Μήνυμα μεγάλης νίκης από το Ηράκλειο - Τσίπρας: Θα κάνει ξαστεριά! (Video)

Μήνυμα νίκης έστειλε από το Ηράκλειο, όπου μίλησε σε μεγαλειώδη ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, ο Αλέξης Τσίπρας. "Σας μεταφέρω το κλίμα από όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Από κάθε γειτονιά. Η ελπίδα κέρδισε τον φόβο. Το φως κέρδισε την καταχνιά", είπε και -εκτός κειμένου, απαντώντας σε συγκεντρωμένους- πρόσθεσε: "Θα κάνει ξαστεριά"!

Σαμαράς: Ο Τσίπρας μας φέρνει χειρότερα μνημόνια *Σαν μελισσοκόμος το μάζεψα λίγο λίγο το μέλι και το προσφέρω όλο στον λαό.

Σε καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπονομεύει το μέλλον της χώρας και απειλεί να τη βάλει σε χειρότερα μνημόνια προχώρησε ο Α. Σαμαράς στην κεντρική προεκλογική ομιλία του
Σε καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ.Τσίπρα ότι υπονομεύει το μέλλον της χώρας και απειλεί να την βάλει σε χειρότερα μνημόνια προχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας.

Και ξαφνικά το ΒΗΜΑ «βάφτηκε» κόκκινο * Παρόλ' αυτά συνεχίζουν να ασκούν ανεπηρέαστα την παλιά τέχνη της “κωλοτούμπας”. Ετοιμαστείτε για πολλά γέλια...

Με τον Αλέξη Τσίπρα σε πρώτο...πρωθυπουργικό πλάνο σε ένα «βαθύ κόκκινο φόντο» κυκλοφορεί αύριο το ΒΗΜΑ της Κυριακής ολοκληρώνοντας μια ακόμη κυβίστηση του ΔΟΛ.
Με τον Αλέξη Τσίπρα σε πρώτο...πρωθυπουργικό πλάνο και τις εξαγγελίες του για το «σχέδιο» του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα, μέσα σε ένα βαθύ κόκκινο φόντο, κυκλοφορεί αύριο το ΒΗΜΑ της Κυριακής.

Η Νέα Υόρκη από ψηλά - Δείτε απίστευτες φωτογραφίες

Ο βραβευμένος με Πούλιτζερ φωτογράφος Vincent Laforet, έχει περάσει τα τελευταία 15 χρόνια κάνοντας τολμηρές βόλτες με ελικόπτερο, για να συλλάβει μερικές από τις πιο απίστευτες αεροφωτογραφίες από όλο τον κόσμο.

Δείτε τα 10 καλύτερα αρχιτεκτονικά κτίρια για το 2015

Τα καλύτερα κτίρια παγκοσμίως για το 2015 επέλεξε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτόνων προκειμένου να τα τιμήσει με το Βραβεία Τιμής AIA.
Τα κτίρια επιλέγονται με βάση τόσο την εσωτερική τους αρχιτεκτονική όσο και την εξωτερική τους από κορυφαίους αρχιτέκτονες.
Δείτε μερικά από τα κτίρια που έχουν προταθεί για βραβείο:

Πώς είναι ένα πολυτελέστατο σπίτι στην πιο πλούσια πόλη των ΗΠΑ (PHOTOS)

Ένα σπίτι 9.000 τετραγωνικών ποδιών που ανήκει σε έναν οικονομολόγο στο Silicon Valley πωλείται για 28 εκατομμύρια δολάρια.

Η τιμή πώλησης δεν είναι ασυνήθιστη για την Atherton, την πολυτελή πόλη της Silicon Valley. Τον Σεπτέμβριο του 2010, το περιοδικό Forbes τοποθέτησε τον ταχυδρομικό κώδικα της Atherton, το 94027, στην 2η θέση της ετήσιας λίστας του, με τους πιο ακριβούς ταχυδρομικούς κώδικες της Αμερικής.

Και όμως υπάρχουν! - Δείτε 19 εξωπραγματικά μέρη στη γη

Οι περισσότεροι άνθρωποι, είναι τόσο συνηθισμένοι στο περιβάλλον τους, που δεν έχουν καμία ιδέα για το πόσα φανταστικά και εξωπραγματικά μέρη υπάρχουν σε άλλα μέρη του κόσμου.

Μέρκελ: Θα συνεργαστούμε με όποια κυβέρνηση - Ρέντσι: Δεν ανησυχώ και σέβομαι την ελεύθερη βούληση των Ελλήνων

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι συναντήθηκαν σήμερα στη Φλωρεντία και αναφέρθηκαν στην πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Λίβυος στρατηγός κατέλαβε την Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης που ήταν γεμάτη με 100 δισ. δολάρια και χρυσό

Ένοπλοι, υπό την ηγεσία του Λίβυου στασιαστή στρατηγού Khalifa Hifter κατέλαβαν την κεντρική τράπεζα της χώρας, που βρίσκεται στην πόλη της Βεγγάζης και σύμφωνα με τους Νew York Times περιείχε 100 δισ. δολάρια σε μετρητά και χρυσό.

Φιλορώσοι Ουκρανίας: Δεν θέλουμε εκεχειρία, περνάμε στην επίθεση

«Δεν θα υπάρξουν πλέον από την πλευρά μας απόπειρες να μιλήσουμε για μια εκεχειρία», με τις ουκρανικές αρχές, δήλωσε ο «πρόεδρος» της αυτοανακηρυχθείσας «Δημοκρατίας» του Ντονέτσκ 
Η Ουκρανία κατηγόρησε σήμερα «ρωσικές ομάδες» ότι έχουν περάσει στην επίθεση στις φιλορωσικές ανατολικές περιοχές της χώρας,

Είστε άνεργος και μιλάτε καλά αγγλικά; Σας ζητά ο Κιμ Γιονγκ Ουν!

Εμφαση στον τουρισμό θέλει να δώσει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας και καλεί στη χώρα του γνώστες της αγγλικής που θα μάθουν τα βασικά σε βορειοκορεάτες μελλοντικούς ξεναγούς
Αν είστε άνεργος και γνωρίζετε καλά αγγλικά, τότε έχετε μια ευκαιρία για δουλειά στη Βόρεια Κορέα.

Πέθανε ο βασιλιάς Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας

Ο αδερφός του Σαλμάν είναι πλέον ο βασιλιάς της χώρας
Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Αμπντάλα μπιν Αμπντούλ Αζίζ αλ Σαούντ, μετέδωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής η κρατική τηλεόραση της χώρας.