Cheryl Cole: «Κρεμάστε» την... στον τοίχο!

Μπορεί να δηλώνει τραγουδίστρια, μοντέλο, χορεύτρια και ηθοποιός, αυτό που την έκανε όμως γνωστή σε όλον τον κόσμο είναι το σώμα της, που φροντίζει να δείχνει με κάθε ευκαιρία..

Amy Winehouse: Θεατρικό έργο εμπνευσμένο από τη ζωή της

Χωρίς να έχει ανάμειξη η οικογένεια της αδικοχαμένης Amy Winehouse, πρόκειται να ανέβει στην Κοπεγχάγη, στις αρχές του 2013 θεατρικό έργο εμπνευσμένο από τη ζωή της..

Kate Moss: «Δεν κάνω χρήση ηρωίνης και δεν είμαι ανορεξική»

Στις φήμες που την ήθελαν να είναι ανορεξική και να κάνει χρήση ηρωίνης απαντά με την αυτοβιογραφία της, που πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, η Kate Moss..

ΣΕ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ Η Αλεξίου τραγουδά Ρασούλη

Ανέκδοτοι στίχοι του στην καινούργια δισκογραφική δουλειά της Χαρούλας Αλεξίου. Επιστρέφουν ακόμα Νταλάρας, Αρβανιτάκη και Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Η Χαρούλα Αλεξίου τραγουδά Μανώλη Ρασούλη..

ΜΕ ΤΟΥΣ «DEPECHE MODE» Ραντεβού την άνοιξη

Το δημοφιλές συγκρότημα θα δώσει συναυλία στη Μαλακάσα, στις 10 Μαΐου 2013, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. Είναι γεγονός... Οι «Depeche Mode» έρχονται στην Ελλάδα. Επιτέλους..

Αποθέωση για τον Γερμανό τεχνικό μετά το τέλος του ματς

Η πρώτη νίκη της ΑΕΚ ήρθε στο δεύτερο ματς του Έβαλντ Λίνεν και ο Γερμανός τεχνικός ήταν πανευτυχής μετά το σφύριγμα της λήξης..

«Έσπασε» το ρόδι η ΑΕΚ

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα καθώς νίκησε τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ με 1-0 για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε το ματς πέτυχε ο Φούντας στο 66ο λεπτό...

Νίκη του Vettel στην Ινδία, 4η συνεχόμενη φέτος

Ο Sebastian Vettel έκανε μια επιβλητική εμφάνιση όλο το τριήμερο του Grand Prix της Formula 1 στην Ινδία και κατέκτησε την 4η συνεχόμενη φετινή του νίκη που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 3ου του τίτλου..

NHC -Τυφώνας «Santy»: Εκατομμύρια άνθρωποι απειλούνται από πλημμύρες

Εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε περιοχές που κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν όταν ο τυφώνας «Σάντι» φτάσει στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, προειδοποίησε σήμερα ο διευθυντής του αμερικανικού Κέντρου παρατήρησης τυφώνων (NHC), Ρικ Κναμπ..

Ουκρανία: Το κόμμα του Β. Γιανουκόβιτς προηγείται στις βουλευτικές εκλογές

Το κόμμα του προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς προηγείται στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής στην Ουκρανία με το 28% των ψήφων,.

«Κόλλησαν» στο μηδέν Βέροια και Ξάνθη

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Βέροιας με την Ξάνθη για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γεωργιάδης της Βέροιας..

Σκοπιανοί hackers επιτέθηκαν ξανά εναντίον αλβανικών ιστοσελίδων

Σκοπιανοί χάκερς επιτέθηκαν και πάλι εναντίον επίσημων αλβανικών ιστοσελίδων. Οι χάκερς που αυτοονομάζονται "Αρχαίοι Πειρατές", επιτέθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Αλβανικής Προεδρίας www.president.al, πάνω στην οποία τοποθέτησαν το αστέρι της Βεργίνας για περίπου 30'..

Διεθνής διασυρμός για τη σύλληψη Βαξεβάνη

Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα λόγω της δίωξης του δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού HOT DOC Κώστα Βαξεβάνη έπειτα από τη δημοσίευση της «λίστας Λαγκάρντ» καθώς τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης της Ευρώπης αλλά και εκτός της ηπείρου περιγράφουν τα γεγονότα με τα μελανότερα χρώματα..

Pin-Up Stars Bikini Show - F Floor Club Version | FashionTV

...VIDEO.

Κυκλοφόρησε και επίσημα το νέο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη

 Ο Γιώργος Μαζωνάκης «Αγαπάει αναρχικά».

Ακούστε το νέο τραγούδι του τραγουδιστή σε στοίχους Νίκης Παπαθεοχάρη και μουσική Χρήστου Δάντη..

AC/DC - Thunderstruck (Live at River Plate)

...

Enrique Iglesias - Finally Found You ft. Sammy Adams

...

Chris Brown - Don't Judge Me (Behind The Scenes)

...

David Guetta Ft. Ne-Yo Akon Play Hard

...

Nicki Minaj - Va Va Voom (Explicit)

...

Συνελήφθη στο σπίτι του ο Κώστας Βαξεβάνης

«Μπαίνουν στο σπίτι με εισαγγελέα τώρα. Με συλλαμβάνουν. Διαδωστε», έγραψε πριν λίγα λεπτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
Ο Κώστας Βαξεβάνης αποκάλυψε στο περιοδικό «Hot Doc» τα ονόματα των 2.059 προσώπων που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ..

CNN: Will Greece seek World War II reparations from Germany? CNN's Diana Magnay reports

TΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40.
Εξαιρετική είναι η συγκίνηση που αισθάνονται όλοι οι Έλληνες, όταν καλούν στην μνήμη τους αναμνήσεις από τα ένδοξα γεγονότα του 1940..

Καναδάς: Προειδοποίηση για τσουνάμι μετά το σεισμό των 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ..

Οι καναδικές αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι μετά το σεισμό των 7,7 βαθμών που σημειώθηκε στ΄ανοικτά της δυτικής ακτής της χώρας, ανακοίνωσε το καναδικό υπουργείο Φυσικών Πόρων..

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο την οποία και διέσυρε με 5-0

LA LIGA- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-5
Γήπεδο: Βαγιέκας

Σταθερά στην κορυφή η Μπαρτσελόνα, που έκανε πλάκα επί τη Ράγιο Βαγιεκάνο (4-0)..

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (19:30, aek365/Novasports1)

Σημάδια... ζωής (σε πρώτη φάση) και ανάκαμψης (εν συνεχεία) θέλει να δείξει η ΑΕΚ απέναντι στον Πλατανιά (19.30, Novasports1)...