Η Γαλλία επαναστατεί κατά της Ε.Ε. και ανακοινώνει προϋπολογισμό χωρίς λιτότητα

Η Γαλλία έριξε σήμερα το γάντι στους εταίρους της ΕΕ ανακοινώνοντας έναν προϋπολογισμό για το 2015, στον οποίο περιγράφει πώς θα επαναφέρει το χρέος της εντός των πλαισίων της ΕΕ δύο χρόνια αργότερα απ' ό,τι είχε υποσχεθεί, μια οπισθοχώρηση την οποία απέδωσε στην εύθραυστη οικονομία.

Έξαλλος ο Κάμερον με τους Βρετανούς τζιχαντιστές

Εχθρούς της Βρετανίας χαρακτήρισε ο Ντέιβιντ Κάμερον αυτούς που πηγαίνουν σε Ιράκ ή Συρία προκειμένου να πολεμήσουν στο πλευρό των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του Συντηρητικού κόμματος,

Μέρκελ: Να τηρήσουν οι χώρες τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις τους

Να τιμήσει την υπόσχεσή της για υγιή δημοσιονομική πολιτική είναι υποχρεωμένη κάθε ευρωπαϊκή χώρα, όπως υπογράμμισε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, προειδοποιώντας μάλιστα πως διακυβεύεται η αξιοπιστία ολόκληρου του συνασπισμού.

U.S. Ebola Patient In 'Serious Condition'

DALLAS, Oct 1 (Reuters) - The Ebola patient being treated at a Dallas hospital is in serious condition, a spokeswoman for Texas Health Presbyterian Hospital said on Wednesday.

Guns of Autumn -- Or an Uneasy Truce in Ukraine?

Russia wants to make sure Ukraine does not float westward and has sent in its own troops when the separatists could not handle it. But will Moscow support the rebels' call for independence in the eastern industrial heartland?

ΗΠΑ: Ο Ομπάμα μπήκε στο ασανσέρ με άγνωστο που ήταν οπλισμένος!

Νέo ρήγμα στην ασφάλεια του πλανητάρχη - Απανωτές οι γκάφες της αμερικανικής Μυστικής Υπηρεσίας
Kι όμως! Ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε σε ασανσέρ έχοντας απέναντί του έναν ιδιωτικό φρουρό,ο οποίος, όχι μόνο είχε «φάκελο» στην αστυνομία αλλά ήταν και οπλισμένος.

Απίστευτη γκάφα των Ιρακινών: Έριξαν προμήθειες και πυρομαχικά στους τζιχαντιστές

Προορίζονταν για τις κυβερνητικές δυνάμεις και τους κατοίκους επαρχίας του Ιράκ - Άπειροι οι κυβερνήτες των μαχητικών αεροσκαφών του ιρακινού στρατού
Τουλάχιστον άπειρους μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας του Ιράκ έπειτα από την λανθασμένη ρίψη πυρομαχικών και ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ταϊλάνδη: Οι δολοφόνοι βίασαν την Βρετανίδα πριν την σκοτώσουν μαζί με το φίλο της

Στο έγκλημα εμπλέκονται τρία άτομα, δύο από τα οποία βίασαν την κοπέλα, ενώ ο τρίτος παρακολουθούσε - Τι εξετάζει τώρα η αστυνομία
Δύο άντρες την βίαζαν, ενώ υπήρχε κι ένας τρίτος που απλά παρακολουθούσε το αποκρουστικό θέαμα.

Συρία: Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τρεις «αμαζόνες» των Πεσμεργκά

Προσοχή σκληρή εικόνα - Τοποθέτησαν τα κεφάλια των τριών μελών του κουρδικού στρατού σε τσιμεντόλιθους και τράβηξαν φωτογραφίες
Η αγριότητα των τζιχαντιστών στου Ισλαμικού Κράτους συνεχίζεται, καθώς οι εξτρεμιστές κατέσφαξαν και αποκεφάλισαν γυναίκες μαχήτριες Πεσμεργκά, οι οποίες αγωνίζονται στη Συρία κατά των τρομοκρατών του ΙΚ.

Ιράν: Θα την κρεμάσουν επειδή σκότωσε τον επίδοξο βιαστή της

Μια 26χρονη γυναίκα από το Ιράν καταδικάστηκε από δικαστήριο σε θάνατο επειδή σκότωσε άντρα που αποπειράθηκε να την βιάσει
Η 26χρονη Reyhaneh Jabbari συνελήφθη το 2007 με την κατηγορία της δολοφονίας του Morteza Abdolali Sarbandi, πρώην υπαλλήλου του υπουργείου Πληροφοριών, ο οποίος είχε προσπαθήσει να την βιάσει.

Πιλότος και αεροσυνοδός διακινούσαν λαθρομετανάστες! - Mέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία»

Συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας  - Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ιδιοκτήτης και υπάλληλος ταξιδιωτικού γραφείου, όπως επίσης υπάλληλοι εταιρειών αεροδρομίου που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο των εισιτηρίων
Ύστερα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση,

Φιλική διευθέτηση: Χαρίζουν τον φόρο στους εφοπλιστές!- καταργείται η υποχρεωτική έκτακτη φορολόγηση των εφοπλιστών-μετατρέποντας την σε εθελοντική.

Τα τελευταία δώρα στους εφοπλιστές πριν από το τέλος της; Αυτό φαίνεται να επιχειρεί η κυβέρνηση με τη χθεσινή τροπολογία που κατατέθηκε σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας, στην οποία καταργείται η υποχρεωτική έκτακτη φορολόγηση των εφοπλιστών που είχε κυρωθεί νομοθετικά το καλοκαίρι του 2014, μετατρέποντας την σε εθελοντική.

Στην Ελλάδα η παγκόσμια παρουσίαση του νέου Passat..στο Costa Navarino.

Η Volkswagen θα παρουσιάσει το νέο Passat σε παγκόσμιο επίπεδο σε όλους τους εμπόρους της μάρκας καθώς και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στα στελέχη πωλήσεων της.
Το "Passat Experience" θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου 2014 και θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino, στην Μεσσηνία.

Aprilia Caponord 1200 Rally Η νέα έκδοση του Caponord της ιταλικής εταιρείας.

Μια τρίτη έκδοση του on off της Aprilia παρουσιάστηκε στην έκθεση της Κολωνίας. Οι Ιταλοί άργησαν αλλά τελικά υπέπεσαν στον πειρασμό και μπαίνουν στα "χωράφια" της BMW και της ΚΤΜ. Το Rally θα είναι η έκδοση που δεν θα φοβάται τους χωματόδρομους και θα κάνει ακόμα ευκολότερα και άνετα τα μακρινά ταξίδια.

Η μεγάλη επιστροφή της Suzuki - Mε την ολοκαίνουργια GSX-RR

Με κάθε επισημότητα η Suzuki ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στα MotoGP, από τα οποία αποσύρθηκε στα τέλη του 2011.
Στο πλαίσιο της έκθεσης μοτοσυκλέτας Intermot που διεξάγεται στην Κολωνία, το ιαπωνικό εργοστάσιο παρουσίασε μαζί με τα μοντέλα παραγωγής και το νέο της πρωτότυπο που θα αγωνιστεί στα MotoGP και το οποίο χρησιμοποιεί την ονομασία του πλέον εμβληματικού μοντέλου στην ιστορία της εταιρείας, του GSX-R!

Νέο Kawasaki Ninja H2R: Σοκ και Δέος! (VIDEO)-Με υπερσυμπιεστή και 300hp το νέο μοντέλο

Σε δύο εκδόσεις θα παρουσιαστεί το νέο υπερόπλο της Kawasaki. Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου που θα κυκλοφορεί νόμιμα στο δρόμο θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στην έκθεση της Κολωνίας ωστόσο η Ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα χαρακτηριστικά της έκδοσης που δε θα διαθέτει ομολογκασιόν (δε θα διαθέτει δηλαδή έγκριση τύπου για νόμιμη κυκλοφορία στο δρόμο, και η χρήση της θα αφορά μόνο την πίστα και τους αγώνες).