Μανούβρες στον αέρα πάνω από τις φλόγες: Εντυπωσιακές φωτογραφίες του Reuters - Καναντέρ επιχειρούν στην Κόστα Αργολίδας

Εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Reuters στη μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Κόστα της Αργολίδας.
Ο φωτογράφος Γιάννης Μπεχράκης απαθανάτισε πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Καναντέρ να πραγματοποιούν επικίνδυνους – όσο και εντυπωσιακούς ελιγμούς πάνω από τις φλόγες.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Φεστιβάλ αερόστατου*Χάος στο Ουισκόνσιν: Τους πήρε και τους σήκωσε… κυριολεκτικά! (video)

Το φεστιβάλ αερόστατου στο Ουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν από τα πολυαναμενόμενα event της περιοχής. Ο αστάθμητος παράγοντας του... ανέμου, ωστόσο, χάλασε τα σχέδια διοργανωτών και τουριστών.

Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή παρέσυραν ένα αερόστατο.

Ομιλία Στίγκλιτς στο Συμπόσιο Κύμης: Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα θα συμβεί και αλλού.. που φέτος διοργανώνεται στην Κέρκυρα

«Η Ελλάδα αποτελεί σήμερα το διεθνές πεδίο μάχης σε μία επιχείρηση να ξαναγραφτούν οι κανόνες του οικονομικού παιχνιδιού», υποστήριξε ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς, μιλώντας στην τελετή έναρξης του 16ου Συμποσίου της Σύμης, που φέτος διοργανώνεται στην Κέρκυρα και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

ΠΓΔΜ: Πρόωρη αποπληρωμή των δανείων της Stopanska Bank προς την ΕΤΕ

Την πρόωρη αποπληρωμή των δανείων της, ύψους 45 εκ. ευρώ, προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας – ΕΤΕ ενέκρινε τη Δευτέρα, η Stopanska Banka A.D.Skopje, θυγατρική της ελληνικής τράπεζας.

Πρόκειται για δύο δάνεια που η Stopanska Banka A.D.Skopje έλαβε από την ΕΤΕ το 2006 και το 2008, για να ενισχύσει την κεφαλαιακή της επάρκεια και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην ΠΓΔΜ.

Ε. Μεϊμαράκης στην ΕΡΤ: Απολύτως υφεσιακά τα μέτρα που έρχονται

Την εκτίμηση ότι τα μέτρα που έρχονται είναι υφεσιακά, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ενώ επέρριψε ευθύνες στον Πρωθυπουργό για την πολιτική που ακολούθησε και πως έπρεπε τον Φεβρουάριο ο κ. Τσίπρας να είχε δεχτεί τη συμφωνία με 2 δισ. μέτρα

Σόιμπλε προς Μέρκελ: Εγώ μπορώ χωρίς εσένα, εσύ δεν μπορείς χωρίς εμένα

Τις σχέσεις μεταξύ της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και του υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε παρατηρεί η εφημερίδα Tagespiegel.
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι η απειλή του Σόιμπλε για παραίτηση δεν γίνεται για λόγους φιλαρέσκειας, αλλά θέλει να αποκλείσει την

Στη «φάκα» για ηρωίνη ο «Πίου»!-καθώς συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε τηλεοπτικό αστέρι της μπάλας, καθώς συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» να μεταφέρει στο... στομάχι του 1.285 γραμμάρια ηρωίνης. Ο λόγος για τον «Πίου», ο οποίος έγινε γνωστός από τις διαφημίσεις εταιρίας κινητής τηλεφωνίας όπου πρωταγωνίστησε, αλλά αποδείχθηκε βαποράκι της νιγηριανής μαφίας.

Σοκ έπαθαν στις Σκουριές οικολόγοι από την Ευρώπη ...Τα έχασαν όταν αντίκρισαν 3.300 στρμ. δάσους αποψιλωμένα!

Το δάσος στις Σκουριές επισκέφτηκαν εκπρόσωποι ομάδων οικολόγων από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, συνοδευόμενοι από κατοίκους της Μεγάλης Παναγιάς, στο πλαίσιο της Πράσινης Κατασκήνωσης, που διοργάνωσε το Ελληνικό Πράσινο Ινστιτούτο, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα.

Ποινικές διώξεις για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις κατά τριών μελών του ΤΑΙΠΕΔ

Ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις ασκήθηκε από την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου κατά τριών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ για μη επωφελή αξιοποίηση 28 ακινήτων.

Die Welt: Κύμα μίσους για τη Γερμανία κατακλύζει την Ευρώπη

«Ένα κύμα μίσους για τη Γερμανία κατακλύζει την Ευρώπη» τιτλοφορείται δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt, το οποίο υποστηρίζει ότι το μίσος για το Βερολίνο έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και έχει διαχυθεί σε όλη σχεδόν την ήπειρο.

Γ. Κατρούγκαλος: Καθοριστική ανάγκη να υπάρξει ενότητα της Αριστεράς

Ενωτικό μήνυμα θέλησε να στείλει ο νέος υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο, με αφορμή τις αντιδράσεις στην κυβερνητική πλειοψηφία για τη συμφωνία με τους δανειστές.

Π. Λαφαζάνης: Φεύγω αλλά συνεχίζω να είμαι παρών

«Φεύγω διαφωνώντας» ανέφερε κατά την παράδοση - παραλαβή του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τονίζοντας ότι θα αγωνιστεί για να γίνει το μνημόνιο σύντομη παρένθεση και επανέλαβε ότι «θα είναι παρών στη μάχη του ΣΥΡΙΖΑ» και ότι υποστηρίζει πλήρως την ενότητα του κόμματος.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ AIDS - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΕΤΑΙ Ο HIV-1 ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Όταν ο ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας, γνωστότερος ως HIV ή ιός του AIDS, καταλάβει ένα ανθρώπινο κύτταρο, μένει εκεί για πάντα. Εισάγει το θανατηφόρο του γονιδίωμα μόνιμα στο DNA του ασθενούς και τον αναγκάζει να υποβάλλεται σε θεραπεία για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο Ερυθρός Σταυρός, η Αλεξία Μπακογιάννη και το χρέος της κυβέρνησης! ...πόρισμα-φωτιά του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας

Δεδομένης, πλέον, της υποταγής της Ελλάδας στα σχέδια των δανειστών και της υποχρέωσης των Ελλήνων πολιτών να πληρώσουν ξανά από τη τσέπη τους τα... σπασμένα των πολιτικών και της ανικανότητάς τους, καθίσταται περισσότερο από ποτέ αναγκαία, η πραγματική απόδοση ευθυνών έναντι εκείνων που πρωταγωνίστησαν σε οικονομικά και όχι μόνο σκάνδαλα.

Ανάχωμα στη διαπλοκή το νομοσχέδιο για την ψηφιακή τηλεόραση


Όταν ο Αλέξης Τσίπρας προχωρούσε στη γνωστή δήλωση, αμέσως μετά το πέρας της πολύωρης σκληρής διαπραγμάτευσης στις Βρυξέλλες, όλοι έριχναν βάρος στα της συμφωνίας - και σωστά. Όμως, στον επίλογο της δήλωσής του, ο πρωθυπουργός άφηνε μια υπόσχεση για την επόμενη μέρα σε ένα θέμα που δεν άπτεται των σχέσεων με τους δανειστές: την αντιμετώπιση της διαπλοκής, των άνομων σχέσεων μεταξύ κυβερνήσεων, ΜΜΕ, έργων του Δημοσίου και τραπεζικού συστήματος.

Forbes: "Ο Γ.Βαρουφάκης θα δικαιωθεί - Το νέο Μνημόνιο θα αποτύχει - Η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει μέσα στο ευρώ"

Λίγες ημέρες μετά την υποταγή της ελληνικής κυβέρνησης στους δανειστές το αμερικανικό περιοδικό Forbes αλλά και κύκλοι της ΕΕ, εκτιμούν ότι το νέο "αιματηρό" για τον ελληνικό λαό Μνημόνιο θα αποτύχει, και ότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γ.Βαρουφάκης θα δικαιωθεί στις εκτιμήσεις του και η μόνη σωτηρία για την χώρα είναι να φύγει από το ευρώ!

Grecia, parla Varoufakis: “Nessuno crede a questo accordo. Tsipras si è arreso, io resto e combatto per la causa del Paese”

Intervista all'ex ministro delle Finanze, accompagnato dal premio Nobel per l’economia Joseph Stiglitz. Rimorsi? "Nessuno, noi siamo le vittime. Le istituzioni ci hanno maltrattato e soffocato.

Να τι παθαίνεις όταν τα μαχητικά των Blue Angels περνάνε 'ξυστά' πάνω από την παραλία...Blue Angels Fly By

Μαχητικά αεροπλάνα επίδειξης πέρασαν πάνω από τα κεφάλια των λουομένων. Δείτε τι έγινε (Vid)
Οι Blue Angels (Μπλε Άγγελοι ή Ναυτική Μοίρα Αεροπορικής Επίδειξης) είναι το ακροβατικό σμήνος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Δημιουργήθηκαν το 1946 γεγονός που τους καθιστά το πρώτο επίσημα υποστηριζόμενο στρατιωτικό

Aυστραλός σέρφερ δέχθηκε επίθεση από καρχαρία μπροστά στις κάμερες (vid)

Ο Αυστραλός σέρφερ Μικ Φάνινγκ, τρεις φορές πρωταθλητής κόσμου, δέχθηκε σήμερα επίθεση από έναν καρχαρία και βγήκε σώος, στη διάρκεια αθλητικής διοργάνωσης στη Νότια Αφρική, η οποία βιντεοσκοπούνταν.
«Καθόμουν πάνω στη σανίδα και αισθάνθηκα κάτι να σφηνώνεται στο σχοινί που συνδέει το πόδι μου με τη σανίδα», είπε στην τηλεόραση μετά την επίθεση.

Λ. Κατσέλη στην ΕΡΤ: Στα 300 ευρώ το όριο ανάληψης την πρώτη εβδομάδα (vid)

Ανοίγουν το πρωί της Δευτέρας και τα 2.500 υποκαταστήματα τραπεζών μετά από τρεις εβδομάδες τραπεζικής αργίας. Η Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, έδωσε σημαντικές διευκρινίσεις για τις συναλλαγές που θα γίνονται.