιώνια Ολυμπία και τον αρχαιολογικό χώρο της ακολουθούμε την κατάφυτη ακτογραμμή του Ιονίου και καταλήγουμε στις όχθες της λίμνης Καϊάφα διασχίζοντας έναν τόπο διαχρονικό και ιδιαίτερο

Αρχαία Ολυμπία, το Φιλιππείον, ξεκίνησε να κτίζεται από τον Φίλιππο τον Β' μετά τη Μάχη της Χαιρώνειας και ολοκληρώθηκε από τον Μεγ. Αλέξανδρο.
Αρχαία Ολυμπία, το Φιλιππείον, ξεκίνησε να κτίζεται από τον Φίλιππο τον Β' μετά τη Μάχη της Χαιρώνειας και ολοκληρώθηκε από τον Μεγ. Αλέξανδρο..

Opel Corsa Εφτασε τα 9 εκατ. αυτοκίνητα!

Το εργοστάσιο της Opel στη Σαραγόσα της Ισπανίας κατασκεύασε πριν από λίγες ημέρες το 9.000.000ό Corsa. Το Corsa αποτελεί το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο της Opel.
Η παραγωγή του άρχισε το 1982 (του χρόνου θα κλείσει τα 30 χρόνια) και σήμερα βρίσκεται στην παραγωγή η τέταρτη γενιά. Η δεύτερη γενιά παρουσιάστηκε το 1993, η τρίτη το 2000 και η τέταρτη το 2006.
Από τις πιο σημαντικές διακρίσεις..

Κλοπή 1 εκ. ευρώ στην Abarth!


Κλοπή 1 εκατ. ευρώ
στην Abarth!
Δύο υπάλληλοι της Abarth φαίνεται ότι συνέχιζαν να εργάζονται στο εργοστάσιο της ιταλικής φίρμας και εκτός ωραρίου. Μόνο που «δούλευαν» για την τσέπη τους και όχι για την ιταλική φίρμα. Συγκεκριμένα και έπειτα από πολύμηνη έρευνα αποδείχθηκε ότι οι δύο υπάλληλοι έκλεβαν αξεσουάρ και ανταλλακτικά και στη συνέχεια τα πωλούσαν στο Internet! Το συνολικό κόστος αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.
 

Μαγαδασκάρη: Η όγδοη Ήπειρος

Στέκεσαι στην πόρτα του αεροπλάνου και ο ζεστός, υγρός αέρας σε ξαφνιάζει και σε περιβάλλει με μια αίσθηση περιπέτειας. Στα μακρινά ταξίδια αποζημιώνεσαι πιο..

Η διώρυγα του Παναμά: Θεατές στο μεγάλο κανάλι Η εμπειρία να διασχίζεις τη διώρυγα με κρουαζιερόπλοιο είναι από μόνη της υπεραρκετός λόγος για ένα ταξίδι στον Παναμά


Από τα μεγάφωνα του κρουαζιερόπλοιου Pacific Queen ακούγεται ντίσκο μουσική της δεκαετίας του '80, καθώς επιβιβαζόμαστε για μια κρουαζιέρα στο 8ο θαύμα του κόσμου όπως έχει χαρακτηριστεί η Διώρυγα του Παναμά. Ο κόσμος, που στην πλειοψηφία του είναι Αμερικανοί τουρίστες, τακτοποιείται στο..

Μέσω του ΔΝΤ ή και σε αντικατάστασή του Ο Πούτιν προσφέρει βοήθεια στην ΕΕ!

Σε μια προσφορά βοήθειας προς την Ευρώπη, ύψους έως και 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προχώρησε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, δηλώνοντας πως η χώρα του..

Μήνυμα Μέρκελ στους Γερμανούς μέσω Youtube Η Άγκελα… εκσυγχρονίζεται!

Μπορεί να άργησε λίγο, σε σχέση με πολλούς άλλους πολιτικούς αρχηγούς αλλά, έστω και αργά, η Γερμανίδα Καγκελάριος… εκσυγχρονίστηκε!..

Επιβεβαιώνει το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών! Το Βερολίνο εξετάζει «σενάρια χρεοκοπίας» ευρωπαϊκών κρατών

Σε μια άνευ προηγουμένου – ιδίως για διπλωμάτες και για επίσημη κυβερνητική θέση – επιβεβαίωση των αποκαλύψεων βρετανικής εφημερίδας περί σχεδίων της γερμανικής..

Κοινή συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο Μέρκελ-Kάμερον: Διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την κρίση

Οι ηγέτες της Γερμανίας και της Βρετανίας παραδέχτηκαν ότι έχουν διαφορές, στέλνοντας διαφορετικά μηνύματα ως προς την αντιμετώπισης της κρίσης της ευρωζώνης. Υπογράμμισαν ωστόσο ότι έχουν «το ίδιο σχέδιο» για την ανάπτυξη. Καμία πρόοδος ως..

Η Ρωσία κρατά τη θερινή ώρα... παρεκκλίνοντας από την υπόλοιπη Ευρώπη


 οι Ευρωπαίοι κινούνται στους δείκτες και στους ρυθμούς της χειμερινής ώρας, ενώ οι Ρώσοι κρατούν τη θερινή ώρα, προτιμώντας να πορευτούν με αυτή τους επόμενους..

Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα είναι αναίμακτοι ή αλλιώς... ηλεκτρομαγνητικοί


Η ιδέα για ηλεκτρομαγνητικά όπλα γεννήθηκε κατά τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, όταν διαπιστώθηκε η καταστρεπτική ισχύς του Ηλεκτρομαγνητικού Παλμού (ΗΜΠ - EMP, Electromagnetic Pulse), παραγώγου της πυροδότησης ενός πυρηνικού όπλου, εναντίον του ηλεκτρονικού εξοπλισμού: μία πυρηνική έκρηξη ψηλά στην ατμόσφαιρα μπορεί να προκαλέσει την κατάρρευση των δικτύων ηλεκτροδότησης και τηλεπικοινωνιών μίας..

Αεροσκάφος M-346 της Alenia Aermacchi κατέπεσε σήμερα κοντά στο Dubai

Ένα από τα πρωτότυπα αεροσκάφη M-346 της Alenia Aermacchi κατέπεσε σήμερα κοντά στο Dubai ενώ το αεροσκάφος επέστρεφε στην Ιταλία μετά την συμμετοχή του στην..

Real Big Deals: Παραγγελίες ύψους 63,3 δισ. δολ, στο airshow του Αμπού Ντάμπι

Στο ασύλληπτο νούμερο των 63,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων ανέρχονται οι συμφωνίες από πωλήσεις οπλικών συστημάτων και πολιτικών αεροσκαφών, μέχρι συμβόλαια που..

Κοινή άσκηση ελληνικών και ισραηλινών μαχητικών (φωτογραφίες)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα defencenet.gr, ολοκληρώθηκε σήμερα η κοινή Ελληνο-ισραηλινή άσκηση στην AB Uvda, στην οποία συμμετείχαν 5 ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη της 337 Μοίρας.

Η άσκηση διήρκησε για 4 μέρες και ολοκληρώθηκε σήμερα..

Η Beyonce μας δείχνει το νυφικό της για πρώτη φορά


Η δημοφιλής Beyonce μπορεί να παντρεύτηκε με τον Jay-Z πριν τρία χρόνια, τώρα όμως αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της το σχέδιο του νυφικού της. Η διάσημη star που έδειξε να νιώθει άνετα από την πρώτη στιγμή με το θέμα της εγκυμοσύνης της δημοσιεύοντας κατευθείαν το χαρμόσυνο νέο, δεν έκανε το ίδιο και με το γάμος της τον οποίο και κράτησε επτασφράγιστο μυστικό..

Η Σάρον Στόουν γεννά μια πορνοστάρ

Ο Πίτερ Σάρσγκααρντ αναμένεται να υποδυθεί τον άντρα της, Τσακ Τρέινορ που κατέληξε κατηγορούμενος για κακοποίηση και..

Δείτε μοναδικές στιγμές από τη ζωή της Beyonce στο νέο της clip

Μόλις χθες κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το τραγούδι "I was here" της Beyonce.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας, βλέποντας αυτό το clip είναι σαν να κάνουν μία βόλτα στη ζωή της αγαπημένης τους σταρ.

Στιγμιότυπα από την παιδική της ηλικία και από την αρχή της καριέρας της μέχρι σήμερα, κερδίζουν το..

David και Victoria: Αγκαλιές και φιλιά στο... γήπεδο...

Πάνω από δέκα χρόνια είναι μαζί κι ερωτευμένοι ο David και η Victoria Beckham και ακόμη και σήμερα δεν διστάζουν να εκφράσουν ο ένας στον άλλο τον έρωτά τους.

   
Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το ζευγάρι στο γήπεδο, μαζί..

Σοκαρισμένος ο Μύρωνας Στρατής από το θάνατο του μπασίστα του!

Συγκλονισμένος είναι ο Μύρωνας Στρατής από τον θάνατο του 31χρονου μπασίστα του! Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στον συνεργάτη του!     Όλη η ομάδα του τραγουδιστή είναι σοκαρισμένη!..