Περισσότεροι φοιτητές θά στραφούν στό εμπόριο του σεξ γιά να χρηματοδοτήσουν την εκπαίδευσή τους

Περισσότεροι φοιτητές θά  στραφούν στό εμπόριο του σεξ γιά να χρηματοδοτήσουν την εκπαίδευσή τουςΗ Εθνική Ένωση των .Φοιτητών έχει πει Radio 5 live Πρωινό ότι ένας αυξανόμενος αριθμός των προπτυχιακών φοιτητών που..

Χρύσα Δρακάκη, η επαναστάτρια

Η Χρύσα Δρακάκη αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι στην προηγούμενη ζωή της ήταν επαναστάτρια του 1821 και, μάλιστα, η Μαντώ Μαυρογένους...
«Είχα ζήσει στάνταρ στην Επανάσταση του 1821..

Tο βίντεο από τα παρασκήνια της "καυτής" φωτογράφισης

Μετά την Megan Fox, τα ηνία της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Armani ανέλαβε η τραγουδίστρια Rihanna. Η φωτογράφισή της..

Η Λίντσεϋ στο Χριστουγεννιάτικο Playboy

Διέρρευσε το εξώφυλλο του χριστουγεννιάτικου τεύχους του Playboy, με τη γυμνή Λϊντσεϋ Λόχαν στα σατέν σεντόνια σε στυλ Marilyn Monroe.
"Λόγω του ενδιαφέροντος και της διαρροής των φωτογραφιών στο διαδίκτυο το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στα τέλη της επόμενης εβδομάδας", δήλωσε ο Χιου Χέφνερ, βλέποντας τις φωτογραφίες του νέου τεύχους του Playboy να έχουν κατακλύσει ήδη το διαδίκτυο..

Μετά το σκάνδαλο έχασε οικογένεια, φίλους και δουλειά

Η 22χρονη «πέτρα του σκανδάλου» πίσω από το διαζύγιο του Ashton Kutcher και της Demi Moore, Sara Leal, δήλωσε ότι τους τελευταίους μήνες ζει… μια κόλαση!..

Κορίτσια... on the rocks!

Μία ανάσα μας χωρίζει από το 2012 και μερικά από τα πιο...καυτά ημερολόγια έχουν ήδη γίνει πόλος έλξης για τον ανδρικό πληθυσμό. Το ημερολόγιο Miss Reef για το 2012..

Η Ιρίνα μας μαθαίνει τένις

Την λένε Ιρίνα Βορόνινα και με τέτοιο όνομα δεν θα μπορούσε παρά να είναι από την συμπαθέστατη Ρωσία. Ωστόσο, το Ιρινάκι..

Ο "πειρασμός" της Βάσως Κολλιδά στην Τουρκία

Το πανέμορφο μοντέλο διαγράφει στην Τουρκία μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ, τη στιγμή που στην Ελλάδα η κρίση είναι μεγάλη και οι δουλειές ελάχιστες.Η Βάσω Κολλιδά είναι από τα πιο γνωστά..

Τα «Λευκά Χριστούγεννα» της Lady Gaga!

Περιμένατε ποτέ να ακούσετε τα «Λευκά Χριστούγεννα» από τη φωνή της Lady Gaga; Μάλλον, όχι! Κι όμως, το πνεύμα των Χριστουγέννων άγγιξε φέτος και την κορυφαία ποπ σταρ, η οποία..

«Καυτή» JLo στο νέο βιντεοκλίπ του Will.i.am

Απίστευτα σέξι σε μια σειρά από αισθησιακά κορμάκια και μικροσκοπικά κουστούμια..

Rockwave Festival Οι Black Sabbath, με τον Ozzy Osbourne, θα έρθουν στην Ελλάδα!

Τo μεγαλύτερο μουσικό κύμα, που εξακολουθεί να σαρώνει εδώ και 16 χρόνια, έρχεται και επίσημα να επιβεβαιώσει τη σπουδαία και..

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Passport

Ο πολυχώρος Passport στον Πειραιά παρουσιάζει την Ελένη Τσαλιγοπούλου για τέσσερις εμφανίσεις ξεκινώντας από την..

Κάθε μήνας και εγκεφαλικό… Την έχουμε δει και πιο σέξι … αλλά παραμένει «καυτή»!

Η αλήθεια είναι πως την έχουμε δει και πιο σέξι την Bar Refaeli, αλλά για ακόμη μια φορά απέδειξε το πόσο σέξι μπορεί να γίνει, ακόμα και με ένα απλό concept..

Χάρις Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη «Σε Μπλε Βελούδο» στο Παλλάς

Και όπως η Δήμητρα Γαλάνη παρατηρεί: « Επειδή οι ιλιγγιώδεις ταχύτητες της δισκογραφικής αγοράς κάνουν τα 40 χρόνια να φαίνονται πάρα πολλά. Επειδή μπορεί και να είναι έτσι για την πορεία ενός καλλιτέχνη και σίγουρα έτσι για την ζωή ενός ανθρώπου..

«Ο παλαιστινιακός λαός είναι μια εφεύρεση» Από τη μία γκάφα στην άλλη πέφτουν οι υποψήφιοι των Ρεπουμπλικανών

Στην ευχάριστη θέση να βλέπει τους αντιπάλους του να δουλεύουν για τον ίδιο βρίσκεται ο Μπαράκ Ομπάμα, καθώς οι υποψήφιοι των Ρεπουμπλικανών για το προεδρικό χρίσμα εξακολουθούν να υποπίπτουν στη μία γκάφα μετά την άλλη. Χθες ήταν ένα σχόλιο για τους Παλαιστινίους από τον Νιουτ Γκίνγκριτς, αλλά και ένα νέο κενό μνήμης του Ρικ Πέρι που..

Συντριβή ελικοπτέρων σε στρατιωτική βάση κοντά στην Ουάσινγκτον

Τέσσερις στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους , όταν δύο ελικόπτερα συνετρίβησαν, στη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης σε στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του..

«Ο Κόσμος Μιλάει» μόνο για ανεργία, διαφθορά και φτώχεια

Ο φόβος της ανεργίας μεγαλώνει συνεχώς, όπως προκύπτει από ετήσια έρευνα του BBC. Η έρευνα, με θέμα «Ο Κόσμος Μιλάει»..

Καναδάς: «Αποχαιρετά» το πρωτόκολλο του Κιότο για την κλιματική αλλαγή

Λίγο μετά την λήξη της συνόδου για την κλιματική αλλαγή, ο Καναδάς ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί και επισήμως από το πρωτόκολλο του Κιότο, με το επιχείρημα ότι είναι ασύμφορο, παρωχημένο και αποτελεί τροχοπέδη για την πρόοδο..

Νυχτερινή πρόκληση των Τούρκων Σχηματισμός με έξι μαχητικά F-16 μπήκε στο Αιγαίο, αφού έδυσε ο ήλιος

Επιμένουν οι Τούρκοι στις νυχτερινές πτήσεις-προκλήσεις που ξεκίνησαν σχετικά πρόσφατα: Ένας σχηματισμός με έξι  μαχητικά F-16 μπήκε στο Αιγαίο στις 7 και τέταρτο, μετά τη δύση του ηλίου, και έκανε..

Για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας Επαφές Σαμαρά στο Ισραήλ

Θέματα που αφορούν στην ΑΟΖ, στην ενέργεια και το φυσικό αέριο, καθώς και τις δυνατότητες αύξησης των επενδύσεων στην Ελλάδα συζητήθηκαν στις συναντήσεις που είχε ο Αντ. Σαμαράς στο Ισραήλ με αξιωματούχους της χώρας..

Ερχονται λίστες καταθετών από την Ελβετία

«Γενιές Ελλήνων ψάχνουν να βρουν τι γίνεται με τις καταθέσεις των Ελλήνων στην Ελβετία. Τώρα, επί των ημερών μου στο υπουργείο Οικονομικών, θα συναφθεί..

Τέσσερις νεκροί σε ένοπλη επίθεση με εκρηκτικά στο Βέλγιο

Ενας δράστης και τρία τουλάχιστον άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ 47 τραυματίστηκαν -μεταξύ των οποίων και βρέφος 18 μηνών που χαροπαλεύει- από επίθεση με εκρηκτικά και πυροβολισμούς στην πλατεία Σεν Λαμπέρ στο κέντρο της Λιέγης.


Ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο της επίθεσης, στο κέντρο της Λιέγης.
Ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο της επίθεσης, στο κέντρο της Λιέγης..

Υποβάθμισε Τσεχία, Λετονία, Λιθουανία και Βουλγαρία η Fitch

Την προοπτική της πιστοληπτικής αξιολόγησης (outlook) της Τσεχίας, της Λετονίας, της Λιθουανίας και της Βουλγαρίας κατέβασε σε «σταθερό» από «θετικό» ο οίκος Fitch, εξαιτίας του ρίσκου που δημιουργεί η κρίση στην Ευρωζώνη..

Μεξικό: Συνελήφθη ναρκονονός ισχυρού καρτέλ

Συνελήφθη ο Ραούλ Λούτσιο Χερνάντες Λετσούγκα, ο καταζητούμενος αρχηγός του γνωστού ναρκο-καρτέλ των Ζέτας στο Μεξικό.
Πέντε μέλη του καρτέλ των Ζέτας και το..