Νέο μήνυμα Ντ. Τραμπ: «Πιο σημαντικό από ποτέ να μείνουμε ενωμένοι – Δεν θα φοβόμαστε»

 «Μόνο ο Θεός εμπόδισε “το αδιανόητο” να συμβεί» αναφέρει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και εκ νέου διεκδικητής της προεδρίας της χώρας Ντόναλντ Τραμπ, σε δήλωσή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Ο ίδιος κάλεσε τους Αμερικανούς να “παραμείνουν ανθεκτικοί” και να δείξουν “τον πραγματικό μας χαρακτήρα”.

Έγραψε, ακόμη: “Δεν θα φοβόμαστε, αλλά αντίθετα θα παραμείνουμε ανθεκτικοί στην πίστη μας και προκλητικοί απέναντι στην κακία”.


Βγήκε από το νοσοκομείο ο Τραμπ – Επικοινώνησε μαζί του ο Μπάιντεν

 Ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ βγήκε από νοσοκομείο όπου του προσφέρθηκαν φροντίδες μετά τον τραυματισμό του από σφαίρα στο δεξί αυτί, κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στην πολιτεία Πενσιλβάνια (βορειοανατολικά), μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg.

Μίλησε με τον Τραμπ ο Τζο Μπάιντεν

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον προκάτοχο και αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον Ντόναλντ Τραμπ, έκανε γνωστό αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Εκτάκτως στον Λευκό Οίκο ο Τζο Μπάιντεν – Λαμβάνει συνεχή ενημέρωση για την επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ

 

Στον Λευκό Οίκο κατέφθασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, πριν από την πρωινή ενημέρωση για την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNN, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος σχεδίαζε να παραμείνει στο Ντέλαγουερ για το Σαββατοκύριακο, επέστρεψε στον Λευκό Οίκο νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ώστε να συνεχίσει να λαμβάνει ενημέρωση από τις αστυνομικές αρχές μετά από το συμβάν στη συγκέντρωση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια.

Βίντεο: Η πρώτη εμφάνιση του Ντ. Τραμπ μετά από την απόπειρα δολοφονίας του

 Βίντεο με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να εμφανίζεται για πρώτη φορά μετά από την απόπειρα δολοφονίας του, δημοσιεύθηκε στο Χ.

Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας του Τραμπ, Μάργκο Μάρτιν, δημοσίευσε ένα βίντεο που τον δείχνει να κατεβαίνει τα σκαλιά αεροπλάνου τα ξημερώματα της Κυριακής (14/7).

Η ίδια έγραψε σχετικά: «Δυνατός και ανθεκτικός. Δεν θα σταματήσει ποτέ να αγωνίζεται για την Αμερική».

Απόπειρα δολοφονίας Ντόναλντ Τραμπ: Το FBI κατονόμασε τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς ως δράστη της επίθεσης

 Το FBI κατονόμασε τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς ως δράστη της απόπειρας δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ανακοίνωσή τους, οι ομοσπονδιακοί ερευνητές ανέφεραν: “Το FBI ταυτοποίησε τον Τόμας Μάθιου Κρουκς, 20 ετών, από το Μπέθελ Παρκ της Πενσιλβάνια, ως το πρόσωπο που εμπλέκεται στην απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις 13 Ιουλίου, στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια. Παραμένει μια ενεργή και συνεχιζόμενη έρευνα”.


Εικοσάχρονος από την Πενσιλβάνια ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

 Την ώρα που οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και ο ολόκληρος ο πλανήτης είναι σε σοκ από την απόπειρα δολοφονίας του πρώην Αμερικανού προέδρου και νυν υποψηφίου για τις αμερικανικές εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ, δεκάδες είναι τα ερωτηματικά που υπάρχουν τόσο για τα κίνητρα του ενόπλου όσο και για τα κενά ασφαλείας στη φύλαξή του. Όπως έγινε γνωστό ο 20χρονος ένοπλος που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ έχει αναγνωριστεί ως ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, σύμφωνα με δημοσιεύματα.