ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγριος καβγάς στη Συγγρού

 Αγριος καβγάς στη Συγγρού Εξαιρετικά... βαρύς αποδείχθηκε ο χθεσινός «πρωινός καφές», αφού δύο στενοί συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά λογομάχησαν έντονα με αφορμή το πρόγραμμα περιοδειών του προέδρου της ΝΔ..

Ενταση και διαξιφισμούς προκάλεσε στη Βουλή η ρύθμιση που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, για την εξωδικαστική επίλυση των θεμάτων που άπτονται της σύμβασης του Δημοσίου με την Siemens

 Κορώνες  Καρατζαφέρη και Καμμένου για την υπόθεση Siemens Ενταση και διαξιφισμούς προκάλεσε στη Βουλή η ρύθμιση που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης..

ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 77ΧΡΟΝΟΥ Σκηνικό έντασης στο Σύνταγμα

Σκηνικό έντασης στο Σύνταγμα Επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ, στην πλατεία Συντάγματος, όπου από το απόγευμα πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας..

Λαβρόφ: Μην εξοπλίσετε τους αντάρτες στη Συρία Προειδοποίηση από τον ρώσο υπουργό Εξωτερικών σε Δύση και Αραβες

Μόσχα
Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η αντιπολίτευση στη Συρία δεν πρόκειται ποτέ να επικρατήσει των ενόπλων δυνάμεων του Μπασάρ αλ Ασαντ, έστω και αν εξοπλιστεί..

Ηταν οι δεινόσαυροι υδρόβιοι; Νέα θεωρία υποστηρίζει ότι περνούσαν τον περισσότερο χρόνο στο νερό

Λονδίνο 

Μια ακόμη θεωρία για τη ζωή των δεινοσαύρων πέφτει στο τραπέζι. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα αλλά πραγματικά επαναστατική θεωρία..

Μια ανοιξιάτικη φωτογράφηση Jennifer Aniston: Νιώθω όλο και νεότερη

Μπορεί να είναι 43 ετών, παρόλα αυτά η Jennifer Aniston εξακολουθεί να δείχνει το ίδιο όμορφη και λαμπερή με την εποχή που έπαιζε στα «Φιλαράκια».
Η διάσημη ηθοποιός,..

Αισιόδοξη η Ήβη Αδάμου Κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό η Κύπρος από τη Eurovision;

Σε κανονικό «θρίλερ» έχει εξελιχθεί η αποστολή της Κύπρου στη Eurovision καθώς εκτός του ότι η Ήβη Αδάμου και οι υπόλοιποι άνθρωποι της αποστολής κινδυνεύουν να μη βρεθούν τελικά στο Μπακού λόγω του προϋπολογισμού που δεν έχει εγκριθεί..

Θα μας πάρουν και το FIR Αθηνών;

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να περιέλθει ο έλεγχος του FIR Αθηνών σε γειτονικές χώρες, μετά την «κίτρινη» κάρτα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας..

Ο Ομπάμα αντιμετωπίζει ήδη τον Ρόμνεϊ ως αντίπαλό του Ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος δέχεται τα πρώτα πυρά του αμερικανού προέδρου

Ο πρόεδρος Ομπάμα θεωρεί ήδη ότι ο Μιτ Ρόμνεϊ θα λάβει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών και θα είναι ο αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές..

Συνέντευξη στον Γιώργο Σατσίδη Rihanna: Η Ελλάδα είναι το ωραιότερο μέρος του κόσμου

Απόψε στις 20:00 μ.μ. ο Γιώργος Σατσίδης υποδέχεται στην εκπομπή του «Movies and the Stars» στο MTV τη Rihanna, η οποία μιλάει στον γνωστό Έλληνα..

Στο φως το συγκλονιστικό σημείωμα του αυτόχειρα

Το protothema.gr φέρνει στο φως την ιδιόχειρη, συγκλονιστική επιστολή του 77χρονου συνταξιούχου Δημήτρη Χριστούλα που έβαλε το πρωί τέλος στη ζωή του στο Σύνταγμα..

Φυλή Ινδιάνων καταστρέφεται από το... «νερό που καίει» 45.000 άνθρωποι καταναλώνουν ετησίως πάνω από 4,7 εκατ. κουτάκια μπίρα

Νεμπράσκα
Ο μικρός οικισμός Ουάιτκλεϊ στη πολιτεία Νεμπράσκα των ΗΠΑ διαθέτει έναν πενιχρό πληθυσμό της τάξεως των… 14 ανθρώπων. Κι όμως στην μικρή αυτή πόλη στη μεθόριο της πολιτείας με την Νότια Ντακότα πουλιούνται κάθε χρόνο πάνω από 4,7 εκατ. κουτάκια μπίρας. Ποιος μπορεί να πίνει όλον αυτό το ζύθο; Σίγουρα όχι τα 14 άτομα του οικισμού..

Μαντούρο: «Η Ευρώπη χρειάζεται ενα νέο κοινωνικό συμβόλαιο» Ο πορτογάλος καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Γέιλ μιλά για την εποχή της κρίσης

Τα πακέτα Ντελόρ και το ταμείο συνοχής ανήκουν ανεπιστρεπτί στο παρελθόν. Τώρα, στην εποχή της κρίσης χρέους, η Ευρωπαϊκή Ενωση χρειάζεται «ένα νέο κοινωνικό..

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο Σέρβος πρόεδρος Μπ. Τάντιτς

Την πρόωρη παραίτησή του, δέκα μήνες πριν τη λήξη της θητείας του, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς..

Οι ανύπαντρες γυναίκες ψηφίζουν Ομπάμα Ο Αμερικανός πρόεδρος προηγείται του Ρόμνεϊ στο «ασθενές φύλο»

Οι γυναίκες θα αποδειχθούν ο καθοριστικός παράγοντας για την έκβαση των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ. Αλλωστε, όπως δείχνει η ιστορία, όταν οι Δημοκρατικοί δεν καταφέρνουν να προσελκύσουν την πλειοψηφία των γυναικών ψηφοφόρων, χάνουν τις εκλογές..

Τριπλή πρόκριση σε Μέριλαντ - Ουισκόνσιν και Ουάσιγκτον Πάει για τη νίκη ο Ρόμνει!

Μία «ανάσα» πριν από τη μεγάλη νίκη για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών βρίσκεται σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο τέως κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Μιτ Ρόμνει..

Σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης Νεκρός βρέθηκε στενός συνεργάτης του Σαρκοζί

Νεκρός βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης ο διευθυντής του Ινστιτούτου Πολιτικών Επιστημών της Γαλλίας, Ρισάρ Ντεκουέν..

Η ποδοσφαιρική Ευρώπη "διχάζεται" Ήταν πραγματικά ή μαϊμού τα δύο πέναλτι της Μπαρτσελόνα;

Το ερώτημα αυτό είναι το βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ των ποδοσφαιρόφιλων. Ήταν πράγματι πέναλτι..

Τεράστιες οι οικονομικές επιπτώσεις για τα νησιά Κραυγή αγωνίας: Ανακαλέστε την απεργία!

Πυρετώδεις είναι οι τηλεφωνικές επαφές υπηρεσιακών στελεχών του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας αλλά και της ίδιας της υπουργού Ανάπτυξης, Άννας Διαμαντοπούλου με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας προκείμενου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να ανασταλεί η 48ωρη απεργία τη Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη. Δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα συνάντηση της υπουργού με τους ναυτεργάτες σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν τα χειρότερα. .

Έντονες είναι οι αντιδράσεις ιδιοκτητών ταξί σε διάφορες περιοχές της χώρας

Έντονες είναι οι αντιδράσεις ιδιοκτητών ταξί σε διάφορες περιοχές της χώρας για τις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο νομοσχέδιο σχετικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

ΚΡΗΤΗ Διχασμένοι οι οδηγοί ταξί

Σε δύο στρατόπεδα έχουν χωριστεί οι ιδιοκτήτες ταξί στην Κρήτη. Από τη μια οι ιδιοκτήτες των αγοραίων ταξί, που το τελευταίο 48ωρο έχουν καταλάβει την πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο..

Αυτοκτονία - σοκ στην πλατεία Συντάγματος

Αυτοκτονία - σοκ στην πλατεία Συντάγματος Πρωτοφανές περιστατικό αυτοκτονίας στο κέντρο της Αθήνας. Ενας 77χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι μπροστά σε δεκάδες περαστικούς. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 9.00 το πρωί, στην Πλατεία Συντάγματος..

Πετυχημένη δοκιμή για το ιπτάμενο αυτοκίνητο

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η δοκιμαστική πτήση του Transition, ενός οχήματος που μπορεί να κινείται ως ένα συμβατικό αυτοκίνητο αλλά και ως ένα αεροπλάνο. Δοκιμαστικές πτήσεις του οχήματος είχαν γίνει και στο παρελθόν αλλά αυτή..