Μεγάλο διπλό με χρυσό γκολ Μπεργκ στο φινάλε για Παναθηναϊκό - Κέρδισε 3-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι των ανατροπών

Σε ένα καταπληκτικό ματς που έδειχνε να... σβήνει στην ισοπαλία, ο Μάρκους Μπεργκ ήταν εκεί για να το σφραγίσει! Στο 90' έδωσε την μεγάλη νίκη στον Παναθηναϊκό με 3-2, αφού εκμεταλλεύτηκε ένα ακόμη λάθος της αμυντικής γραμμής της ΑΕΚ! Η Ένωση βρέθηκε πίσω με 0-2 και παραλίγο να σώσει την παρτίδα με τον σούπερ Χριστοδουλόπουλο!
 «Να μπούμε πολύ δυνατά», είχε πει στις δηλώσεις του πριν λίγες μέρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης και η ομάδα του έκανε ακριβώς αυτό.

Super League: Νίκες για ΠΑΟΚ και Ηρακλή, ισοπαλία στο Αγρίνιο

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΛ με 2-0 αλλά δεν ικανοποίησε τον κόσμο του. Το αποτέλεσμα της 26ης αγωνιστικής της Super League, ήταν το 0-3 του Ηρακλή στην Κέρκυρα, ενώ ο Αστέρας έφυγε μόνο με έναν βαθμό από το Αγρίνιο και δεν ξέφυγε από την μάχη της παραμονής. Νωρίτερα ο Πανιώνιος κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο.

O Tόμσεν άφησε το EuroWorking Group και πήγε στη Τζαμάικα

Μία περίεργη αμηχανία διέκρινε τους συμμετέχοντες στην τελευταία συνεδρίαση του EuroWorking Group στις Βρυξέλλες και δεν ήταν άσχετη με την απρόβλεπτη «εξαφάνιση» του επικεφαλής του ευρωπαϊκού τομέα του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν.
Η παρουσία του αξιωματούχου του Ταμείου στο EWG δεν κρίνεται επιβεβλημένη -άλλωστε πολλές φορές το ΔΝΤ συμμετέχει στο συγκεκριμένο όργανο είτε με τηλεδιάσκεψη είτε με τεχνικά κλιμάκια-

Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS ΧΤΥΠΗΣΕ «ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ»

Πώς οι εισαγγελείς έφτασαν στον «τροφοδότη» λογαριασμό των 28 εκατ. ευρώ
Η αιφνιδιαστική δήλωση παραίτησης της επικεφαλής του τμήματος κατά της Διαφθοράς, Ελένης Ράικου, συνοδεύτηκε, εκτός των άλλων, και από μία είδηση που προκάλεσε σεισμό: την ύπαρξη τροφοδότη ελβετικού λογαριασμού της εταιρείας Novartis που «μίλησε» και έδειξε εμβάσματα τουλάχιστον 28 εκατ. ευρώ σε ιδιώτες γιατρούς και διευθυντές νοσοκομείων,

«Ο Ερντογάν είναι ικανός για θερμό επεισόδιο» - «Θα εκδικηθεί την Ευρώπη χρησιμοποιώντας το ISIS»

Yποπτα όπλα και ακόμη πιο ύποπτες καταγγελίες στη Δυτική Θράκη. Παραβιάσεις στο Αιγαίο και αμφισβητήσεις ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Διπλωματικά επεισόδια με Ευρωπαίους, προσφυγικές ροές που «ξυπνούν», μαχαιρώματα έξω από το τουρκικό προξενείο στις Βρυξέλλες, ένταση, προκλήσεις, απειλές...

Χαρίτσης: Νέα, απλούστερη διαδικασία αδειοδότησης για τις επιχειρήσεις σε τρόφιμα και ποτά

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση τις προηγούμενες ημέρες, απλουστεύεται η διαδικασία αδειοδότησης των επιχειρήσεων στον, κρίσιμο για την ελληνική οικονομία, τομέα μεταποίησης τροφίμων και ποτών.
Συγκεκριμένα, οι δραστηριότητες μεταποίησης τροφίμων και ποτών εντάσσονται στο καθεστώς γνωστοποίησης του νόμου 4442 που ψηφίστηκε τέλος του 2016 και δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ξεκινούν άμεσα τη λειτουργία τους με μία απλή γνωστοποίηση προς τη διοίκηση για την έναρξη της επιχείρησης.

Σπίρτζης: Το Πάσχα θα πάμε σε όλη την Ελλάδα με νέους αυτοκινητόδρομους

Μια ανοιχτή «πληγή» δεκαετιών, οι ανεπαρκείς όσο και επικίνδυνες εθνικές οδοί, κλείνει, με την παράδοση στους οδηγούς των νέων αυτοκινητοδρόμων. Το Πάσχα «θα πάμε σε όλη την Ελλάδα με νέους αυτοκινητοδρόμους, με λειτουργικά ολοκληρωμένους αυτοκινητοδρόμους.

80 «περίεργες» αφίξεις Τούρκων στη Θράκη – Σε συναγερμό για «θερμή» Μεγάλη Εβδομάδα

Για 80 περίπου ύποπτες αφίξεις Τούρκων στη Θράκη κάνει λόγο ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος σε άρθρο του στην εφημερίδα «Ειδήσεις».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τουρκική προβοκάτσια μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα στη Θράκη είναι το Νο 1 σενάριο που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την Αθήνα.
Ακόμη περισσότερο και από το ενδεχόμενο «θερμού επεισοδίου» στο Αιγαίο.

«Παιχνίδι» Κοτζιά στο ΝΑΤΟ: Πρότεινε σχέσεις ΝΑΤΟ-Ισραήλ και «πάγωσε» τις… ιδέες Τσαβούσογλου

Σε παραίνεση προς το NATO να εξετάσει τις σχέσεις του με το Ισραήλ προς την κατεύθυνση της συνεργασίας προχώρησε την Παρασκευή, εμμέσως πλην σαφώς, ο κ. Νίκος Κοτζιάς στη διάρκεια της συνεδρίασης των υπουργών Εξωτερικών του NATO στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με άρθρο του Βασίλη Νέδου στην Καθημερινή.
Ο ΥΠΕΞ ζήτησε, συγκεκριμένα, το NATO να εξετάσει τη σχέση του με το Ισραήλ,

Ηνιόχος 2017: Κοινή άσκηση Ελλάδας, ΗΠΑ, Ιταλίας, Ισραήλ και Εμιράτων σε Λήμνο και Καστελόριζο

Στο Αιγαίο μετατοπίζεται από την Παρασκευή η σημαντική στρατιωτική άσκηση «Ηνίοχος 2017», στην οποία συμμετέχουν αεροπορικές δυνάμεις, εκτός των ελληνικών, από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Ιταλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η άσκηση την Παρασκευή θα αναπτυχθεί στην περιοχή της Λήμνου, ενώ στις επόμενες ημέρες θα διεξαχθεί και στην περιοχή του Καστελλόριζου.

Γκάλης: «Μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου» (pic)

Ο «Gangster» με ένα μήνυμα στα social media ανέφερε για το πως αισθάνεται ως μέλος του Hall of Fame.
Ο Νίκος Γκάλης έγραψε... «Ύψιστη τιμή σε μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Είμαι ευγνώμων».