Γαλλία: Δείτε εύζωνες της προεδρικής φρουράς να παρελαύνουν στο Παρίσι

Μεγαλειώδης παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης και τη συμπλήρωση 100 ετών από την έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου
Με μεγαλειώδη παρέλαση εορτάστηκε η Ημέρα της Βαστίλης στο Παρίσι, στην οποία συμμετείχε και αντιπροσωπευτικό τμήμα ευζώνων της ελληνικής προεδρικής φρουράς.

Ισραήλ: Αποδέχθηκε την αιγυπτιακή πρόταση για εκεχειρία

Το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στο αρχηγείο του ισραηλινού στρατού στο Τελ Αβίβ
Το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ ενέκρινε την πρόταση της Αιγύπτου για κατάπαυση του πυρός, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της εφαρμογής της στις 09:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδος), ανακοίνωσαν Ισραηλινοί αξιωματούχοι.

Πλημμύρισαν δρόμοι στη Θεσσαλονίκη - Προβλήματα από την κακοκαιρία *Βροχερός ο καιρός με καταιγίδες και... χαλάζι

Μικρές καθυστερήσεις υπήρξαν στις αναχωρήσεις των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Σημειώθηκε και πρόσκαιρη διακοπή της ηλεκτροδότησης 
Υπό καταρρακτώδη βροχή «ξύπνησε» σήμερα η πόλη της Θεσσαλονίκης, με συνέπεια να πλημμυρίσουν κεντρικοί δρόμοι της πόλης.

NBA* Βασικός και... νικητής ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (vid) -Summer League: New York Knicks vs Charlotte Hornets

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο βασικό σχήμα των Νικς στην τρίτη του συμμετοχή στο Summer League του Λας Βέγκας, βγάζοντας πολύ ενέργεια στο παρκέ παρά τα χαμηλά στατιστικά του, στη νίκη επί των Χόρνετς με 95-72.

Ευαγγελισμός: Πέθανε ο ασθενής που κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό για «φακελάκι»

Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο 67χρονος τη Δευτέρα στη MEΘ του νοσοκομείου, όπου και νοσηλευόταν  - Είχε χειρουργηθεί από άλλο γιατρό μετά την καταγγελία - Σύμφωνα με ιατρικές πηγές ο 66χρονος υπέστη έμφραγμα μετά την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς - Η Αστυνομία ζήτησε να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και ιστολογική εξέταση
Κατέληξε ο συνταξιούχος καρδιοπαθής που κατήγγειλε τον 60χρονο χειρουργό και Διευθυντή Τμήματος Κλινικής του Ευαγγελισμού για «φακελάκι».

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Υποδοχή ηρώων επιφυλάσσουν οι Γερμανοί στους πρωταθλητές κόσμου

500.000 οπαδοί θα κατακλύσουν το Βερολίνο για να αποθεώσουν τα «πάντσερ» - Πώς θα τιμήσει τον Γιόακιμ Λεβ η πόλη όπου γεννήθηκε - Δείτε φωτογραφίες από τις Γερμανίδες WAGS που γέμισαν τον αγωνιστικό χώρο του Μαρακανά μετά το τέλος του αγώνα για να συγχαρούν τα ταίρια τους
Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στη Γερμανία καθώς η ώρα που οι πρωταθλητές κόσμου θα επιστρέψουν στη χώρα τους θριαμβευτές πλησιάζει.

Τάκης Σπυριδάκης: «Ψήφισα Δούρου, αλλά δεν θα το ξανακάνω»*Η εξομολόγηση του Mr «Αγαπούλα»

Τα βάζει με όλους και πάνω απ' όλα με την Αριστερά και τη δεσποτική ελληνική οικογένεια - Όσο για τους διανοούμενους και τους καλλιτέχνες; «Μούγκα. Εκμαυλισμένοι. Βολεμένοι. Τουρίστες»
«Ποιος, αυτός;» αναφώνησα πέφτοντας χάμω από τα γέλια βλέποντας το «πέσε για να πέεεσω». Ποιος, αυτό το ρεμάλι, η ζωντανή ενσάρκωση της ποδοσφαιρικής προεδράρας made in Greece είναι ο Τάκαρος ο Σπυριδάκης; Κι όμως, ήταν!