Μόδα: Τα καυτά σορτς των σταρ Από την Φάρα Φόσετ και την Πάμελα Άντερσον, στην Τζέσικα Σίμπσον και την Μπλέικ Λάιβλι

Η Ριάνα φοράει καυτά σορτς και κάνει ποδήλατο στην διάρκεια των διακοπών της στα Μπαρμπέιντος. Η super star της διεθνούς μουσικής σκηνής λατρεύει τα εκτυφλωτικά πορτοκαλί με τις μεγάλες μαύρες «μαργαρίτες» και την υπογραφή του οίκου Blumarine...

Περίπου 100.000 Γερμανοί εκτιμάται ότι συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα

Γερμανία: Απαγορεύει την κτηνοβασία, «ζωόφιλοι» διαμαρτύρονται...Η Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης..

Εβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη Η «εκλεκτή» της Μισέλ Ομπάμα και ο υπέροχος Zac Posen

Η σεζόν της μόδας ξεκίνησε και η Νέα Υόρκη δίνει πρώτη τον τόνο για τις τάσεις της  σεζόν 2013 άνοιξη/καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τα εξής show

DKNY


Αναμνήσεις των αρχών της δεκαετίας του 90 ξυπνάει η σειρά της DKNY. Πολύ λευκό σε συνδυασμό με τζην και ασημί, σε ίσιες λιτές γραμμές. Πουκάμισα με μυτερά κολάρα..

Εμιράτα: Με πτυχίο πανεπιστημίου θα εργάζονται στο εξής οι Ασιάτες

«Τουρίστες» από κράτη της Νότιας Ασίας που πηγαίνουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε αναζήτηση μιας καλύτερης επαγγελματικής μοίρας, πλέον θα πρέπει να διαθέτουν πανεπιστημιακό πτυχίο προκειμένου να πάρουν θεωρήσεις εισόδου (βίζα) για τη χώρα. Ετσι, πλέον πολλοί ηλεκτρολόγοι, συγκολλητές, οικοδόμοι, αγρότες, οδηγοί, ράφτες και καθαριστές από Ινδία, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Σρι Λάνκα και τις Φιλιππίνες αποκλείονται από τη δυνατότητα να εργαστούν στα Εμιράτα λόγω έλλειψης πανεπιστημιακού τίτλου στα χέρια τους..