Νούμερα τηλεθέασης: Έσκισε το prime time του ALPHA -η Μουρμούρα σημείωσε 39,2%,

«Μουρμουράνε» τα κανάλια με το «Πακέτο» που φάγανε - Πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης για την «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ
Τρίβουν τα μάτια τους οι ιθύνοντες των καναλιών από τις χθεσινές μετρήσεις.

Bar Refaeli: Μια φωτογράφηση με χρώματα

Το 2013 η όμορφη Bar ασχολήθηκε και με την τηλεόραση στην πατρίδα της ως παρουσιάστρια της πρώτης σεζόν του τηλεοπτικού ριάλιτι “The X Factor Israel”
Για γνωστή εταιρεία ρούχων πόζαρε το μοντέλο από το Ισραήλ Bar Refaeli, η οποία έγινε πριν από μερικά χρόνια πρώτο θέμα στον tabloid Τύπο για τη σχέση της με τον Αμερικανό ηθοποιό Leonardo DiCaprio.

Selena Gomez: Το κοριτσάκι της Disney έγινε μια καυτή γυναίκα

Η 22χρονη Selena φιλοξενήθηκε αυτές τις μέρες στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel στο Λος Αντζελες και εντυπωίασε για άλλη μια φορά με τις στυλιστικές της επιλογές καθώς το little black navy στράπλες φόρεμα με το το σκίσιμο στο πλάι που φόρεσε ήταν εντυπωσιακό και ιδιαίτερα κομψό πάνω της

Λος Αντζελες Η Jennifer Lopez στα μαύρα

Η Lopez εμφανίστηκε αυτές τις μέρες μαζί με μια καλή της φίλη σε εστιατόριο στο Beverly Hills φορώντας ένα σορτσάκι, που αποκάλυπτε τα γυμνασμένα πόδια της
Την έχουν χαρακτηρίσει ως τη μεταμοντέρνα Liz Taylor, από τα αμέτρητα πισωγυρίσματα που κάνει στις σχέσεις της. Αυτό όμως μάλλον δεν την έχει απασχολήσει ιδιαίτερα και σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε ότι αγαπάει όλους τους πρώην της.

Στηβ Πισάνος* Η Ιστορία του Ιπτάμενου Έλληνα Μια Ελληνική Οδύσσεια και ένα Αμερικανικό Όνειρο



Μπορεί να έχουν περάσει 70 χρόνια από την απόβαση της Νορμανδίας, αλλά ο ενενηνταπεντάχρονος ομογενής σμήναρχος της Αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας Στηβ Πισάνος, που έγινε γνωστός στις Η.Π.Α ως ο «Ιπτάμενος Έλληνας» τη θυμάται σαν να ήταν χθες.

Μόσχα: Το Πεντάγωνο επεξεργάζεται «σενάρια» στα ρωσικά σύνορα

Την έκπληξη αλλά και τον προβληματισμό του για την πρόσφατη δήλωση του αμερικανού υπουργού Άμυνας Τσακ Χέιγκελ πως οι ΗΠΑ «πρέπει να ασχοληθούν (deal) με μια αναθεωρητική Ρωσία, με τον σύγχρονο και ικανό στρατό της, στο κατώφλι του NATO», εξέφρασε ο ρώσος ομόλογό του Σεργκέι Σοΐγκου.

Πούτιν: Απαράδεκτη η όποια παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου

Σε συζήτηση που είχε με τον κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ο ρώσος ηγέτης επαναβεβαίωσε τη ρωσική θέση αρχής τόσο σε ό,τι αφορά τη λύση του Κυπριακού όσο και για το αναφαίρετο δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να αξιοποιεί και να εκμεταλλεύεται τους φυσικούς πόρους εντός της ΑΟΖ της.

Ρατσιστικές αφίσες για φορέα του Aids στη Μυτιλήνη

Ένα απίστευτο ρατσιστικό κρούσμα εκδηλώθηκε στη Μυτιλήνη. Κάποιοι φωτοτύπησαν και μοίρασαν στους δρόμους του νησιού αντίγραφα ιατρικής γνωμάτευσης που έφερε το πλήρες ονοματεπώνυμο μιας γυναίκας που είναι φορέας του AIDS.

Κατερίνα Διαμαντοπούλου. Αποχωρεί γιατί δεν έχει πίστη στο σημερινό χώρο του ΠΑΣΟΚ

Την παραίτησή της από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και από μέλος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε με επιστολή της προς τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο η Κατερίνα Διαμαντοπούλου.
Στην επιστολή ευχαρίστησε όσους τη στήριξαν αλλά όπως λέει διαπιστώνει πως «ούτε εκείνοι, ούτε και εγώ έχουμε πλέον πίστη στο σημερινό χώρο του ΠΑΣΟΚ».

«Mαύρη» εβδομάδα για το Χρηματιστήριο Αθηνών

Ξαναχτυπούν οι κερδοσκόποι - Μετά τις δηλώσεις της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο ξεκίνησαν οι επιθετικές πωλήσεις από ξένα αλλά και ελληνικά funds
Σαν χαρτί καταρρέει το Χρηματιστήριο Αθηνών με το γενικότερο κλίμα να είναι αρνητικό και τις αγορές να έχουν εξαπολύσει επίθεση…

Bloomberg: «Καταρρέει το σχέδιο εξόδου από το Μνημόνιο στην Ελλάδα»-«Χάνεται η πρόσβαση στις αγορές»

«Το σχέδιο της Ελλάδας να ξεφύγει από τα δεσμά του μεγαλύτερου προγράμματος διάσωσης στην ιστορία κινδυνεύει να καταρρεύσει», προειδοποιεί σε δραματικούς τόνους το Bloomberg, για τον κίνδυνο κατάρρευσης της απεμπλοκής της Ελλάδας από το Μνημόνιο.

Bloomberg: Το 85% των οικονομολόγων εναντίον του Σαμαρά

Ποιος ευθύνεται για την αλματώδη άνοδο των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων τις τελευταίες ημέρες; Ο Άδωνις Γεωργιάδης τα ρίχνει στον ΣΥΡΙΖΑ, όμως οι ειδικοί (και εννοούμε οι ειδικοί στην οικονομία, όχι στα βιβλία με αμφιλεγόμενο περιεχόμενο) έχουν άλλη άποψη, και μάλλον άποψη μεγαλύτερης βαρύτητας.