Ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στην Αθήνα

Ο καταναλωτής μπορεί να βρει προϊόντα με cdb, ανθούς ήμερης κάνναβης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσάι, περιεκτικότητας σε κανναβιδιόλη 0,2%

O πρώτος αυτόματος πωλητής προϊόντων βιομηχανικής κάνναβης στο κέντρο της Αθήνας, είναι γεγονός.

Τοποθετήθηκε από την ελληνική εταιρεία Hemp Oil στην Στοά Πεσματζόγλου. Πρόκειται για μηχάνημα που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην πρόσφατη έκθεση κάνναβης που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο στο κλειστό του Tae Kwo Do. Από τον αυτόματο πωλητή πωλούνται προϊόντα της εταιρείας Terre.

Σλούκας: Να ενώνουμε τη φωνή και τη δύναμή μας για το καλό της πατρίδας

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο μοναδικός αθλητής που έδωσε το «παρών» στο δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, χθες το βράδυ στην Άγκυρα. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ της Φενερμπαχτσέ έδωσε μια εκτενή συνέντευξη, μέσω της οποίας έστειλε το μήνυμα φιλίας μεταξύ των δύο λαών.
Μέσω των όσων τόνισε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από την Κωνσταντινούπολη, ο διεθνής γκαρντ έκανε λόγω για «τιμή να είμαι παρών σε μία τόσο ιστορική στιγμή», τη συνομιλία των Τσίπρα και Ερντογάν, καθώς και τη σημασία που δίνει στον ρόλο του ως πρεσβευτής της Ελλάδας.

«Έβρεξε» γκολ στο Λαμία-Ολυμπιακός-Δείτε Βίντεο .

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη στη Λαμία όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τον Ολυμπιακό, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.
H καλή εικόνα που έβγαλαν στο ντεμπούτο τους στην 11άδα οι Σολδάνο (γκολ και 2 ασίστ) και Ντίας (γκολ), χάλασε από την κακή εικόνα και τα λάθη άμυνας και Χουτεσιώτη! Φαίνεται πως πέρασε την γραμμή η μπάλα πριν το 2ο γκολ των φιλοξενούμενων.
Ο Ολυμπιακός των αρκετών αλλαγών στον σχηματισμό του τα

Το σχόλιο της ΕΡΤ για την άρση του εμπάργκο από τη ΝΔ

««Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει το κύρος και την αξία» της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης....

Ικανοποιημένη δηλώνει η διοίκηση της ΕΡΤ, μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, ότι τερματίζει το εμπάργκο προς τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ επισημαίνει ότι «σταθερά πιστή στον θεσμικό της ρόλο, δέχεται με ικανοποίηση τη συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πλουραλισμό του δημόσιου λόγου με την απόφασή της να παύσει να αποκλείει τη συμμετοχή στελεχών της από τις εκπομπές της ΕΡΤ».

Παγκόσμιο μπλακ άουτ στο Facebook Αναφορές για προβλήματα και στην Ελλάδα

Προβλήματα πρόσβασης στο Facebook αντιμετωπίζουν αυτήν την ώρα πολλοί χρήστες σε διάφορες χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

Οι περισσότεροι χρήστες αναφέρουν ότι η σελίδα του Facebook δε «φορτώνει», εμφανίζοντας μόνο μία λευκή σελίδα.

Αναφορές για προβλήματα υπάρχουν μεταξύ άλλων από χρήστες στην Ελλάδα, την Πολωνία, τη Δανία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και αρκετές άλλες χώρες.