Λαγκάρντ: Πρέπει να ακούσουμε την Ελλάδα ( picture+video )

«Είναι ικανοί, ευφυείς και έχουν εργαστεί επάνω στα θέματα που τους αφορούν» δήλωσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ μετά τη συνάντησή της με τον Γιάννη Βαρουφάκη
Υπέρ των ελληνικών θέσεων τάχθηκε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, έπειτα από τη συνάντηση που είχε το απόγευμα στις Βρυξέλλες με τον Γιάνη Βαρουφάκη, πριν το έκτακτο Eurogroup.

Ο Βαρουφάκης γοήτευσε και την Λαγκάρντ (φωτό)

Το μαύρο δερμάτινο σακάκι με τις εκρού ραφές της Κριστίν Λαγκάρντ ταίριαζε απολύτως με το επώνυμο κασκόλ του Γ.Βαρουφάκη. Το ίδιο συμβατά και τα πλατιά χαμόγελα
Το μαύρο δερμάτινο σακάκι με τις εκρού ραφές που φορούσε η Κριστίν Λαγκάρντ ταίριαζε απολύτως με το επώνυμο κασκόλ του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη .
Ο υπουργός Οικονομικών δεν υπέκυψε στις...

«Ανάσα Αξιοπρέπειας» παίρνουν οι Έλληνες στις πλατείες Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Λαμία, Βόλος, Καστοριά, Ρέθυμνο, Κάλυμνος, Λέσβος, Καβάλα Κορινθος

Χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας, αψήφησαν το κρύο και κατέβηκαν στο Σύνταγμα με ελληνικές σημαίες στα χέρια - «Η Ευρώπη ανήκει στους Έλληνες», «Ψηλά το κεφάλι, ούτε βήμα πίσω», τα συνθήματα της διαδήλωσης
Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, όπου χιλιάδες Έλληνες συμπαρίστανται στην «μάχη» της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους στο σημερινό έκτακτο Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Πρόσκληση του Κινέζου πρωθυπουργού στον Τσίπρα να επισκεφτεί την Κίνα. Ενδιαφέρον για νέες επενδύσεις

Πρόσκληση στον Έλληνα ομόλογό του, Αλέξη Τσίπρα, να επισκεφθεί την Κίνα, απηύθυνε ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ, ο οποίος επικοινώνησε με τον κ. Τσίπρα, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του.

Για ομάδες συμφερόντων, μονοπώλια και ολιγοπώλια που αντιστέκονται στην αλλαγή, έκανε λόγο ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ (Video)

Μια νέα εποχή στην συνεργασία Ελλάδας – ΟΟΣΑ εγκαινίασαν ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας και ο γ.γ. του Οργανισμού Άνχελ Γκουρία, ξεκαθαρίζοντας ότι η περιβόητη "εργαλειοθήκη" δεν ήταν του ΟΟΣΑ αλλά της κυβέρνησης Σαμαρά.

Ο Φαλσιανί προσφέρεται να συνεργαστεί αμισθί με τις ελληνικές Αρχές για να αποκαλύψει του μεγάλους φοροφυγάδες

..

Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τους Έλληνες να αψηφίσουν το κρύο και να κατέβουν στο Σύνταγμα

Στο Eurogroup θα βρίσκεται η Ελλάδα γραφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας. Στη φωτογραφία, ένας άνδρας περπατάει προς την πλατεία Συντάγματος, παρά το χιόνι που πέφτει πυκνο.

Η ΕΡΤ ανοίγει με τα λόγια που έκλεισε ****Ο κύκλος αυτός, η πληγή όπως την αποκάλεσε και ο Νίκος Παππάς, θα κλείσει σε 1 περίπου μήνα.

«Η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει η ΕΡΤ γιατί ο λαός αποφάσισε να ανοίξει η ΕΡΤ. Η πληγή που άνοιξε στο σώμα της Δημοκρατίας θα κλείσει» .
Ο Νίκος Παππάς χρησιμοποίησε την ίδια δομή φράσης, με αυτή που είχε χρησιμοποιήσει στις 11 Ιουνίου 2013, ο Σίμος Κεδίκλογλου, όταν είχε ανακοινώσει στους εμβρόντητους τηλεθεατές ότι «η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ»

Σοφία Παπαϊωάννου Συνάντησα τον πληροφοριοδότη των Swiss Leaks/Λίστας Λαγκάρντ

Το ραντεβού είχε δοθεί μπροστά από έναν σιδηροδρομικό σταθμό κάπου στην Ευρώπη. Όσο τον περίμενα άρχισα να αγωνιώ ότι δεν θα εμφανιστεί. Καθυστερούσε να έρθει. Σκεφτόμουν ότι είχα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι, δύο πτήσεων, για να τον συναντήσω για λίγες μόνο ώρες και εκείνος θα με «έστηνε». Ήταν η δεύτερη φορά που θα τον συναντούσα μέσα στα τελευταία χρόνια.

Αγρια κόντρα Καμμένου-Θεοδωράκη για την ΕΡΤ

Αφορμή, η αναφορά του υπουργού αμύνης για τις αμοιβές του επικεφαλής του Ποταμιού στην ΕΡΤ. Δεν ζούμε όλοι από τα λεφτά των πατεράδων μας, απάντησε ο κ. Θεοδωράκης
Αγρια κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Σταύρο Θεοδωράκη ξέσπασε στη Βουλή, λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης επι των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

H ανάρτηση του Τσίπρα στο Facebook για το Eurogroup

Λίγο μετά το τέλος της ψηφοφορίας στη Βουλή και λίγες ώρες πριν από το πρώτο Eurogroup, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε μια ανάρτηση στο Facebook δανειζόμενος αποσπάσματα από την ομιλία του.