Ημίγυμνη στο κέντρο του Λονδίνου Sophie Anderton: Δεν χρειάζεται να είναι σκληρό για να το απολαμβάνεις!

Η 36χρονη διατηρεί τη σιλουέτα της καταναλώνοντας αποκλειστικά οργανικές τροφές και κάνοντας καθημερινά γιόγκα και πιλάτες
Προκάλεσε υστερία στον ανδρικό πληθυσμό όταν πριν από 17 χρόνια φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχά της. Και φαίνεται ότι ο Sophie Anderton στα 36 της συνεχίζει να αναστατώνει με την εκρηκτική της παρουσία.

Φωτογράφηση στο «Harper’s Bazaar» Natalia Heinzen: Η ανερχόμενη καλλονή από τη Βραζιλία

Η Heinzen γεννήθηκε πριν από 18 χρόνια και έγινε γνωστή στη χώρα της λίγο πριν κλείσει τα 15 όταν κέρδισε το διαγωνισμό Supermodel Brazil 2010
Στις σελίδες του γυναικείου περιοδικού «Harper’s Bazaar» της βραζιλιάνικης έκδοσης του Οκτωβρίου φιλοξενείται η όμορφη Natalia Heinzen, η οποία είναι ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα της Βραζιλίας.

Πικάντικες δόσεις πριν το μεγάλο fashion show Candice & Lily: Διπλό αγγελικό χτύπημα!

Δύο από τα πιο διάσημα μοντέλα της εταιρείας ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη ποζάροντας στο φακό με σέξι εσώρουχα
Το μεγάλο γεγονός για το ετήσιο fashion show της Victoria's Secret είναι προ των πυλών και τα αγγελικά πλασμένα κορίτσια της διάσημης εταιρείας κάνουν προθέρμανση και δίνουν μικρές και πικάντικες δόσεις για το τι θα δούμε.

Για τις ανάγκες διαφημιστικού Kate Hudson: Με ένα σούπερ σέξι ασημένιο φόρεμα

Νομίζω ότι ο Ryder ανυπομονεί περισσότερο για το γαμήλιο πάρτι, παρά για την ιδέα ότι θα παντρευτούμε. Από όσο μάλιστα ξέρω έχει βρει και τα ρούχα που θα φορέσει στο γάμο»
Φόρεσε ένα σούπερ σέξι μίνι φόρεμα σε ασημί-μεταλλιζέ χρώμα, ασορτί μποτάκια και πόζαρε με νάζι στο φωτογραφικό φακό.

WSJDigitalNetwork-Video-News:X-Factor: Demi Lovato, Kelly Rowland & Paulina Rubio

X-Factor judges Kelly Rowland, Demi Lovato, and Paulina Rubio talk to WSJ's Lee Hawkins about Season 3 of the X-Factor and give inside knowledge about what it takes to be selected to appear on the show and what it takes to win

Η θέση του δήμου Λουτρακίου για τις εξελίξεις στο καζίνο

"Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων σας ενημερώνει ότι, εξετάστηκε σήμερα Τετάρτη 9η Οκτωβρίου 2013 από το πολυμελές Πρωτοδικείο, η αίτηση της Διοίκηση της Κοινοπραξίας- η οποία κατετέθη δίχως τη σύμφωνη γνώμη των εκπρόσωπων της Τουριστικής Α.Ε- περί υπαγωγής της επιχείρησης στις διαδικασίες του πτωχευτικού κώδικα.

whitehouse- Νews-Video:President Obama's Message to the 4th Annual Global Entrepreneurship Summit in Kuala Lumpur, Malaysia

In this video message, President Obama sends greetings to the 2013 Global Entrepreneurship Summit in Kuala Lumpur, Malaysia.

To γερμανικό δημόσιο απαιτεί το κλείσιμο 22 ελληνικών αεροδρομίων

Η εισήγηση επανέρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από την τρόικα μερικούς μήνες μετά την απόρριψη της από το αρμόδιο υπουργείο - Αφορά κυρίως απομακρυσμένα νησιά, αλλά και αρκετούς τουριστικούς προορισμούς
Το κλείσιμο 22 αεροδρομίων της χώρας εισηγούνται προς την ελληνική κυβέρνηση οι Γερμανοί σύμβουλοι του δημοσίου.

Πρώτο το δελτίο ειδήσεων του Ant1

Κέρδισε την μάχη της ενημέρωσης το βράδυ της Τετάρτης - Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης
Με τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας σε εξέλιξη, τα δελτία ειδήσεων των καναλιών έπεσαν με τα… «μούτρα» στη μάχη.

Δια χειρός... Βασίλισσας άρχισε η σκυταλοδρομία των Αγώνων της Κοινοπολιτείας

Η Βασίλισσα Ελισάβετ κήρυξε επισήμως την έναρξη της σκυταλοδρομίας των Αγώνων της Κοινοπολιτείας, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Η σκυτάλη παραδόθηκε στη Βασίλισσα από τον ποδηλάτη Σερ Κρις Χόι, η οποία με τη σειρά της έκρυψε μέσα στη σκυτάλη πάπυρο με το μήνυμα που θα διαβάσει στην τελετή έναρξης των Αγώνων τον Ιούλιο.

Επείγουσα ανακοίνωση της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας Έκλεψαν ραδιενεργό συσκευή από το Λιανοκλάδι Λαμίας

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αν αποσυναρμολογηθεί, διαλυθεί ή καταλήξει για επεξεργασία μετάλλων
Επείγουσα προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο έκθεσης ατόμων σε ακτινοβολία και ραδιορρύπανση του περιβάλλοντος εξέδωσε σήμερα, Πέμπτη, η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ).

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 5 ετών βρέθηκαν οι πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, το τρίτο τρίμηνο του 2013.

Σύμφωνα με την εταιρεία Gartner, στο διάστημα αυτό πωλήθηκαν 80.300.000 υπολογιστές, 8,6% λιγότεροι σε σχέση με πέρυσι.

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από την αυτοκτονονία της απολυμένης από την ΕΡΤ «Το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν θα μπορέσω να το ξεπεράσω», είχε πει η 46χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα τα οποία είχε ξεπεράσει
«Ξεπέρασα το πρόβλημά μου, όμως το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν θα μπορέσω να το ξεπεράσω».

Πραγματοποιήθηκε από 1-10 Οκτωβρίου Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα της ΝΔ - Ξεφουσκώνει αλλά δεν πεθαίνει η ΧΑ

Η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 22,7%  - Στο 22,5 % βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ -  Στο 7,1% η Χρυσή Αυγή- ΠΑΣΟΚ: 5,3%, ΑΝΕΛΛ: 5,2%, ΚΚΕ: 4,9%, ΔΗΜΑΡ: 4,6%Οριακό προβάδισμα (0,2%)  καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, ενώ η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται να χάνει συνεχώς ποσοστό, αλλά παρόλα αυτά παραμένει τρίτο κόμμα με 7,1%.

Στη 16χρονη Μαλάλα το βραβείο Ζαχάρωφ

Στη 16χρονη Πακιστανή, Μαλάλα Γιουσαφζάι θα απονεμηθεί από το Ευρωκοινοβούλιο το διεθνές βραβείο Ζαχάρωφ για το 2013.
Η 16χρονη Μαλάλα, μαθήτρια και ακτιβίστρια, αγωνίζεται για την επικράτηση των πιο βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πέρυσι γλίτωσε από δολοφονική απόπειρα εναντίον της από τους Tαλιμπάν,την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο της.

ΗΠΑ: «Νερό στο κρασί τους» βάζουν οι Ρεπουμπλικάνοι για το χρέος

Έτοιμοι να συμφωνήσουν με μια βραχυπρόθεσμη αύξηση του ορίου χρέους των Ηνωμένων Πολιτειών εμφανίζονται οι Ρεπουμπλικάνοι.
Την πρωτοβουλία αυτή παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Τζον Μπένερ, μια εβδομάδα πριν τη στάση πληρωμών.

Μετά την ομηρία του παρέστη στο υπουργικό συμβούλιο ο Λίβυος πρωθυπουργός

Λίγη ώρα μετά την λήξη της ομηρίας του, ο Λίβυος πρωθυπουργός Αλί Ζειντάν, μίλησε στο υπουργικό συμβούλιο, σε μία συνεδρίαση που μεταδόθηκε ζωντανά από τη κρατική τηλεόραση.

Ο Αλί Ζειντάν, ευχαρίστησε όσους συνέδραμαν στην απελευθέρωση του, αλλά απέφυγε να δώσει λεπτομέριες για την απαγωγή του.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 7 μελών του κυκλώματος «των πλαστών διαθηκών»

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των επτά ατόμων του κυκλώματος που συνέτασε πλαστές διαθήκες και στη συνέχεια άρπαξε τις περιουσίες ηλικιωμένων που είχαν πεθάνει. Ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα είχε Βρετανός υπήκοος, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται, ενώ συμμετείχαν και τρία μέλη μίας οικογένειας και ένας αστυνομικός.

«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ» Anonymous για Χρυσή Αυγή: Είστε δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας

«Είστε δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας, αυτή η συμπεριφορά δε θα είναι πλέον ανεκτή» προειδοποιούν οι Anonymous με νέο βίντεό τους απευθυνόμενοι στους ηγέτες της Χρυσής Αυγής και προσκαλούν σε παγκόσμια δράση στις 26 Οκτωβρίου. «Αυτό το κόμμα θα σταματήσει μια για πάντα και η φωνή του θα παύσει από το διαδίκτυο», λέει το δίκτυο, καλώντας όλους τους Anonymous «στα όπλα» σε μια παγκόσμια δράση στις 26 Οκτωβρίου.

RussiaToday-Video-News-World:Snowden's father interview after arrival in Moscow (FULL VIDEO)

COURTESY: RT's RUPTLY video agency, NO RE-UPLOAD, NO REUSE - FOR LICENSING, PLEASE, CONTACT http://ruptly.tv
The plane carrying Lon Snowden landed in Moscow Thursday morning. Snowden senior was vague about when he would see his son, only saying that he hopes that it will happen soon.

ΑΤΤΙΚΗ- Συνελήφθη προϊσταμένη Εφορίας για δωροδοκία

Προϊσταμένη Εφορίας στην Αθήνα, 61 ετών, συνελήφθη από την υπηρεσία Εσωτεριικών Υποθέσων, διότι ζητούσε «φακελάκι» για να επισπεύσει τη διαδικασία συμψηφισμού της επιστροφής φόρου σε εταιρεία. Η σύλληψή της έγινε χθες και σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ- Κεδίκογλου: Γελοιότητα τα περί κυβερνητικής προβοκάτσιας

Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», το οποίο έκανε λόγο για «στήσιμο προβοκάτσιας κατά της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ» κατόπιν εισηγήσεων «ακραίων συμβούλων» του πρωθυπουργού.

Ένα «μεθυστικό» ταξίδι στην πανέμορφη Νεμέα, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα

Έλαβε το όνομα της από την ομώνυμη Νύμφη, κόρη του Ασωπού ποταμού - Το αγιωργίτικο (ή μαύρο Νεμέας) είναι μία ποικιλία προσφιλής στους οινοπαραγωγούς και καταναλωτές - Κορινθιακή σταφίδα, σουλτανίνα, ελαιόλαδο και ελιές άριστης ποιότητας συμπληρώνουν το τοπικό εισόδημα

Το συμπόσιο των Ρώσων συγγραφέων στην Τήνο-Ήταν αφιερωμένο στον ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη

Ο Βίκτωρ Λεονίντοφ μαζί με άλλους συγγραφείς της ρωσικής Διασποράς βρέθηκαν πρόσφατα στο Νησί της Μεγαλόχαρης, συμμετέχοντας στο δεύτερο συμπόσιο «Οι Ρώσοι στην Τήνο», που ήταν αφιερωμένο στον μεγάλο Αλεξανδρινό ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη
«Η Ελλάδα είναι μια μεγάλη χώρα και δεν μπορεί κανείς να την μάθει με το απλό 'άγγιγμα' του τουρίστα.

Πέθανε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφριντ Μαρτένς

«Έφυγε» χθές σε ηλικία 77 ετών ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου

Ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφριντ Μαρτένς πέθανε τη νύκτα σε ηλικία 77 ετών.

Θρίλερ με την «απαγωγή» του πρωθυπουργού της Λιβύης-Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης κάνουν λόγο για σύλληψη.

Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και υπό ποιες συνθήκες ο Αλί Ζεϊντάν
Ο πρωθυπουργός της Λιβύης Αλί Ζεϊντάν συνελήφθη, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Λιβύης, επικαλούμενο αξιωματούχους του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Credit Suisse: Κι όμως οι Ελληνες έγιναν πλουσιότεροι το 2013 (αλλά δεν το κατάλαβαν!).................

Σύμφωνα με έκθεση, ο μέσος πλούτος στην χώρα αυξήθηκε, τον τελευταίο χρόνο, κατά 9,9% και βρίσκεται λίγο πάνω από τα 76.000 ευρώ
Αν και οι ρυθμοί ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας περιορίζονται, ο παγκόσμιος πλούτος αυξάνεται. Το 2013 βρέθηκε σε νέο σημείο ρεκόρ και ξεπέρασε τα 200 τρισεκατομμύρια ευρώ.
Μεγάλοι κερδισμένοι οι Ηνωμένες Πολιτείες, Κίνα, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Μεγάλη Βρετανία.

Πόλεμος κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τον «αρχικοριό» της ΕΥΠ

Η αξιωματική αντιπολίτευση βλέπει προσπάθεια του Μαξίμου να συνδέσει το θέμα με τη θεωρία των δύο άκρων
Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης για τις τηλεφωνικές υποκλοπές της ΕΥΠ, καλώντας την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει εάν παρακολουθούνται στελέχη του ή στελέχη άλλων κομμάτων.

Απίστευτη δήλωση συμβούλου του Ερντογάν: «Οι Έλληνες προτιμούν ένταξη στην Τουρκία, αντί για ΕΕ!»

Προκλητική δήλωση από στενό συνεργάτη και σύμβουλο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ο Σαμαράς υποδέχεται τους επικεφαλής Google και ΖΤΕ

Ποιος είναι ο Mr Google, Ερικ Σμιτ, που πάει σήμερα Μαξίμου
Συναντήσεις με τον εκτελεστικό πρόεδρο της Google, Έρικ Σμιντ, και τον επικεφαλής της εταιρείας ZTE, Χου Γουέι Γκι, θα έχει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.