Το νέο Opel Mokka έχει κατακτήσει τις καρδιές των πελατών της.Vid-foto..

Το νέο Opel Mokka έχει κατακτήσει τις καρδιές των πελατών της  σε όλη την Ευρώπη. Η ζήτηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Ρωσία. Με το Opel Mokka είναι η πρώτη Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία για να εισέλθει στην ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία των υπο-compact.

Ακρόπολη: Το κορυφαίο αξιοθέατο της Ευρώπης *Καλύτερο τουριστικό αξιοθέατο αναδείχθηκε ο Παρθενώνας, ενώ το νησί του Ιονίου, η Κέρκυρα, είναι ο κορυφαίος προορισμός.

Καλύτερο τουριστικό αξιοθέατο αναδείχθηκε ο Παρθενώνας, ενώ το νησί του Ιονίου, η Κέρκυρα, είναι ο κορυφαίος προορισμός όσον αφορά στις παραλίες, σύμφωνα με την άποψη των ταξιδιωτικών πρακτόρων, οι οποίοι ψήφισαν για τα βραβεία που απονεμήθηκαν πρόσφατα σε ξενοδοχείο της Αττικής

Europe Weekly: Νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας από την ΕΕ

Η απάντηση της ΕΕ για τη συντριβή του μαλαισιανού αεροσκάφους πάνω από την Ουκρανία είναι η επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας σε βασικούς τομείς της οικονομίας της. Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην ΕΕ μιλάει αποκλειστικά στο euronews για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Russia’s import ban means big business for Latin America *Απαγόρευση των εισαγωγών της Ρωσίας σημαίνει μεγάλη επιχείρηση για τη Λατινική Αμερική

Russia’s 1-year ban on food products from the EU, US, Canada, and Norway will force Russia to increase food imports from Latin America, specifically Ecuador, Brazil, Chile, and Argentina.
Russia will ban meat, dairy, fruit, and vegetable imports from countries that have imposed sanctions on Russia over the Ukraine conflict, which opens the door to Russia’s partners on the other side of the world.

Νέα Υόρκη Βίντεο: Σοβαρό ατύχημα για την Αμερικανίδα χρυσή ολυμπιονίκη του επί κοντώ

Το κοντάρι της Τζεν Σουρ έσπασε κατά τη διάρκεια προπόνησης
Το άλμα επί κοντώ είναι ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο άθλημα. Το κατάλαβε καλά και η εκ των κορυφαίων, Τζεν Σουρ, η οποία είχε σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.