Αντριάνα Λίμα Γιατί είναι διάσημη;

Γιατί είναι Βραζιλιάνα και μοντέλο της Victoria's Secret. Θέλεις κι άλλα δηλαδή; Το ότι είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη (και για πολλούς ωραιότερη κι από τη Giselle) συμβάλλει επίσης. Το μόνο της κακό (γι αυτό και ο σχετικά χαμηλός βαθμός Sex Appeal) είναι ότι είναι κορίτσι ηθικών αρχών. Μια σοβαρή σχέση και τέρμα, έγινε αμέσως μαμά.Αντριάνα Λίμα
Βιογραφικό..



Γεννημένη στις 12 Ιουνίου του 1981 στο San Salvador, από μία ιδιαίτερα φτωχή οικογένεια, η Αντριάνα Λίμα ξεκίνησε το modeling στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών, όταν μία φίλη της θέλησε να γίνει η ίδια μοντέλο και έστειλαν μαζί τις φωτογραφίες τους. Οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού την κάλεσαν να λάβει μέρος για τον τίτλο του πρακτορείου Ford «Supermodel of Brazil», όπου και κατέλαβε την πρώτη θέση. Το 1996 λαμβάνει μέρος στον αντίστοιχο παγκόσμιο διαγωνισμό και βγαίνει δεύτερη. Τρία χρόνια αργότερα μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, υπογράφει με το πρακτορείο Elite και γίνεται περισσότερο γνωστή ως «άγγελος» της Victoria’s Secret. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Έχει συνεργαστεί με τους πιο γνωστούς οίκους και δημιούργησε το portfolio της περισσότερο από δουλειές για λογαριασμό της Maybelline. Το 1999 ξεκινά συνεργασία με τη γνωστή σειρά εσωρούχων Victoria’s Secret και σχεδόν θεωρείται πρόσωπο της εταιρείας, αφού τις περισσότερες φορές εκείνη είναι που ανοίγει και κλείνει τα shows, κάνεις τις φωτογραφίσεις για τα περιοδικά, αλλά και τα διαφημιστικά spots. «Κάποτε συμμετείχα σε ένα show φορώντας ένα strapless top. Όταν έφτασα στο τέλος του catwalk, το top είχε πέσει.» Ναι αγαπητοί, αυτή είναι η στιγμή που ένα fashion show, μπορεί -πραγματικά- να είναι ενδιαφέρον για έναν άντρα. Παρόλο που θα μπορούσε να έχει καβαλήσει το καλάμι της και να μη χρειάζεται καν αεροπλάνο για τις μετακινήσεις της, η ίδια, από τα λεγόμενά της, δείχνει να πατάει γερά στη γη και να έχει επίγνωση της κατάστασης στην οποία ζει. «Να ξέρεις πάντα τι θέλεις γενικά και τι ζητάς από τον εαυτό σου. Μόδα δεν είναι μόνο η ομορφιά, αλλά και η καλή συμπεριφορά». Γενικότερα, πάντως, από αυτοπεποίθηση καλά πάμε. «Προς το παρόν μου αρέσει το σώμα μου (κι εμάς το ίδιο). Δεν πιστεύω ότι είναι το καλύτερο, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να μη μου αρέσει σε αυτό, ακόμα.» «Σε τελική ανάλυση, δεν είχα και πολλές άσχημες εμπειρίες (σωστά, γιατί κάπου στην τσάντα, ανάμεσα σε πούδρα και κραγιόν θα υπάρχει ένα spray πιπεριού για κάθε ενδεχόμενο).
 «Είμαι από το San Salvador. Είναι μια πόλη μικρή σε σύγκριση με το Sao Paolo. Είμαστε πολύ αργοί εκεί (σαν τους Ικαριώτες;). Οι άνθρωποι δουλεύουν τη μισή μέρα και μετά πάνε στην παραλία (όχι, δεν είναι σαν τους Ικαριώτες. Αυτοί είναι όλη μέρα στην παραλία). Έχουν πάντα ελεύθερο χρόνο (χμ, όπως οι Ικαριώτες).
Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο (έλα τώρα, μοντέλο είναι, υπήρχε ποτέ περίπτωση να μη θέλει να ασχοληθεί με την ηθοποιία; Και μετά κοροϊδεύεις τα… ντόπια προϊόντα) το έκανε στο πλευρό του Mickey Rourke (τώρα αυτό το λες καλό;), ως σύζυγός του, και του Forest Whitaker, το 2001, στην ταινία The Follow. Έπειτα συμμετείχε σε ταινίες μικρού μήκους της BMW, The Hire, με τον Clive Owen. Επίσης, παρέα με τους υπόλοιπους «αγγέλους» εμφανίστηκαν στο How I Met Your Mother, το 2007. Τέλος, έχει υποδυθεί τον εαυτό της στο Ugly Betty, κάτι που την ενθουσίασε καθώς είναι fan της σειράς. «Νομίζω ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Αλλά πρώτα πρέπει να προσπαθήσω να φτιάξω την προφορά μου», δηλώνει η ίδια.
Το γεγονός ότι η Adriana ανήκει σε καθολική οικογένεια ήταν αυτό που αποτέλεσε τροχοπέδη στη σεξουαλική της ζωή, με αυτή να είναι ανύπαρκτη πριν από τα 17. Και μη νομίζεις ότι σε αυτή την ηλικία έκανε τίποτα προστυχιές. Όοοχι, το πρώτο της φιλί έδωσε και μάλιστα, το παλικάρι που κατάφερε να ρίξει το απόρθητο φρούριο πήγε στη μητέρα της με σκοπό να ζητήσει τη χείρα της. Όταν ήταν μικρότερη ήθελε να γίνει καλόγρια (έτσι εξηγούνται όλα). Μάλιστα, είναι τόσο πιστή στις θρησκευτικές της πεποιθήσεις, που πάντα έχει μία Βίβλο στα παρασκήνια των επιδείξεων για να διαβάζει. Τον Απρίλη του 2006, δήλωσε στο GQ ότι είναι παρθένα (ακόμα) κι ότι sex επρόκειτο να κάνει μετά το γάμο (άλλη Britney μας βρήκε). «Πρέπει να σεβαστούν την επιλογή μου. Αν δεν υπάρχει σεβασμός, τότε δε με θέλουν.» «Είναι άσχημο για έναν άντρα να μην έχει προσωπικότητα, καρδιά. Γιατί δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για το στυλ και τα λεφτά του. Με νοιάζει μόνο η καρδιά του.» (άρα έχεις κι ένα μπούσουλα αν τύχει, ρε παιδί μου και τη δεις στο δρόμο. Ξέρεις, δεν την ενδιαφέρει το ακριβό σου το ρολόι, δεν την ενδιαφέρει αν έχεις χρήματα πολλά, ούτε αν τις γκόμενες τις κάνεις κομπολόι -κάτσε, αυτό μπορεί και να την ενοχλεί- κι έχεις και δύο κινητά. Αρκεί να δείξεις πραγματικό ενδιαφέρον για εκείνη -αυτό είναι εύκολο, ποιος θα μπορούσε άλλωστε να μην το κάνει;-) «Μου αρέσουν τα δώρα για τα οποία ένας άντρας έχει ξοδέψει χρόνο για να τα φτιάξει ο ίδιος, όπως μία κάρτα, ή οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από τα χέρια του και την καρδιά του.» Χμμ, με προβληματίζει λίγο. Οι φήμες την ήθελαν να έχει ερωτικές συνευρέσεις με τον μουσικό και τραγουδιστή Lenny Kravitz, για τον οποίο ανέφερε: «Ο κόσμος με ρωτάει αν ο Lenny είναι καλός στο κρεβάτι. (Ναι, και;) Δεν έχω ιδέα και δε με νοιάζει καθόλου αυτή τη στιγμή.» Καταλαβαίνεις ότι το ειδύλλιο έληξε νωρίς, άδοξα και χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος για τον Kravitz. Μετά συνδέθηκε με τον πρίγκιπα Wenzeslaus του Λιχτενστάιν (του οποίου έβγαλε το λάδι με τα τσαλίμια της, καθώς οι παπαράτσι τον έπιασαν να τρώει τσαντιά και «πόρτα» στο πάρτι των γενεθλίων του, for God’s sake) και τον Denny, τραγουδιστή του συγκροτήματος Timbalada. Λίγο αργότερα γνώρισε επιτέλους έναν άντρα με καρδιά (που λογικά θα της έκανε χειροποίητα δώρα), το Σέρβο μπασκετμπολίστα Marko Jaric, τον οποίο και παντρεύτηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σε μία λιτή και σε κλειστό κύκλο τελετή στο Jackson Hole στο Wyoming. Το ζευγάρι κανόνιζε έναν ακόμα γάμο, μεγάλο αυτή τη φορά, στο San Salvador, αλλά τελικά αποφάσισαν να κάνουν άλλους δύο (!), στις γενέτειρές τους. Τον Δεκέμβρη του 2009 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.
Πάνε, ένα ένα τα χάνουμε τα κορμιά πατριώτη…
















 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...