Αυτές είναι οι 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2017

Μπορεί να μην έχει τύχει να ταξιδέψετε με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία, ωστόσο ανακηρύχθηκε -για τέταρτη μάλιστα φορά- η καλύτερη αεροπορική για το 2017. Αυτή είναι η Air New Zealand.
Τα Airline Excellence Awards διοργανώνονται από το AirlineRatings.com

«Καπνός» έγιναν 40 εκατ. ευρώ από αποθήκη θυγατρικής της Εθνικής τράπεζας

Το «παιχνίδι ισχύος» ανάμεσα στους θεσμικούς πυλώνες του τραπεζικού συστήματος αποτελεί τη μία σημαντική πτυχή της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει με αφορμή την επιλογή για την προεδρία της Εθνικής Τράπεζας.

Πρόκειται για μια αντιπαράθεση με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις, καθώς οι «παίκτες» είναι συγκεκριμένοι και η προέλευσή τους επίσης γνωστή.

Νέα Ζηλανδία: Εγκλωβισμένες σε μια «φλούδα» γης τρεις αγελάδες μετά τον σεισμό (video)

Τρεις αγελάδες από τη Νέα Ζηλανδία βρέθηκαν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όταν ο ισχυρός σεισμός που έπληξε τη χώρα, διέλυσε το έδαφος στο οποίο στέκονταν, εγκλωβίζοντάς τες σε ένα μικρό κομμάτι γης ελάχιστων τετραγωνικών μέτρων.

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Αυτοσχέδια τσεκουράκια, σβαστικούλες και ταγματάκια εφόδου

*** “Ο άλλος ένα αυτοσχέδιο τσεκουράκι έφτιαξε πριν από 30 χρόνια και τον σέρνουν με το τσεκούρι. Μας βολεύει να έχουμε μισή ατάκα για να την κολλάμε σε έναν άνθρωπο εφ’όρου ζωής”. Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον Πέτρο Τατσόπουλο σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρεται στο Μάκη Βορίδη. Αυτοσχέδια τσεκουράκια, σβαστικούλες και ταγματάκια εφόδου… έτσι είναι ο φασισμός μετά από πλύσιμο στους 40 βαθμούς.

Απίστευτες εικόνες από την Αλάσκα: Γιγάντια ελάφια πάγωσαν μέσα σε ποτάμι όσο πάλευαν Για τα μάτια ενός θηλυκού.

Ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισε ο Τζεφ Έρικσον σε παγωμένο ποταμό στην Αλάσκα καθότι εντόπισε δυο Άλκες, τα γιγάντια ελάφια, να έχουν παγώσει μέσα στον ποταμό κατά τη διάρκεια μάχης τους. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, τα τεράστια κέρατα των δυο ζώων προεξέχουν πάνω από τη στάθμη του παγωμένου πόταμού.

Το πρώτο τσουνάμι «χτύπησε» τη Νέα Ζηλανδία (video) Δύο νεκροί, εικόνα απόλυτης καταστροφής και εκατοντάδες μετασεισμοί

Ο ισχυρός σεισμός που έπληξε τη Νέα Ζηλανδία μπορεί να προκαλέσει τσουνάμι και οι κάτοικοι της ανατολικής ακτής του Νότιου Νησιού θα πρέπει να καταφύγουν σε υψηλότερα εδάφη, ανακοίνωσε σήμερα (Δευτέρα στη Νέα Ζηλανδία) η νεοζηλανδική υπηρεσία πολιτικής άμυνας. Η Άννα Κάιζερ,

ΠΚ 2018: έσωσε την παρτίδα στο φινάλε η εθνική ομάδα ισοφαρίζοντας τη Βοσνία ΒΙΝΤΕΟ.

Όσο το ματς κρινόταν στον αγωνιστικό χώρο από το αγωνιστικό πλάνο και την τακτική, η εθνική ομάδα είχε προβλήματα με τη Βοσνία και ήταν πίσω στο σκορ. Όταν όμως τα αίματα άναψαν σε κερκίδα και αγωνιστικό χώρο με επεισόδια και αποβολές, οι διεθνείς έβγαλαν χαρακτήρα και ποδοσφαιρικό εγωισμό, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με σουτ του Τζαβέλλα της τελευταίας

Βουλγαρία: Νίκη της σοσιαλιστικής αντιπολίτευσης στις προεδρικές εκλογές Βιντεο.

Ο Ρούμεν Ράντεφ (Rumen Radev), υποψήφιος της σοσιαλιστικής αντιπολίτευσης που θεωρείται φίλα προσκείμενος στη Μόσχα, επικράτησε σήμερα στις προεδρικές εκλογές στη Βουλγαρία, σύμφωνα με τα exit poll που είδαν το φως της δημοσιότητας, έναντι της αντιπάλου του που υποστήριζε ο συντηρητικός πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ (Boyko Borissov), ο οποίος δήλωσε ότι θα υποβάλει την παραίτησή του.

Μολδαβία: Ο φιλορώσος υποψήφιος προηγείται στις προεδρικές εκλογές

Ο φιλορώσος υποψήφιος Ιγκόρ Ντόντον (Igor Dodon) προηγείται στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στη Μολδαβία, συγκεντρώνοντας ποσοστό 57,25% των ψήφων.
Αυτό προκύπτει από τα αποτελέσματα μετά την καταμέτρηση του 60% των ψηφοδελτίων.
Η αντίπαλός του στον δεύτερο γύρο των εκλογών, η φιλοευρωπαία Μάια Σάντου (Maia Sandu), έχει εξασφαλίσει ποσοστό 42,75% των ψήφων, ανακοίνωσε η εκλογική επιτροπή της χώρας.