Φωτογραφίες: Δείτε τον φαλαινοκαρχαρία - τέρας που ψάρεψε Κινέζος

Είχε μήκος σχεδόν πέντε μέτρα και βάρος πάνω από δύο τόνους και την τρομακτικότερη όψη που μπορείτε να σκεφτείτε
Είναι είδος υπό εξαφάνιση και άρα προστατευόμενο στην Κίνα, αλλά αυτό δεν... εμπόδισε τον Κινέζο ψαρά, αφού έπιασε ένα μεγαλόσωμο φαλαινοκαρχαρία, να τον μεταφέρει στο παζάρι για πούλημα! 

Β. Ιρλανδία: Κέρδισε στο λαχείο 27 εκατ. λίρες και τα μοιράζει στους συμπολίτες της!

Η Margaret Loughrey από τη Βόρεια Ιρλανδία ήταν άνεργη, μέχρι που κέρδισε στο λαχείο 27 εκατ. λίρες τον περασμένο Δεκέμβριο. Τώρα, δήλωσε ότι θα κρατήσει για τον εαυτό της μόνο το ένα εκατομμύριο και το υπόλοιπο ποσό θα το «μοιράσει» στους συμπατριώτες της...
Γενναιόδωρη δίχως όρια, φαίνεται ότι είναι η 48χρονη Margaret Loughrey, από την πόλη Strabane της Βορείου Ιρλανδίας,

“Elle” Eugenia Volodina: Η Ρωσίδα με τα πανύψηλα πόδια

Η Volodina, με τα υπέροχα πανύψηλα πόδια, γεννήθηκε πριν από 29 χρόνια και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο το 1998 όταν έλαβε μέρος σε ένα ανοιχτό κάστινγκ στην πόλη Kazan της Ρωσίας που ζούσε
Για το γυναικείο περιοδικό “Elle” της ισπανικής έκδοσης του Αυγούστου φωτογραφήθηκε η Eugenia Volodina, η οποία είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Ρωσίας που κάνουν διεθνή καριέρα.

Sandra Bullock: Η πιο καλοπληρωμένη χολιγουντιανή ηθοποιός

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή τη λίστα η 50χρονη Bullock, λόγω φυσικά του “Gravity”, πρόσθεσε στο τραπεζικό της λογαριασμό 51 εκατομμύρια δολάρια τη χρονιά που μας πέρασε
Το αίμα της πίσω παίρνει τα τελευταία χρόνια η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Sandra Bullock, η οποία έχει ακούσει τα χειρότερα από τους κριτικούς σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρα της.

Δείτε τον Orlando Bloom να τα... δίνει όλα χορεύοντας «Happy»

Το βιντεάκι αυτό βέβαια, και ας μας συγχωρέσει ο όμορφος Orlando, έχει πολλή πλάκα καθώς ο Bloom χορεύει σαν 15χρονο, έχοντας μάλλον πιει λίγο αλκοόλ παραπάνω
Την απάντησή του σε όσα συνέβησαν και σε όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για την κόντρα του με τον Justin Bieber για τα μάτια της Miranda Kerr έδωσε ο γνωστός ηθοποιός Orlando Bloom, ο οποίος συνεχίζει τις διακοπές του στην Ibiza.

Κινέζοι φοιτητές στην Ακτή Μιαούλη στην έδρα της XRTC Business Consultants

Οι φοιτητές εξέφρασαν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Ομάδα Κινέζων φοιτητών του Shanghai Maritime University συνοδευόμενη από τον καθηγητή κ. Chen Jihong επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας οικονομικών συμβούλων σε θέματα ναυτιλίας, XRTC Business Consultants.

24 και 25 Σεπτεμβρίου -Oι μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι στο Ηρώδειο

Με αφορμή τα είκοσι χρόνια από τον θάνατό του συνθέτη, ο γιος του, Γιώργος Χατζιδάκις, επιμελείται δύο παραστάσεις- που θα παρουσιαστούν στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο- με μουσικές και τα τραγούδια του Μάνου για τον κινηματογράφο αλλά και μία σειρά από ανέκδοτα έργα.
Από το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού φέτος ξεκινάει η συστηματική παρουσίαση των μουσικών έργων του Μάνου Χατζιδάκι.

Γυναίκες έχουν αλυσοδεθεί έξω από το εργοστάσιο στις Σκουριές

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τις διαμαρτυρόμενες ότι θα προχωρήσουν σε συλλήψεις στην περίπτωση που χρειαστεί να ανοίξει η πύλη για να περάσει όχημα της εταιρείας
Συμβολική διαμαρτυρία από ομάδα 12 γυναικών κατά της εξόρυξης του χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής πραγματοποιείται αυτή την ώρα.

Βασιλική Τρουφάκου: Ενζενί στο «Κάτω Παρτάλι»,νεράιδα στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Σκοτάδι. Γύρω από μια λίμνη. Θεατές γεμίζουν τα καθίσματα σε αυτό το καλοκαιρινό θέατρο στη Λίμνη της Βουλιαγμένης. Πίσω από τα βράχια εμφανίζεται μια κοπέλα με χαρακτηριστικό, διαπεραστικό μπλε βλέμμα. Η «Νεράιδα». Η Βασιλική Τρουφάκου μας μιλά για την αναγνωρισιμότητα, την τηλεοπτική επιτυχία, τις καλοκαιρινές διακοπές, το πτυχίο του Πολυτεχνείου, την πλατεία της Νέας Σμύρνης και τα κακόβουλα σχόλια.

Κωνσταντίνος Μαλάμος*Στο Χαμόγελο του παιδιού άφησε το «Τιτάνια» ο ιδιοκτήτης του

«Τιτάνια»: Το μειοψηφικό και όχι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών άφησε στο «Χαμόγελο» ο Μαλάμος

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε τη δωρεά, τονίζοντας ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα γνωστοποιήθηκε στο «Χαμόγελο» η είδηση και πως ακόμη η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.