Σάλος με τον Τσιτσιπά: «Να πας να γ...» - Έδιωξε τον πατέρα του με βρισιές από αγώνα

 Απαίτησε σε έντονο τρόπο από τον πατέρα και προπονητή του να αποχωρήσει από το box του φωνάζοντάς του «βγες έξω από το στάδιο»

Κατά τη διάρκεια αγώνα του τουρνουά του Μόντρεαλ, που δεν πήγαινε ιδαίτερα καλά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβγαλε την ... οργή του πάνω στον πατέρα και προπονητή του Απόστολο Τσιτσιπά.
Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε απογοητευτικά στο πρώτο σετ, με τον αντίπαλό του Κέι Νισικόρι να του παίρνει δύο break games.

Το ΝΑΤΟ βυθίζει την Ευρώπη στην κόλαση του μεγάλου πολέμου – Στέλνει τα ουκρανικά F 16 στη Μολδαβία για χτυπήματα στη Ρωσία

 Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει τη μεταφορά των μαχητικών αεροσκαφών F16 που δόθηκαν στην Ουκρανία σε άλλες γειτονικές χώρες από όπου θα απογειώνονται για πλήγματα κατά της Ρωσίας

Το ΝΑΤΟ προσανατολίζεται σε ένα ακραία επικίνδυνο σχέδιο που μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο.
Η Βορειοατλαντική Συμμαχία φαίνεται να εξετάζει σοβαρά τη μεταφορά των μαχητικών αεροσκαφών F16 που δόθηκαν στην Ουκρανία σε άλλες γειτονικές χώρες από όπου θα απογειώνονται για πλήγματα κατά της Ρωσίας.

Πανωλεθρία Ουκρανών από την εισβολή στο Kursk έχασαν 82 τεθωρακισμένα και 660 στρατιώτες – Οι Ρώσοι τους διέλυσαν

 Valery Gerasimov (Αρχηγός στρατού Ρωσίας): Η επιχείρηση στo Kursk τελειώνει με βαριά ήττα των Ουκρανών - H προέλαση των Ουκρανών απέτυχε στο Kursk – Κέρδισαν εντυπώσεις αλλά υπέστησαν βαριά ήττα

H στρατιωτική επιχείρηση των Ουκρανών στην περιοχή Kursk της Ρωσίας – μια απελπισμένη προσπάθεια εντυπώσεων – κατέληξε άδοξα με βαριά ήττα των Ουκρανικών δυνάμεων.
Οι Ουκρανοί επιχείρησαν εισβολή σε ρωσικό έδαφος με μια δύναμη 1.000 στρατιωτών και 100 σχεδόν τεθωρακισμένων οχημάτων…