«Πήραν με τις πέτρες» τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών

 Επίθεση με πέτρες δέχθηκε χθες ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Ιντρίς Ναΐμ Σαχίν, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην νοτιοανατολική επαρχία του Χακαρί...

ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛ ΡΑΙΑΝ Ενα «γεράκι» με σεξαπίλ απέναντι στον Ομπάμα

Αποστολή του υποψήφιου αντιπροέδρου είναι να «μαντρώσει» την πιο αντιδραστική πτέρυγα της παράταξης, τους φίλους του Tea Party..

10 αινίγματα της εξέλιξης Τι είναι αυτό που μας έκανε ανθρώπους; Γιατί περπατάμε, μιλάμε, ταξιδεύουμε;

Παρ' ότι η επιστήμη έχει λύσει αρκετά μυστήρια της ιστορίας του ανθρώπου, πολλοί σταθμοί της μακράς πορείας του συνεχίζουν να καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου. Οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να δώσουν ακόμη οριστικές απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα της ανθρώπινης εξέλιξης όπως το γιατί σηκωθήκαμε στα δύο πόδια, γιατί χάσαμε το πλούσιο τρίχωμα που διέθεταν..

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 29χρονου Τ.Θεοφίλου - Οι "Πυρήνες της Φωτιάς" πίσω από τη ληστεία και το φονικό της Πάρου. (Φωτό+Βίντεο)

- Καρέ καρέ σε φωτογραφίες και η ληστεία μέσα στην τράπεζα!
- Ο εισαγγελέας έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες βάσει του αντιτρομοκρατικού νόμου
- Η αστυνομία ψάχνει τα κρυσφήγετα των τρομοκρατών
-Στο blog του δήλωνε..
θαυμαστής του Πάσσαρη ενώ από παιδί παρακολουθούσε το αστυνομικό ρεπορτάζ
- Ακόμη έγραφε πως εκστασιαζόταν με την 17Ν
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 29χρονο Αναστάσιου (Τάσου) Θεοφίλου του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και το θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου Δημήτρη Μίχα..

ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ντέρμπι δείχνουν τα τελευταία γκάλοπ

«Η επιλογή του Πολ Ράιαν μεταθέτει το κέντρο βάρους από την οικονομία στην ιδεολογία», τιτλοφορούν εύγλωττα το σχετικό ρεπορτάζ τους οι «New York Times»Η μαχητικότητα με την οποία ο Ράιαν έχει..
προτείνει περικοπές στην περίθαλψη, καθώς και σε όλα τα κοινωνικά επιδόματα, καθιστά την υποψηφιότητά του ιδεολογικά φορτισμένη..

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΣΤΟ PLANET STARS


Ξέσπασε η μητέρα του Τζούλιαν Ασάνζ

Κατηγορεί την Βρετανία και την Σουηδία για συμφωνία με ΗΠΑ..
Η Κριστίν Ασάνζ, μητέρα του ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, ξέσπασε σήμερα με δηλώσεις της λέγοντας μεταξύ άλλων πως "η Βρετανία και η Σουηδία έχουν συμφωνήσει με τις αμερικανικές αρχές να βάλουν τον γιο μου φυλακή"..

SUPER MARKET: ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ Ακριβότερα έως και 297% τα προϊόντα στην Ελλάδα

Τα στοιχεία για την ακρίβεια στην Ελλάδα προκύπτουν από πρόσφατες τιμοληψίες του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου και Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) που επεξεργάστηκε η «ΗτΣ», ενώ και έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναδεικνύεται η κερδοσκοπία στην ελληνική αγορά των καυσίμων..

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 2014 Τι κερδίζουμε και τι χάνουμε «με» ή «χωρίς» επιμήκυνση

Ζωτικής σημασίας για την ελληνική οικονομία είναι η επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής κατά δύο χρόνια: Μόνον έτσι αυξάνονται ουσιαστικά οι πιθανότητες ανάπτυξης από το 2014 και μετά ώστε η οικονομία να βγει, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια, από το τέλμα μιας σκληρής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών εφέτος η ύφεση θα φθάσει στο 7,3% και η επιτακτική ανάγκη αυτή να αναχαιτιστεί θα αποτελέσει το κυρίαρχο επιχείρημα στη σκληρή διαπραγμάτευση για τη χρονική επιμήκυνση του προγράμματος..

ΕΡΕΥΝΑ Στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας βρίσκουν διέξοδο τα νοικοκυριά

Σωσίβιο... στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αναζητούν όλο και περισσότερο τα νοικοκυριά, προκειμένου να μην... πνιγούν από την ακρίβεια των επώνυμων αλλά και τις αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν λόγω της κρίσης και των μέτρων λιτότητας.
Μάλιστα, όπως προκύπτει από έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που έκανε σε 800 οικογένειες, ένα στα τέσσερα προϊόντα που ψωνίζουν από τα σούπερ μάρκετ είναι private label. Δηλαδή δεν έχουν φίρμα και φέρουν την επωνυμία της αλυσίδας που τα πουλά. Για την ακρίβεια, το ποσοστό που επιλέγει αυτά τα είδη είναι 26,5% από 21,5% πέρυσι..

Tζούλιαν Ασάνζ: Ο Μ. Ομπάμα να πράξει το σωστό

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση, από την πρεσβεία του Ισημερινού στη Βρετανία, ο ιδρυτής των WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ, κάλεσε, μιλώντας από το μπαλκόνι της πρεσβείας, τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, «να κάνει το σωστό».
Ο κ. Assange, δήλωσε επίσης ότι: «Όπως απειλείται ο WikiLeaks, έτσι απειλείται και η ελευθερία της έκφρασης και η υγεία όλων των κοινωνιών μας. Ζήτησα από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να κάνει το σωστό. Οι ΗΠΑ δεν πρέπει να συνεχίσουν αυτό το κυνήγι μαγισσών..

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ:


Ισραήλ: Επίκεντρο συζήτησης η ενδεχόμενη επίθεση στο Ιράν

Έντονη κινητικότητα, τουλάχιστον σε επίπεδο δηλώσεων, έχει δημιουργήσει η δημοσιοποιημένη πρόθεση της ισραηλινής κυβέρνησης, για επίθεση στο Ιράν, αν οι εξελίξεις γύρω από το θέμα του πυρηνικού του προγράμματος, το επιβάλλουν...

Οι ΗΠΑ θέλουν να δικάσουν τον Ασάντζ, υποστηρίζουν διπλωμάτες

Αυστραλοί διπλωμάτες δεν έχουν καμιά αμφιβολία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν να πετύχουν την έκδοση του Αυστραλού ιδρυτή του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάντζ και την παραπομπή του σε δίκη για κατασκοπεία σε βάρος της χώρας.
Αυτό προκύπτει από έγγραφά τους που έστειλαν από την Ουάσιγκτον στο αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών και τα οποία δημοσίευσαν οι εφημερίδες του συγκροτήματος Φέρφαξ..

Ιράν: Επιμένει ότι το Ισραήλ είναι «καρκινικός όγκος»

Συνεχίζεται η φραστική αντιπαράθεση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ, που αναζωπυρώθηκε με αφορμή τη γιορτή της «Ημέρας της Ιερουσαλήμ», που συμπίπτει με το τέλος του Ραμαζανιού στον ισλαμικό κόσμο. Μετά τον πρόεδρο του Ιράν Μ. Αχμαντινετζάντ, που την Παρασκευή χαρακτήρισε το Ισραήλ «καρκινικό όγκο που πρέπει να καταστραφεί», σειρά είχε ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενέι, που κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Ιρανό πρόεδρο. Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός σχολιάστηκε αρνητικά από τον ΟΗΕ, τις ΗΠΑ και τις ηγεσίες δυτικών χωρών...

Σουδάν: Αεροπορική τραγωδία με 31 νεκρούς

Στους 31 ανέρχονται οι νεκροί από την έκρηξη που σημειώθηκε σε αεροσκάφος το οποίο μετέφερε μια επίσημη αντιπροσωπεία της σουδανικής κυβέρνησης στο Νότιο Κορντοφάν όπου επρόκειτο να γιορτάσουν το Αΐντ ελ-Φιτρ, το τέλος του Ραμαζανιού. Ο υπουργός Θρησκευτικών Θεμάτων μεταξύ των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τη συντριβή αεροσκάφους.
"Όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους σκοτώθηκαν", δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας του Σουδάν, Αμπντελχαφίζ Αμπντελραχίμ.
Το αεροπλάνο επιχειρούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της πόλης Ταλόντι γύρω στις 8 το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) όταν "ακούστηκε μια έκρηξη και διαλύθηκε", πρόσθεσε...

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ:Αν και διανύει το 65ο έτος της ηλικίας του ο Εξολοθρευτής δικαιολογεί το τίτλο του

Αν και διανύει το 65ο έτος της ηλικίας του ο Εξολοθρευτής δικαιολογεί το τίτλο του: εξολοθρεύει κάθε τριαντάρη που θα βρεθεί στο διάβα του…
Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ φορά τα δερμάτινα και πατάει γκάζι στην δίτροχη «κούκλα» του για μια ξέγνοιαστη βόλτα με τα φιλαράκια..

Διαφωνίες Ολάντ-Μέρκελ για την παροχή νέας βοήθειας προς την Ελλάδα

Αντίθετες απόψεις φαίνεται να έχουν ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, στο ζήτημα της παροχής νέας βοήθειας στην Ελλάδα, λίγες μόλις ημέρες πριν από την συνάντησή τους στο Βερολίνο..

Οι ΗΠΑ πίσω από την ανατροπή του Ερμπακάν από τον Στρατό το 1996;

Λεπτομέρειες για τον ρόλο του Στρατού αλλά και άλλων σημαντικών προσώπων στην ανατροπή της κυβέρνησης του Ερμπακάν το 1996 στην Τουρκία, αποκαλύπτει ο τουρκικός Τύπος ο οποίος δείχνει τις ΗΠΑ να έχουν υποκινήσει την στάση αυτή.
Όπως φαίνεται, ο τότε υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μπιλ Κλίντον, Γουόρεν Κρίστοφερ, προέτρεψε Τούρκους στρατιωτικούς, να ανατρέψουν την συγκεκριμένη κυβέρνηση...

Μνήμες απαρτχάιντ ξυπνά το μακελειό των μεταλλωρύχων

Το αστυνομικό λουτρό αίματος θέτει ερωτήματα για τη νέα Νότια Αφρική..
 Διαδηλωτές τραγουδούν κραδαίνοντας το όπλα τους έξω από νοτιοαφρικανικό ορυχείο στο Ρούστνμπουργκ, 100 χλμ. βορειοδυτικά του Γιοχάνεσμπουργκ, 16 Αυγούστου 2012 [REUTERS/Siphiwe Sibeko..
 Την οδυνηρή ανάμνηση της ρατσιστικής Νοτίου Αφρικής επανέφερε σε όλο τον κόσμο η σφαγή 34 μεταλλωρύχων στο ορυχείο πλατίνας Λόνμιν στη Μαρικάνα, εκατό χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το Γιοχάνεσμπουργκ. ..

Διεθνής διασυρμός για το «αντάρτικο» της Υδρας

Διεθνής διασυρμός για το «αντάρτικο» της Υδρας Αφορμή για νέα και δυσμενέστατα σχόλια στον διεθνή και δη γερμανικό Τύπο, δίνει το περιστατικό της Ύδρας, όπου, ένας τυπικός φορολογικός έλεγχος της Οικονομικής Αστυνομίας, την Παρασκευή το μεσημέρι, κατέληξε να προκαλέσει..

Φίσερ: «Η Μέρκελ ρίχνει λάδι στη φωτιά»

Λάβρος κατά της Γερμανίδας καγκελάριου ο πρώην υπουργός Εξωτερικών
 Υπεύθυνη για επικίνδυνα αντιευρωπαϊκά αισθήματα, ανασφάλεια στο γερμανικό λαό και απομόνωση του Βερολίνου μέσα στην ΕΕ, θεωρεί την Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Γιόσκα Φίσερ..

Ο Φαρούκ αλ-Σάρα Αποσκίρτησε (;) στην Ιορδανία ο Σύρος αντιπρόεδρος

Ο αντιπρόεδρος της Συρίας Φαρούκ αλ-Σάρα φέρεται να έχει αποσκιρτήσει και να έφυγε στη γειτονική Ιορδανία, ανέφεραν σήμερα - Σάββατο αραβικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό της συριακής αντιπολίτευσης...

Σόιμπλε: «Δεν είναι υπεύθυνο να ρίχνουμε λεφτά σε ένα πηγάδι δίχως πάτο»

Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέκλεισε κάθε πιθανότητα νέου πακέτου στήριξης στην Ελλάδα. Μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση της γερμανικής κυβέρνησης στο Βερολίνο ο κ. Σόιμπλε αναφερόμενος στην Ελλάδα και στις εκτιμήσεις από τη Γαλλία και άλλες χώρες του Νότου σχετικά με νέο πακέτο βοηθείας προς τη χώρα μας δήλωσε χαρακτηριστικά «πως δεν υφίσταται κανένας λόγος να πετάμε χρήματα σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο. ..

Ποιος είπε ότι τα αστέρια του Hollywood δεν ενημερώνονται για τα τρέχοντα γεγονότα

Μέσω Twitter H Britney Spears καλεί... ΄Αρη.
Ποιος είπε ότι τα αστέρια του Hollywood δεν ενημερώνονται για τα τρέχοντα γεγονότα και δεν είναι μέσα στην επικαιρότητα; Τρανή απόδειξη –και ευχάριστη έκπληξη- αποτελεί η Britney Spears η οποία συνομιλεί μέσω twitter με το «Curiosity» που βρίσκεται στον Άρη...

Το… γυμνό εγκεφαλικό του Laurence Fishburne!

Είναι σίγουρο πως θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Ο λόγος για τον διάσημο ηθοποιό Laurence Fishburne ο οποίος θα νιώθει μεγάλη ντροπή μετά την απόφαση της κόρης του να γίνει πορνοστάρ.
Η 19χρονη
Montana Fishburne ξεκίνησε την καριέρα της με έναν ρόλο σε ταινία αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους..

Τέσσερις ημέρες στην ουρά οι Βραζιλιάνοι για ένα εισιτήριο για τη συναυλία της Lady Gaga

Εξοπλισμένοι με καρέκλες και πολλή υπομονή, εκατοντάδες λάτρεις της ποπ σταρ Lady Gaga περίμεναν έως και τέσσερις ημέρες στην ουρά για να αγοράσουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία που θα δώσει η διάσημη τραγουδίστρια στο Ριο ντε Ζανέιρο τον Νοέμβριο..