EΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης, Σταυρούλα Πεταλιού
Κάμερα - Video - Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος ,Νίκος Χριστοφάκης, Χάρης Γκίκας, Παναγιώτης Σαγκούρης 





Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα όπου πραγματοποιείται το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να ανέβουν τα σκαλάκια της Βουλής από τη δεξιά πλευρά και απωθήθηκαν από την Αστυνομία η οποία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών.

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Η Μεγάλη Βρετάνια υποδέχεται τους «λαβωμένους» διαδηλωτές

 Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια άνοιξε για να μπουν μέσα παιδιά και ηλικιωμένοι με αναπνευστικά προβλήματα από τη ρίψη χημικών

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια έχει ανοίξει τις πύλες του για να παράσχουν διασώστες, γιατροί και πληρώματα του ΕΚΑΒ τις πρώτες βοήθειες σε ανθρώπους που είτε τραυματίστηκαν είτε παρουσίασαν λιποθυμικά επεισόδια από τα δακρυγόνα και τα χημικά, αλλά και από το πλήθος και την ένταση που επικρατεί στο Σύνταγμα και στους πέριξ δρόμους.

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα: Δέκα αστυνομικοί τραυματίες από τα επεισόδια

Τουλάχιστον δέκα αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί από τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη

Μία ιστορική νίκη πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς έναντι του Ρότζερ Φέντερερ στους «16» του Αυστραλιανού Open..Συγκινημένος, ο 20χρονος τενίστας τόνισε ότι δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει αυτά που νιώθει, λίγα λεπτά αφού είχε τελειώσει ο νικηφόρος αγώνας.
Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον θεατών και τηλεθεατών, επικράτησε -και μάλιστα με ανατροπή- του Φέντερερ με 6-7 (11-13), 7-6 (7-3), 7-5 και 7-6 (7-5)!
Ο Τσιτσιπάς για μια ακόμα φορά μίλησε με θαυμασμό για τον Ρότζερ Φέντερερ, τον οποίο όπως είπε, έχει για ίνδαλμα από την ηλικία των έξι ετών.

Πυρκαγιά σε κτίριο στις γαλλικές Άλπεις, δύο νεκροί

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 20 τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί σε ένα κτίριο στο Κουρσεβέλ, στις Γαλλικές Άλπεις, έναν αγαπημένο προορισμό των σκιέρ, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Περίπου 70 πυροσβέστες έχουν σπεύσει επί τόπου, ενώ η αιτία της πυρκαγιάς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Τραυματισμοί στα επεισόδια μπροστά από τη Βουλή

Σε εξέλιξη είναι έως αυτή την ώρα στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι σε εξέλιξη στο Σύνταγμα. Νωρίτερα, σημειώθηκαν επεισόδια τόσο στα σκαλιά πίσω από τον Άγνωστο Στρατιώτη, όσο και στο προαύλιο της Βουλής, όταν επιχείρησαν να εισβάλλουν κουκουλοφόροι. Τότε, η αστυνομία έκανε χρήση αστυνομικών προκειμένου να τους απομακρύνει.

Παναγιώτης Τσίκνας Από τη Θάσο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αρκετά παιδιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ανοίγουν τα φτερά τους για το εξωτερικό. Όχι μόνο ποδοσφαιριστές, που πλέον παίζουν αρκετοί σε ακαδημίες και τμήματα υποδομής ομάδων της Ευρώπης, αλλά και σε άλλα πόστα. Επιστήμονες του αθλητισμού, αναλυτές,

Φέντερερ: Έχασα από έναν καλύτερο παίκτη Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τσιτσιπά ο Ελβετός

Μέλι για τον Στέφανο Τσιτσιπά «έσταζε» στη συνέντευξη Τύπου ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός φυσικά και ήταν απογοητευμένος για την ήττα του αλλά ερωτηθείς για τον Έλληνα τενίστα παραδέχτηκε πως έχασε από έναν καλύτερο παίκτη και δήλωσε ότι θα πρωταγωνιστήσει για χρόνια ο Τσιτσιπάς.