'Αναψε τα αίματα το νέο video clip των Maroon 5 VDS.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο video clip για το τραγούδι Animals- Ο Αdam Levine υποδύεται έναν μανιακό χασάπη που κάνει ένα σεξουαλικό λουτρό αίματος με  -αληθινή σύζυγό του-Behati Prinsloo
«Άναψαν» τα αίματα με την κυκλοφορία του νέου video clip των Maroon 5, που προκάλεσε την  αντιδράση της ομάδας που δραστηριοποιείται κατά της σεξουαλικής κακοποίησης, RAINN, και όχι μόνο.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Χαρούλης και Ματούλα Ζαμάνη τραγουδούν για καλό σκοπό!

Για τα τρία χρόνια του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης
Τα τρία χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης, με μία μεγάλη συναυλία με τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ματούλα Ζαμάνη και Γιάννη Χαρούλη που θα δοθεί στις 7 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Daily Mail* Η Madonna «τα ψέλνει» στη Lady Gaga: Πάψε να με μιμείσαι!

Στο ακυκλοφόρητο τραγούδι της βασίλισσας της ποπ, που φέρεται να έχει διαρρεύσει
Δεν χάνει ευκαιρία η Lady Gaga, στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της και στις συνεντεύξεις της, να λέει πόσο θαυμάζει τη Madonna, η οποία αποτελεί και το πρότυπό της.

Κονγκό: Ο Akon τραγούδησε μέσα σε αεροστεγή φούσκα

Ο διάσημος R&B τραγουδιστής εμφανίστηκε σε συναυλία του στην αφρικανική χώρα κλεισμένος μέσα σε διαφανή μπάλα για να μην κολλήσει τον θανατηφόρο ιό – Εξαγριώθηκαν αρκετοί θαυμαστές του
Καταιγισμό επικριτικών σχολίων προκάλεσε η επιλογή του σταρ τραγουδιστή της R&B Akon να εμφανιστεί στην τελευταία του συναυλία, στην πόλη του Κονγκό Γκόμα (Goma),

Στα 3,9 δισ. τα ληξιπρόθεσμα χρέη του δημοσίου προς ιδιώτες

Αμετάβλητες παρέμειναν τον Αύγουστο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες και διαμορφώθηκαν στα 3,931 δισ. ευρώ, έναντι 3,915 δισ. ευρώ τον Ιούλιο.

Μακρή: Πολύ καλό το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας

Απ΄ όσο γνωρίζω παραμένω στους Ανεξάρτητους Έλληνες, δήλωσε στον Αlpha 989 η Ραχήλ Μακρή, που βρίσκεται σε διαμάχη με τον Πάνο Καμμένο, μετά την παραπομπή της στην Επιπτροοπή Δεοντολίας του κόμματος.
 
Εξήγησε ότι έστειλε εξώδικο στον πρόεδρο του κόμματος γιατί με άλλα στελέχη ότι τη διασύρουν χωρίς κανένα στοιχείο με αφορμή δήθεν κάποιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Αμάλ Αλαμουντίν: «Στόχος η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα»

Ο μήνας του μέλιτος μπορεί να περιμένει… καθώς λίγα 24ωρα μετά το γάμο της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, η Αμάλ Αλαμουντίν έρχεται στην Αθήνα για μία σειρά επαφών για την υπόθεση της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα.

Παρών ο Θ. Ρουσόπουλος στα γενέθλια της Ν.Δ......

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος θα είναι παρών στην αυριανή (04/10) εκδήλωση της ΝΔ, για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της.

Με τον κ. Ρουσόπουλο επικοινώνησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, και τον προσκάλεσε στην επετειακή εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Ο πρώην υπουργός αποδέχθηκε την πρόσκληση.

ΝΕΡΙΤ: Παραιτήθηκε και ο Αντρέας Ζούλας με νέες καταγγελίες

Αποσιωπήθηκε η απόφαση - καταδίκη των κυβερνητικών παρεμβάσεων που πάρθηκε από το εποπτικό συμβούλιο της εταιρίας και αυτό τον οδήγησε σε παραίτηση
Ακόμα μία παραίτηση από το εποπτικό συμβούλιο, μετά από αυτές των Μακρυδημήτρη - Μορώνη, σημειώνεται στη ΝΕΡΙΤ.

Πετρέλαιο: Οι 25 εταιρείες - κολοσσοί που βάζουν στο στόχαστρο την Ελλάδα

    Περίπου 25 πετρελαϊκές εταιρείες, ορισμένες εκ των οποίων από τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα του κλάδου, έχουν δώσει το «παρών» στα data room για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες, σε Λονδίνο, Αθήνα, Οσλο και Χιούστον, δημιουργώντας ένα κλίμα έντονου ενδιαφέροντος για τον διεθνή διαγωνισμό που προκηρύσσεται σε λίγες ημέρες, για τις έρευνες πετρελαίου και αερίου στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης.

ΝΕΡΙΤ: 4ήμερη αποστολή 26 υπαλλήλων, ενοικίαση δορυφορικού λινκ και ιδιωτικού συνεργείου για την ομιλία Σαμαρά

Πολυμελής αποστολή 26 υπαλλήλων για τέσσερις μέρες ενέκρινε η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ για την τηλεοπτική κάλυψη της ομιλίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο της κοινής συνεδρίασης της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ.

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Συλλαλητήριο το Σάββατο στην Ομόνοια 4 Οκτώβρη

Σε συλλαλητήριο το Σάββατο 4 Οκτώβρη στις 11πμ στην Ομόνοια, με προσυγκέντρωση στις 10.30 π.μ. την Πλατεία Καραϊσκάκη, καλεί το Συνδικάτο ΟΤΑ:
"Συνάδελφοι
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας απευθύνει κάλεσμα ξεσηκωμού! Καθημερινά όλοι βιώνουμε τις συνέπειες της κρίσης στις ζωές μας. Τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνονται από την κυβέρνηση δεν έχουν τελειωμό.

Σέρρες: Συγκέντρωση στα δικαστήρια στις 8 Οκτώβρη για δίκη τραμπούκων της Χρυσής Αυγής

"Μετά τις δολοφονίες του Σαχζάτ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική οργάνωση της Χ.Α., την σωρεία των αποκαλύψεων που ακολούθησαν σχετικά με την εγκληματική δράση των μελών της, τον άρρηκτο δεσμό της με την ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού και την πίστη στα αντισημιτικά, αντικομουνιστικά και ρατσιστικά ιδεολογήματα της «λευκής φυλής»,

5η Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών

"Η 5η του Οκτώβρη είναι αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς όλου του κόσμου, που με αδιάκοπο μόχθο, καθημερινή αγωνία και ασίγαστο πάθος για το έργο τους συμβάλλουν καθοριστικά στην παιδεία των σύγχρονων πολιτών.

Αυτό το σκάφος είναι συνώνυμο της απόλυτης χλιδής-J'ADE 60M CRN 125 MEGA YACHT VDS.

Το μήκους 60 μέτρων σκάφος, «J'ade» ήταν υποψήφιο για το βραβείο «καλύτερο εσωτερικό», στην έκθεση πολυτελών σκαφών του Μονακό
Με πισίνα, ενυδρείο, τζακούζι και ένα εσωτερικό γκαράζ, το σκάφος που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες συγκαταλέγεται σίγουρα στη λίστα των πιο πολυτελών και όμορφων στον κόσμο.

Ναυτεργατικά σωματεία: Συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στον Πειραιά το Σάββατο 4 Οκτώβρη

"Οργανωτική σύσκεψη πραγματοποίησαν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΠΡΝ – ΠΕΣ/ΝΑΤ και η Επιτροπή Άνεργων Ναυτεργατών, στα πλαίσια των συλλαλητηρίων του ΠΑΜΕ, στις 4 Οκτώβρη στις 11 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά και στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα.

«Έφυγε» από τη ζωή η σύζυγος του μεγάλου ρεμπέτη Μάρκου Βαμβακάρη ( Βίντεο )

Με το Μάρκο Βαμβακάρη ήταν μαζί απ’ τα πρώτα χρόνια του ΄40 μέχρι και το φινάλε του στις 8 Φεβρουαρίου του 1972 - Γ ι αυτήν, ο Μάρκος αφιέρωσε πολλές σελίδες ευγνωμοσύνης και αγάπης στην αυτοβιογραφία του - Διαβάστε την τελευταία της συνέντευξη
Έφυγε από την ζωή η Ευαγγελία Βαμβακάρη. Πρόκειται για τη σύζυγο του μεγάλου και αείμνηστου Μάρκου Βαμβακάρη. Μαζί οι δυο τους απέκτησαν δυο παιδιά τον Στέλιο και τον Δομένικο Βαμβακάρη.

Μυστήριο με τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι που εξερράγη στη Βουλιαγμένη

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο σπίτι του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου
Ένα ατύχημα στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ένα... τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Europa League Τρελαίνει κόσμο ο Αστέρας Τρίπολης, 2-0 την Παρτιζάν και πρώτος στον όμιλό του!

Ουσέρο στο 22' και Πάρα στο 52' έριξαν νοκ-άουτ τους Σέρβους συνεχίζοντας το ευρωπαϊκό έπος των Αρκάδων
Ασταμάτητη δείχνει η ομάδα του Στάικου Βεργέτη στην παρθενική της εμφάνιση στους ομίλους του Europa League. Μετά την ισοπαλία μέσα στην έδρα της Μπεσίκτας ήρθε και η πρώτη νίκη επί της Παρτιζάν φέρνοντας τον Αστέρα Τρίπλοης πρώτο με 4 βαθμούς στον όμιλό του.

Europa League: Το... τρίλεπτο του τρόμου! Με δύο γκολ του Μαρβό σε διάστημα τριών λεπτών Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ 2-0

O ΠΑΟΚ έχασε από την Γκινκγάμπ με 2-0 και μαζί έχασε και την σπουδαία ευκαιρία να κάνει το πιο μεγάλο βήμα πρόκρισης!
Αδιάβαστος πιάστηκε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με δύο γκολ ου Μαρβό μέσα σε τρία λεπτά .

Europa League Νύχτα ντροπής για τον Παναθηναϊκό, 2-0 από την... Εστορίλ χωρίς να κάνει φάση

Οι «πράσινοι» με... μηδενική εμφάνιση, παραμένουν με μηδέν βαθμούς στην Ευρώπη και βρίσκονται κοντά στον αποκλεισμό
Απέναντι σε μία ομάδα που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και σε ένα γήπεδο που δεν είχε ούτε 2.000 κόσμο, ο Παναθηναϊκός... κατάφερε να ηττηθεί από την Εστορίλ και να βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.