«H Δημοκρατία δεν χαρίστηκε στους Έλληνες» -Τα μηνύματα για τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάνει λόγο για «τραυματικό εθνικό βίωμα που δεν ξεχνιέται και δεν εξωραΐζεται»
«Η Δημοκρατία δεν χαρίστηκε στους Έλληνες αλλά την κατέκτησαν».

Τα παραπάνω αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε μήνυμά του με αφορμή τη συμπλήρωση 47 ετών από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

Ο Τζόνι Ντεπ συναντά την Πεντάμορφη -- ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Το ρευστό «ήθος» της ψηφιακής εποχής εξερευνά ο νεοεμφανιζόμενος στη σκηνοθεσία, Γουόλι Φάιστερ ενώ το διάσημο παραμύθι μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ο πρώην κριτικός κινηματογράφου, Κριστόφ Γκανς

ΗΠΑ: 16χρονος ταξίδευε επί 5 ώρες στους τροχούς ενός τζετ

Ένας έφηβος επέζησε μετά από πτήση πέντε ωρών από την Καλιφόρνια για τη Χαβάη κρυμμένος στο χώρο ανάσυρσης των τροχών ενός αεροσκάφους, όπως έγινε γνωστό από την αεροπορική εταιρεία
Hawaiian Airlines. ΗΠΑ: 16χρονος ταξίδευε επί 5 ώρες στους τροχούς ενός τζετ Ο 16χρονος, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, εντοπίστηκε από υπαλλήλους της εταιρείας αφού στο Μάουι η πτήση 45, προερχόμενη από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας.

Φινλανδία: Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε αλεξιπτωτιστές

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Φινλανδία όταν αεροσκάφος που μετέφερε ερασιτέχνες αλεξιπτωτιστές, συνετρίβη λόγω βλάβης. Φινλανδία:
 Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε αλεξιπτωτιστές Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Τζαμιρτζάρβι (στα δυτικά της Φινλανδίας) ανέφερε η αστυνομία κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.

Πεκίνο 2014 International Automotive Έκθεση στο Πεκίνο.Δείτε τα Νέα Μοντέλα


An Audi racing car is displayed during the media preview of the 2014 Beijing International Automotive Exhibition in Beijing, China, April 20, 2014. The auto show will be held on April 21-29, attracting over 2,000 exhibitors from 14 countries and regions. (Xinhua/Li Mingfang) 

Κίνα: 13 νεκροί από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ένας εργάτης αγνοείται και άλλοι 40 κατάφεραν να απεγκλωβιστούν σώοι μετά την έκρηξη που οφείλεται σε διαρροή αερίου
Τουλάχιστον 13 νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε σε ανθρακωρυχείο στη νοτιοδυτική Κίνα.

Economist: Υπό κατάρρευση το πελατειακό σύστημα στην Ελλάδα -«Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ»

Στην «ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού» αναφέρεται άρθρο του οικονομικού περιοδικού Economist κάνοντας λόγο για «κατάρρευση» του πελατειακού συστήματος και για στροφή των ψηφοφόρων στα «αντισυστημικά» κόμματα.
«Μετά από έξι χρόνια μιζέριας, η ελληνική οικονομία δείχνει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης»,

Η 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SERIE A Σκόραρε ο Ταχτσίδης! (vds)

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τορίνο πέτυχε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στο 3-3 της «γκρανάτα» μέσα στο «Ολίμπικο» με τη Λάτσιο. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος πέρασε στο 65' αντί του σκόρερ του πρώτου γκολ της Τορίνο, του Κούρτιτς, και δύο λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μαροκινού Ελ Καντουρί, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.