ΣΤΟΥΣ «32» ΤΟΥ EUROPA LEAGUE Ο ΠΑΟΚ ΠΑΟΚάρα και πάσης... Ευρώπης! (vds)

Στους «32» του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά»… απέδρασε με τους τρεις βαθμούς από την Αστάνα, επικρατώντας 2-0 της Σαχτιόρ Καραγκαντί και πλέον την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με την Άλκμααρ στην Τούμπα θα διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο!

Κεφαλονιά: «Πρωτοφανές αυτό που είδαμε» λένε αυτόπτες μάρτυρες-Μετεωρίτης έπεσε στο Ιόνιο (Φωτό+Βίντεο)

Δεν επρόκειτο για θραύσμα του «κομήτη του αιώνα» ISON, λένε οι επιστήμονες - Ο διευθυντής του Ευγενίδειου Πλανηταρίου εκτιμά ότι είχε μέγεθος όσο το κεφάλι ενός ανθρώπου και ότι δεν ζύγιζε πάνω από δυόμισι κιλά

Οι πιο παραμυθένιες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης [ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ]

Σε αυτά τα μέρη είναι σχεδόν υποχρεωτικό να γίνουμε για λίγο και πάλι παιδιά
Είναι κάποιες πόλεις που μοιάζουν να φτιάχτηκαν για να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα. Χιόνι, μεσαιωνικές πλατείες, κουκλίστικα κτίρια τριγύρω και στο κέντρο η χριστουγεννιάτικη αγορά.

Σιβηρία- Εκπληκτικές φωτογραφίες: Πάγωσε η πιο αρχαία λίμνη του κόσμου το βάθος της φτάνει τα 744,4 μέτρα-και το μήκος 650 χλμ.

Χαζέψτε την πιο παλιά και βαθιά λίμνη του κόσμου να γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή όταν παγώνει
Πρόκειται για την περίφημη λίμνη της Βαϊκάλης κοντά στη πόλη Ιρκούτσκ της Ρωσίας, στη Σιβηρία. Είναι η παλαιότερη και η πιο βαθιά λίμνη του πλανήτη.

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Παρί Σεν Ζερμέν, λύγισε στο 90', αλλά η τύχη είναι στα χέρια του και στα... πόδια των παιχτών του Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Παρί Σεν Ζερμέν, λύγισε στο 90', αλλά η τύχη είναι στα χέρια του και στα... πόδια των παιχτών του Μίτσελ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ύψωσαν... πύργο στο Παρίσι, δεν φοβήθηκαν την πάμπλουτη αντίπαλό τους, την πίεσαν, της έβαλαν δύσκολα με την ισοφάριση, αλλά από μια στιγμιαία αδράνεια στο τελευταίο λεπτό του αγώνα υπέστησαν την ήττα (2-1).

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «Αφεντικό» η «Γιούβε», «4άρα» η Ρεάλ! (vds)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βιντάλ, η Γιουβέντους έκανε το αυτονόητο, κέρδισε με 3-1 την Κοπεγχάγη και ετοιμάζεται για τον «τελικό» με τη Γαλατάσαραϊ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε χρειάζεται πλέον, έναν βαθμό στο Αλί Σαμιγιέν, προκειμένου να πάρει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στους «16» του θεσμού.

Ο Χιλιανός μέσος της «Γιούβε» πέτυχε χατ-τρικ και έγινε ο πρώτος που το καταφέρνει, έπειτα από το 2000 και τα τρία τέρματα του Ινζάγκι στο ματς με το Αμβούργο.

ΚΑΚΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΣΩ ΠΛΑΓΙΟ Ο ΦΟΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ- Χάνει την Αντερλεχτ ο Μήτρογλου!

Ασχημα τα νέα για τον Κώστα Μήτρογλου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, ο «πιστολέρο» υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο (στο γόνατο) στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς».
Φυσικά, όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, όταν και ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού θα υποβληθεί στις ιατρικές εξετάσεις οι οποίες θα δείξουν το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού του και θα καθορίσουν με βεβαιότητα το διάστημα που θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους.