Η BMW φέρνει την κλήση επείγουσας ανάγκης (eCall) στις μοτοσυκλέτες

Νέο βήμα στον τομέα της ασφάλειας από την ΒΜW. Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν πως από το 2017 θα είναι σε θέση να εξοπλίζουν όλες τις μοτοσυκλέτες τους με ένα σύστημα Εξυπνης Επείγουσας Κλήσης (Emergency Call ή IEC).
Το σύστημα θα προσφέρεται προεραιτικά και θα καλεί βοήθεια στον τόπο ενός ατυχήματος ή άλλου συμβάντος που απαιτεί επέμβαση σωστικών μέσων, βελτιώνοντας τις πιθανότητες επιβίβωσης των εμπλεκομένων.

Νέο GTS 300i F4 ABS Με σύστημα Start & Stop

Ανανεωμένη έκδοση του γνωστού μοντέλου, αποτελεί το νέο GTS 300i ABS Start & Stop της SYM, που συνδυάζει πάντα την πολυτέλεια με τις υψηλές επιδόσεις.
Ο κινητήρας «F4» της SYM αποδίδει 29 ίππους, και κατατάσσει το GTS300i στην πρώτη γραμμή των επιδόσεων, χωρίς να παραμελεί τον τομέα ασφάλειας που αναλαμβάνει το εξελιγμένο σύστημα φρένων ABS της BOSCH.
H επιβλητική του εμφάνιση συνοδεύεται από την άνεση τόσο για τον οδηγό όσο και για τον

Λορέτα Μπέισι - Το γυμνό μοντέλο της Sun που θα γίνει βαρόνη Foto.

Από τα αλώνια στα σαλόνια λέει ο σοφός λαός κι αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση της Λορέτας Μπέισι. Το γυμνό μοντέλο της σελίδας 3 της εφημερίδας «Sun» με τα υπέροχα μάτια και το κορμί κόλαση έχει κάθε λόγο να μακαρίζει την τύχη της αφού όχι μόνο ξετρέλανε τον υιό του λόρδου Ρότσιλντ, Ναθάνιελ, αλλά κατάφερε να τον τυλίξει για τα καλά αφού της πρότεινε να γίνει γυναίκα του.
Μέχρι σήμερα η 25χρονη καλλονή έπρεπε να μένει με ελάχιστα ρούχα για να βγάλει τον επιούσιο.