Στα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τα πιο σημαντικά χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα που αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες λάτρεις των χειμερινών σπορ, αλλά και για πολλούς ακόμα επισκέπτες που προσελκύονται από το life style που εκπέμπουν, την ομορφιά της φύσης, τον καθαρό αέρα και την χιονισμένη ατμόσφαιρα.

Ο ποδηλατόδρομος που λαμπυρίζει τη νύχτα Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

Και ο πλέον τεμπέλης δεν θα είχε αντίρρηση να κάνει ποδήλατο σε αυτόν τον ποδηλατόδρομο κοντά στο Lidzbark Warminski, στην περιοχή Mazury της Πολωνίας. Καμία αντίρρηση. Η αίσθηση είναι μαγική, το «σκηνικό» παραμυθένιο.
Σε μια ισιάδα, με φαρδύ χαλί από χωράφια στ' αριστερά, συστοιχία δέντρων στα δεξιά, χρώματα που θυμίζουν πίνακες του Τέρνερ στον ανοιχτό ουρανό επάνω, ένας ποδηλατόδρομος αρχίζει να λαμπυρίζει μπλε, καθώς ο ήλιος πάει να γύρει.

Μοναδικές εικόνες από τα πρώτα χιόνια στα Τρίκαλα (Photo - Video)

Άσπρισαν οι βουνοκορφές του Κόζιακα, στα ορεινά των Τρικάλων, από το μεσημέρι της Παρασκευής καθώς έπεσαν τα πρώτα χιόνια.
Οι ασθενείς χιονοπτώσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  εκδηλώθηκαν σε υψόμετρο άνω των 1.800 μέτρων, είχαν ωστόσο αρκετά μεγάλη διάρκεια.
 Η φωτογραφία προέρχεται από το Καταφύγιο του Κόζιακα (βρίσκεται στα 1.900 μ.) και αναρτήθηκε στη σελίδα του Koziakas Refuge στο facebook

«Όχι» ΝΔ στην πρόταση για Πολύδωρα: Δεν πληροί τις προϋποθέσεις

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για «επικοινωνιακά παιχνίδια» εξαπολύει η ΝΔ, μετά την ανακοίνωση ότι προτείνεται ο Βύρωνας Πολύδωρας για πρόεδρος του ΕΣΡ. «Όλοι γνωρίζουν, ότι το πρόσωπο του κ. Βύρωνα Πολύδωρα, που προτείνεται από τον κ. Τσίπρα για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ο θεσμός απαιτεί», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Βούτσης: Πολύδωρας για πρόεδρος, Μορώνης για αντιπρόεδρος του ΕΣΡ (βίντεο)

Με δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης προ ολίγου ανέφερε ότι στο πλαίσιο της κυβερνητικής πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση του ΕΣΡ θα προτείνει τον κ. Βύρωνα Πολύδωρα ως πρόεδρο και τον κ. Ροδόλφο Μορώνη ως αντιπρόεδρο. Oπως ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, εργάζεται

Ρωσία: Οι φωτογραφίες με το βομβαρδισμένο σχολείο στη Συρία είναι ψεύτικες

Η Ρωσία θεωρεί ψεύτικες τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν ένα βομβαρδισμένο σχολείο στη βορειοδυτική Συρία. «Σήμερα, έπειτα από την εμπεριστατωμένη εξέταση των φωτογραφιών ενός χωριού στη Συρία, στην Χας (επαρχία Ιντλίμπ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών),

Η κυβέρνηση προτείνει τον Βύρωνα Πολύδωρα για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ (βίντεο)

Στον Βύρωνα Πολύδωρα πρότεινε η κυβέρνηση να αναλάβει τη θέση του ΕΣΡ, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Ο κ. Πολύδωρας είπε ότι η πρόταση που του έγινε είναι τιμητική, αλλά και ευθύνης

Euroleague: με φόρα από την Γερμανία ο Παναθηναϊκός κέρδισε και τον Ερυθρό Αστέρα

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα του μπάσκετ για την Ελλάδα έκλεισε με το απόλυτο, καθώς ο Παναθηναϊκός κέρδισε πολύ εύκολα και με εντυπωσιακό μπάσκετ τον Ερυθρό Αστέρα 70-59, για το 7 στα 7 (μαζί με τις νίκες του Ολυμπιακού, αλλά και των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη στο Champions League). Άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση από το Νικ Καλάθη, και από κοντά Γκιστ και Μπουρούσης, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να φτάνει στο 3-1 στην βαθμολογία.