Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος για Λίβερπουλ, γκέλες για Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πέρασε η Λίβερπουλ μετά το 4-1 επί της Γουέστ Χαμ - Ήττα 3-2 για την Τσέλσι από την Στόουκ - Στο 1-1 έμειναν Μάντσεστερ Σίτι και Σαουθάμπτον Αρκετές φορές φέτος η Άρσεναλ έχει «μαγέψει» με τις εμφανίσεις της. Φαίνεται όμως ότι -εκτός απ’ τον κόσμο της- το έχει πετύχει και με τους… αντιπάλους της!

ΗΠΑ: Χιονοθύελλα σαρώνει τη χώρα- Τέσσερις νεκροί

Περισσότεροι από 230.00 καταναλωτές έμειναν χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Ντάλας-Φορτ Γουόρθ- Πλήττει νότιες και κεντρικές περιοχές της χώρας Περισσότερες από 1000 πτήσεις ακυρώθηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σήμερα καθώς μια χιονοθύελλα, η οποία χαρακτηρίζεται από τις χειρότερες των τελευταίων ετών, πλήττει νότιες και κεντρικές περιοχές της χώρας.

Ράμα: Η κατάσταση της αλβανικής οικονομίας είναι χειρότερη απ' ό,τι ξέραμε

Τα στοιχεία δείχνουν πολύ μεγαλύτερη μαύρη «τρύπα» ανέφερε σε ομιλία του ο Αλβανός πρωθυπουργός «Η οικονομική κατάσταση είναι χειρότερη από ό, τι ξέραμε, μετά τα πρόσφατα στοιχεία που δείχνουν μία πολύ μεγαλύτερη μαύρη «τρύπα» δηλωσε ο Αλβανος πρωθυπουργός Έντι Ράμα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ΚΟ του Σοσιαλιστικού κόμματος.

Κουίκ: Γελωτοποιός των Βαλκανίων ο Γκρουέφσκι

Ο τομεάρχης εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων άσκησε κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο και έκανε παράλληλο «άνοιγμα» προς την Καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ Στο Σκοπιανό αναφέρθηκε ο τομεάρχης εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ ασκώντας κριτική στον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο με παράλληλο «άνοιγμα» προς την Καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ.

Ρωσία: Λαμπαδηδρόμος ετών... 101 στο δρόμο προς το Σότσι-Πραγματοποίησε την κούρσα του χωρίς προβλήματα

Ο Αλεξάντερ Καπταρένκο έκανε πρόβες μεταφέροντας ένα παγωμένο... ψάρι Μπορεί μέχρι σήμερα η λαμπαδηδρομία για του χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι να έχει σημαδευτεί από πολλές αναποδιές αλλά από το Σάββατο έχει άλλον έναν - θετικό αυτή τη φορά - λόγο για να μείνει στην ιστορία.