Αυτό το μικρό σπιτακι από ξύλο είναι μόνο 27μ2 αλλά μόλις το δείτε μέσα θα θέλετε να ζήσετε εδώ!

Μπορείτε να φανταστείτε τον αυτό σας να ζει σε αυτό το μικρό σ ξύλινο σπιτάκι; Εμείς σίγουρα μπορούμε!
Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να ζήσουν σε μεγάλα σπίτια με πολλά δωμάτια και χώρους. Για αυτό είναι αρκετά αστείο όταν οι άνθρωποι ερωτεύονται αυτό το μικρό σπίτι που φτιάχτηκε από την
 The Little Log House Company.

Με 27μ2 εμβαδόν, δεν ακούγεται κάτι ιδιαίτερο. Απλά ένα ωραίο εξοχικό στο δάσος. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο είναι διακοσμημένο είναι πραγματικά ιδιαίτερος.

Λιονταράκι 2,5 μηνών δάγκωσε τα οπίσθια τηλεπαρουσιάστριας foto-video.

Μετά το trailer της νέας ταινίας «Lion King», αυτό το λιονταράκι στέφεται βασιλιάς... από την κούνια.

Η φωτογράφιση της παρουσιάστριας της ρωσικής τηλεόρασης και διάσημης Instagramer στην πατρίδα της, Ανφίσα Τσέχοβα, είχε ένα συγκεκριμένο κόνσεπτ. Να φωτογραφηθεί σαν βασίλισσα με τον... βασιλιά της. Ο βασιλιάς ήταν ένα λιονταράκι μόλις 2,5 μηνών.

Κι ενώ η Ανφίσα φαίνεται να μην φοβάται και να φέρεται σαν επαγγελματίας, ο ερασιτεχνισμός του λιονταριού είναι ξεκάθαρος. Χοροπηδά, παίζει και δεν αφήνει σε ησυχία το διάσημο μοντέλο.

Formula E εναντίον του ταχύτερου ζώου στον κόσμο: ποιος νίκησε; foto-vds.

Η πέμπτη σεζόν της Formula E (της «ηλεκτρικής» εκδοχής των γνωστών αγώνων ταχύτητας Formula 1) ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο και μεταξύ των οδηγών θα βρίσκεται και ένα μεγάλο όνομα των αγώνων ταχύτητας.

Ο λόγος για τον Φελίπε Μάσα, για πολλά χρόνια πιλότο της Ferrari στη Formula 1, που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη νέα κατηγορία, στην πίστα της Σαουδικής Αραβίας. Πέντε ημέρες πριν την εκκίνηση, ο Βραζιλιάνος κλήθηκε να κοντραριστεί, όχι με άλλα μονοθέσια, αλλά με ταχύτερο ζώο στον κόσμο: ένα γεράκι πελεγκρίνο (peregrine falcon).

Χονγκ Κονγκ: Λεωφορείο χωρίς οδηγό σκοτώνει τέσσερις και τρομοκρατεί foto-vds.

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και περισσότερα από έντεκα τραυματίστηκαν τη Δευτέρα μετά από δυστύχημα που σημειώθηκε όταν ένα σχολικό λεωφορείο προσέκρουσε σε κτίρια σε έναν δρόμο του Χονγκ Κονγκ. Ο οδηγός είχε βγει νωρίτερα από το όχημα.
Το βίντεο τράβηξαν οδηγοί άλλων οχημάτων ενώ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ο οδηγός να βγαίνει έξω από το λεωφορείο αφού πρώτα το είχε σταματήσει.

Τα (πολλά) αιτήματα των «Κίτρινων γιλέκων»: Σύνταξη στα 60, βασικός μισθός 1.300

Ο φόρος στα καύσιμα ήταν μόνο η αφορμή. Ριζική αλλαγή στα πάντα ζητούν τα «κίτρινα γιλέκα».
Λίγες ώρες πριν το τηλεοπτικό διάγγελμα Μακρόν προς τον γαλλικό λαό, με την ελπίδα ότι οι ανακοινώσεις του θα κατευνάσουν τα πνεύματα, τα «κίτρινα γιλέκα» δεν αναμένουν μόνο μία απάντηση -ή οπισθοχώρηση- στο θέμα του φόρου στα καύσιμα.
Ένα έγγραφο τριών σελίδων που έχει μοιραστεί σε γαλλικά ΜΜΕ και Γάλλους βουλευτές, δείχνει ότι οι διαδηλωτές, ή τουλάχιστον μια ομάδα που τους εκπροσωπεί και υπογράφει το κείμενο ως «κίτρινα γιλέκα», έχουν αιτήματα σχετικά με την οικονομία, την κοινωνία, την εκπαίδευση,

Κίνα: Δικαστική απόφαση απαγορεύει στην Apple την πώληση 7 iPhone

Κινεζικό δικαστήριο έκρινε ότι η Apple αντέγραψε δύο πατέντες της Qualcomm και απαγορεύει την πώληση επτά εκ των δημοφιλέστερων iPhone στην Κίνα.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, απαγορεύεται η πώληση των iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X. Η πόφαση δεν αφορά τα τρία νεώτερα μοντέλα: iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR.
Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο της διαμάχης μεταξύ της Apple και της Qualcomm,

Συναλλαγές των λιγότερο ισχυρών κρατών με τις μεγάλες δυνάμεις

Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα της σύγχρονης Ελλάδας είναι το δόγμα «ανήκουμε εις την Δύση» αντί του ορθού «είμαστε κυρίαρχο κράτος και συμμετέχουμε ισότιμα στις Δυτικές Συμμαχίες και στους Δυτικούς Θεσμούς». Ένα εθνικά ανεξάρτητο κράτος που διαθέτει εσωτερική και εξωτερική κυριαρχία δεν ανήκει πουθενά. Αυτό-θεσπίζεται αυτεξούσια, συναλλάσσεται με τα υπόλοιπα κράτη στην βάση των εθνικών του συμφερόντων, συνάπτει συμμαχίες ισότιμης συμμετοχής και ποτέ δεν εγκαταλείπει την Υψηλή Αρχή της διακρατικής ισοτιμίας την οποία παλεύει αδιάκοπα να την καταστήσει διακρατική ισότητα.

Η σημαία που συμβολίζει την ανεξαρτησία ελληνικού νησιού από τον τουρκικό ζυγό

Η Σάμος, το νησί των περίπου 33.000 κατοίκων, με την οργιώδη βλάστηση, τα τουριστικά αξιοθέατα και το περίφημο γλυκό μοσχάτο κρασί του, γνωστό και ως νέκταρ, δεν ανήκε πάντα στην ελληνική επικράτεια και είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς τα 400 χρόνια που ήταν η Ελλάδα κάτω από τον τουρκικό ζυγό,
Ταξιδεύοντας πίσω στον χρόνο, λοιπόν, υπήρχε ένας σουλτάνος που «είδε» την Ελλάδα να κηρύσσεται ανεξάρτητη με τη Συνθήκη της Ανδριανούπολης το 1832. Πρόκειται για τον 30ό Σουλτάνο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, Μαχμούτ Β′ που εξουσίαζε από το 1808 μέχρι τον θάνατό του το 1839.