Η Jennifer Lopez βάζει... φωτιά στο φακό - Δείτε τη με αποκαλυπτικά κορμάκια!

Τη μία φορώντας ένα κατακόκκινο και την άλλη ένα λευκό κορμάκι, η Jennifer Lopez βάζει... φωτιά στο φακό! Η JlO φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «BillBoard» και το αποτέλεσμα είναι πιο «καυτό» από κάθε άλλη φορά. Η Λατίνα τραγουδίστρια αποδεικνύει σε κάθε της φωτογράφηση ότι ακόμη και στα 44 της χρόνια και με δύο παιδιά, μπορεί να μαγνητίζει τα βλέμματα με τις καμπύλες της.

Η Nicole Scherzinger κάνει γιόγκα γυμνή!

H Nicole Scherzinger έδωσε στους θαυμαστές της έναν ακόμη λόγο για να χαίρονται! Η 35χρονη τραγουδίστρια και σύντροφος του αθλητή της Formula 1 πόζαρε στο φακό γυμνή κάνοντας γιόγκα και ανεβάζοντας επικίνδυνα τη θερμοκρασία. Φυσικά, η εκρηκτική Scherzinger φροντίζει να καλύψει τα επίμαχα σημεία.

Εκτός από σέξι, λοιπόν, η Νicole είναι και ευλύγιστη...

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014:Κολομβία-Ελλάδα: 3-0-Δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Κολομβίας

Η Εθνική μας άξιζε κάτι καλύτερο. Είχε ευκαιρίες, θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 1-0 (με δύο φάσεις του Κονέ), θα μπορούσε να είχε μειώσει στο 2-0 (με το δοκάρι του Γκέκα) και στις καθυστερήσεις δέχθηκε και το τρίτο τέρμα...
Η ομάδα του Σάντος καλείται στις 19 του μήνα απέναντι στην Ιαπωνία να πάρει τη νίκη, προκειμένου να μείνει στο... κόλπο της πρόκρισης.

Δείτε ποια είναι η ξανθιά καλλονή με την οποία φέρεται πως «κερατώνει» ο Jay Z την Beyonce!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βγει η φήμη ότι ο Jay Z απατάει την Beyonce. Ονόματα όπως η Rihanna ή η Rita Ora έχουν ακουστεί ως ερωμένες του εδώ και μήνες, ωστόσο τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί. Τις τελευταίες ημέρες, άλλη μία γυναίκα προστέθηκε στη λίστα των υποτιθέμενων δεσμών του.

Αντζελίνα Τζολί Σε άψογο σοβαρό στυλ χεράκι με Μπραντ, μίλησε στο Summit κατά των βιασμών και της κακοποίησης των γυναικών ! (φωτό & βίντεο)

Μπράβο ρε Αντζελίνα Τζολί είσαι TopWoman, γυναικάρα ! Σε άψογο σοβαρό στυλ χεράκι με Μπραντ, μίλησε στο Summit κατά των βιασμών και της κακοποίησης των γυναικών !

Good News: o Δημήτρης Νανόπουλος, υποψήφιος γενικός διευθυντής στο CERN

Ο διακεκριμένος φυσικός Δημήτρης Νανόπουλος προτάθηκε από την Ελλάδα για τη θέση του γενικού διευθυντή στο κέντρο CERN.
Η υποψηφιότητα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), κατατέθηκε επίσημα στο Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικής Έρευνας (CERN) από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στη Γενεύη, την Τετάρτη 28 Μαΐου. Η διαδικασία επιλογής αναμένεται να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2014.

Good news: «10 λόγοι για να λατρέψεις την Αθήνα φέτος το καλοκαίρι» : Το Forbes αποθεώνει και παρουσιάζει τα hot spots της πρωτεύουσας

Μπορεί να μην έχει τις πανέμορφες λεωφόρους του Παρισιού ή της Μαδρίτης, όμως η Αθήνα σίγουρα έχει μία δική της γοητεία. Και όχι μόνο για την ιστορία και τον αρχαιολογικό θησαυρό της, αλλά και για δέκα ακόμη λόγους που την κάνουν ξεχωριστή φέτος το καλοκαίρι.
Η δημοσιογράφος του Forbes, Ann Abel, επισκέφθηκε την Αθήνα και παραθέτει δέκα σημεία της πρωτεύουσας, που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.

Planet Stars Spor: Ο Φαλκάο για την Ελλάδα σε εκπομπή με τον Μαραντόνα

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο μίλησε με καλά λόγια για την Εθνική εν όψει του αγώνα με την Κολομβία σε τηλεοπτική εκπομπή όπου βρέθηκε καλεσμένος μαζί με τον Ντιέγκο Μαραντόνα
Στο πλευρό της Κολομβίας, έστω και σαν φίλαθλος, θα είναι απόψε ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο «τίγρης», που λόγω τραυματισμού δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στο Μουντιάλ, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα απέναντι στην ελληνική ομάδα σε τηλεοπτική εκπομπή όπου βρέθηκε καλεσμένος μαζί με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μουντιάλ 2014 LIVE: Ισπανία - Ολλανδία 1 - 5 - ( picture+video )

Εντυπωσιακή νίκη για την Ολλανδία, η οποία τέσσερα χρόνια μετά τον τελικό του Γιοχάνεσμπουργκ, διέσυρε την Ισπανία με σκορ 5-1. Τα τέρματα της σπουδαίας νίκης σημείωσαν οι Φαν Πέρσι 44', Ρόμπεν 53', Ντε Φρέι 64', Φαν Πέρσι 72' και Ρόμπεν 80'. Για την Ισπανία είχε ανοίξει το σκορ ο Τσάμπι Αλόνσο στο 27ο λεπτό με πέναλτι.