Κατερίνα Στικούδη: Το "σώμα" και...η καρδιά

Μπορεί το "Σώμα" διεθνώς να είναι η Ελ Μακ Φέρσον, εμείς όμως στην Ελλάδα έχουμε το δικό μας "Σώμα" που ακούει στο όνομα Κατερίνα..

Forza Italia!


H Alice Bellotto είναι η μελαχρινή σεξοβόμβα από την Ιταλία, γνωστή από τη συμμετοχή της σε αθλητικές εκπομπές..

Στη Χαβάη η JLo

Όλο και δυναμώνει το ειδύλλιο της Jennifer Lopez με τον Casper Smart. Tα πράγματα φαίνεται πως σοβαρεύουν για την 42χρονη σταρ και το boy toy της, καθώς το ζευγαράκι πέρασε την..

Η πιο sexy βρικόλακας επιστρέφει

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό Flaunt, η sexy Κate Beckinsale δηλώνει δυναμικό «παρών» κι επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με τέσσερις ταινίες, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ενσάρκωση του ρόλου του σέξι βρικόλακα Selene στο «Underworld: Το ξύπνημα»..

Η Lady Gaga και το workshop

Η Lady Gaga απέκτησε και το δικό της workshop, στο οποίο οι πελάτες μπορούν να αναζητήσουν προϊόντα που φέρουν την προσωπική της υπογραφή, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και..

Χριστουγεννιάτικες μπάλες με την υπογραφή διασήμων!

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές, γινόμαστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στον συνάνθρωπο. Οι διάσημοι του Χόλλυγουντ κάθε χρόνο τέτοια εποχή βρίσουν τρόπους να επιδείξουν την φιλανθρωπία τους, συμμετέχοντας σε γεύματα αγάπης ως εθελοντές, δωρίζοντας..

Δυο κορίτσια στο σπίτι του Brand Pitt

«Αν ήταν αρκετά καλό για τον Brad και την Angelina, τότε είναι καλό και για μας», σκέφτηκε το πιο διάσημο γκέι ζευγάρι του Χόλλυγουντ, η ανατρεπτική παρουσιάστρια Ellen DeGeneres και η σύζυγος της, Portia de Rossi, που αποφάσισαν να αγοράσουν το..

Κόβει την ανάσα η Beyonce με σέξι βίντεο

Προσπαθώντας να κρύψει την εγκυμοσύνη της, η Beyonce γύρισε το βίντεο Dance for you και βάζει φωτιά στις οθόνες με το sexy look της.
Καλτσοδέτες, ζαρτιέρες, ένα μικροσκοπικό..

Αποθέωση ΠΑΟ και ...Σισέ από 25.000 κόσμο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει αήττητος να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και με το 3-1 επί του ΟΦΗ σημείωσε την 7η νίκη σε 9 αγώνες. Πάνω από 25.000 φίλοι του “τριφυλλιού” στο ΟΑΚΑ (24.979 τα..

Πρώτη νίκη του Πανιωνίου στη Ν.Σμύρνη μετά από 9 μήνες

Έπρεπε να περάσουν 9 μήνες για να πανηγυρίσει νίκη ενώπιον του κοινού του ο Πανιώνιος. Το 2-1 επί του Άρη δεν είναι μόνο η πρώτη φετινή εντός έδρας επιτυχία. Είναι και η πρώτη νίκη στη..

Ευρωπαίος και στο Παραλίμνι ο ΑΠΟΕΛ

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος, τρεις βαθμούς πίσω από την..

Ιράν: Υπό το βάρος των διεθνών κυρώσεων απειλεί με αντίποινα

Η εγκατάσταση στη νοτιοανατολική Τουρκία ενός συστήματος ειδοποίησης της αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ, έχει στόχο την αντιμετώπιση των πυραυλικών επιθέσεων από τη Μέση Ανατολή..

Σε τεντωμένο σκοινί οι σχέσεις ΗΠΑ-Πακιστάν

Το Πακιστάν εξέφρασε στην Ουάσινγκτον "το βαθύ αίσθημα οργής" του, μετά την ΝΑΤΟική επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 24 πακιστανούς στρατιώτες στα σύνορα με το Αφγανιστάν, ενώ..

Μήπως τελικά το Google+ δεν είναι ανταγωνιστής του Facebook;

Με το που παρουσιάστηκε το Google+, έσπευσαν όλοι να του δώσουν τον τίτλο "το αντίπαλον δέος του Facebook". Λίγους μήνες μετά, το Google+ φαίνεται να έχει χάσει..

Κακοποιοί εγκατέλειψαν 26 πτώματα πολυσύχναστη περιοχή στο Μεξικό

Χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό σε τέσσερις κακοποιούς για να εγκαταλείψουν 26 σορούς μέσα σε τρία οχήματα σε μια πολυσύχναστη περιοχή στην Γκουανταλαχάρα, τηνδεύτερημεγαλύτερη..

Μεξικό: Ακτιβιστές εναντίον προέδρου για τα θύματα του πολέμου των ναρκωτικών

Μεξικανοί ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζητούν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) να διεξάγει έρευνα σε βάρος του προέδρου Φελίπε Καλδερόν, κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησής του και του πιο καταζητούμενου αφεντικού..

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ [2]

                                  Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ..

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑ. ΓΕΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΩ ΤΗΝ..

Εύκολα για την Βασίλισσα(Video)


Χωρίς απώλειες συνέχισε τις υποχρεώσεις της για το ισπανικό πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 4-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με ένα σχετικά πιο δύσκολο τρόπο από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα..

Τα οκτώ στοιχήματα της κυβέρνησης Παπαδήμου

Εκτός της δανειακής σύμβασης, καλείται να προχωρήσει σε δράσεις για τις εκκρεμότητες που απορρέουν από το μνημόνιο και συνδέονται με τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου. Τι θα..

Πάγκαλος: ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να γυρίσουμε σε καθεστώς Χότζα

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν "να γυρίσουμε στη βουκολική Ελλάδα ... με έναν Εμβέρ Χότζα να σφάζει πού και πού τους αντιφρονούντες", υποστήριξε ο..

ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «Ναυμαχία» δηλώσεων Παπουτσή - Γεωργιάδη με φόντο την πειρατεία

Ο πρώτος δηλώνει αντίθετος σε "νομοθετικές πρωτοβουλίες που υπαγορεύθηκαν στο παρασκήνιο" και ο δεύτερος λέει "να μη βάζουμε σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, γιατί είναι επικίνδυνοι".

«Ναυμαχία» δηλώσεων Παπουτσή - Γεωργιάδη με φόντο την πειρατεία
Το θέμα του νομοσχεδίου Παπουτσή για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας πειρατείας συνεχίζει να προκαλεί "τρικυμία" στην κυβέρνηση Παπαδήμου..

Έκλεισε εργοστάσιο της Fiat στη Σικελία

Οι 1.600 εργαζόμενοι του εργοαστασίου οδηγήθηκαν χθες στο ταμείο ανεργίας, χωρίς να γνωρίζουν ακόμη ποια είναι η μελλοντική επαγγελματική τους προοπτική.
 Εκτάκτως σήμερα πρόκειται να..

Λιβύη: την ώρα που ο Καντάφι κατέρρεε, ένας Αμερικανός και ένας Βέλγος έκλειναν μαζί του «big business»

Την ώρα που η γη της Λιβύης μάτωνε από την εξέγερση, ομάδα Αμερικανών ειδικών με προϋπηρεσία σε διάφορους τομείς επιχείρησε να βγάλει χοντρά λεφτά από το κανταφικό καθεστώς..

Μεγαλύτερος φόβος η οικονομική κρίση απο την τρομοκρατία για τους Ευρωπαίους

Σε «νούμερο 1» φόβο έχει εξελιχθεί για την πλειοψηφία των Ευρωπαίων η οικονομική κρίση αφήνοντας στη δεύτερη θέση το φόβο για ένα τρομοκρατικό χτύπημα. Αυτό αποκάλυψε πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση που δόθηκε την..

Ελκυστικός κόμβος υγροποιημένου φυσικού αερίου η Ελλάδα

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά φυσικού αερίου της Μεσογείου και των Βαλκανίων μπορεί να αναλάβει η Ελλάδα, στην περίπτωση που αξιοποιηθούν οι δυνατότητες ανάπτυξης της εγχώριας αγοράς..

Γαλλία και Ιταλία κατά της συμμετοχής ιδιωτών στο Μηχανισμό Σταθερότητας

Η Γαλλία και η Ιταλία ζητούν να αποσυρθεί ο όρος που αφορά τη δημιουργία του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ), ο οποίος προβλέπει τη συμμετοχή ιδιωτών επενδυτών στην..

H Standard and Poor's υποβάθμισε το Βέλγιο

Σε υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης του Βελγίου, κατά μία βαθμίδα, σε ΑΑ από ΑΑ+ προχώρησε η Standard and Poor's, διατηρώντας αρνητικό outlook στην αξιολόγηση. Για την απόφαση αυτή ο Οίκος επικαλείται τα αυξημένα ρίσκα για τον χρηματοοικονομικό τομέα

Οι γερμανοί τουρίστες ενισχύουν την ελληνική οικονομία

Μπορεί η γερμανική κυβέρνηση να τηρεί επικριτική στάση απέναντι στην Ελλάδα όμως οι Γερμανοί εξακολουθούν να την προτιμούν για τις διακοπές τους. Περίπου δύο εκατομμύρια γερμανοί τουρίστες βρέθηκαν φέτος στη χώρα μας ενισχύοντας..

Ρέσλερ: «Ανεύθυνη» η πρόταση Μπαρόζο για τα ευρωομόλογα

«Ανεύθυνη» χαρακτήρισε την πρόταση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο για έκδοση ευρωομολόγου ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, λίγα 24ωρα μετά τις επικρίσεις της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ για το ίδιο θέμα.

BMW Τετρακύλινδρος... πύργος ετών 40!

Ο τετρακύλινδρος πύργος της BMW στο Μόναχο αποτελεί ορόσημο για τη βαυαρική εταιρεία. Ηταν έτοιμος κατασκευαστικά το 1971 - οι..

Με 19 νέες Maserati Quattroporte

Ο Σίλβιο και οι Maserati
Λίγο πριν παραιτηθεί από τη θέση του πρωθυπουργού ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε εμπλουτίσει τον στόλο των οχημάτων της κυβέρνησής του με 19 καινούργιες Maserati Quattroporte. Κάτω από το καπό του σπορ - πολυτελούς μοντέλου δεσπόζει ένα οκτακύλινδρο μοτέρ 4,2 λίτρων με ισχύ 400 ίππους. Πιθανόν για να πηγαίνουν γρήγορα οι υπουργοί στα συμβούλια..
ΠΗΓΗ

VW Beetle Το Σκαθάρι επιστρέφει

H ιστορία του VW Beetle (γνωστό και ως Σκαθάρι) άρχισε το 1938, αν και ο Φ. Πόρσε το εμπνεύστηκε το 1933. Θα κατασκεύαζε ένα αυτοκίνητο που θα απευθυνόταν στον λαό. Οπως, δηλαδή, του είχε ζητήσει ο Χίτλερ ο οποίος χρηματοδότησε το πρώτο Beetle με μοναδικό όρο να είναι οικονομικό, φθηνό και..

Στρος-Καν: «Πειρατές» παγίδευσαν το κινητό μου τηλέφωνο

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν πιστεύει ότι σημειώθηκε ηλεκτρονική «πειρατεία» σε ένα από τα κινητά του τηλέφωνα το οποίο έχει χαθεί όταν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης εναντίον..

Ξεκίνησε το ταξίδι του για τον Άρη ο ρομποτικός εξερευνητής Curiosity

Για τον πλανήτη Άρη ταξιδεύει το διαστημικό όχημα της NASA Curiosity, το οποίο εκτοξεύθηκε το Σάββατο με σκοπό να ερευνήσει αν ο Κόκκινος Πλανήτης είναι, ή ήταν κάποτε, κατοικήσιμος. Φορτωμένο στην..

Ο Eric Daman ντύνει τις Gossip Girls και λέει πώς να το κάνεις και εσύ! Απόκτησε το στυλ της Gossip Girl! (VIDEO)


Της Bella Papadopoulou Dobrowolska
Η πολυαγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl» έχει κερδίσει πολλαπλά βραβεία αλλά πάνω από όλα έχει κερδίσει τις καρδιές των fashionistas όλου του κόσμου. Όσο γνωστά έχουν γίνει τα επεισόδια της σειράς για τα ατελείωτα σκάνδαλα και δράματα, τόσο γίνανε γνωστά και για τη μόδα και τα ρούχα..

Ο Hilfiger διοργανώνει ένα χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα! (VIDEO)

Η φανταστική οικογένεια Hilfigers ενώνεται ξανά για τα φετινά Χριστούγεννα και παρτάρει υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Francis Lawrence, φορώντας επιλογές του στιλίστα Karl Templer..

Αγγελίνα Ματαλιωτάκη aka το κορίτσι του Θέμου.... ολόγυμνος καυτός άγγελος ανάβει φωτιές με τα γυμνά της!

Τι να πρωτοπούμε για αυτό το ολόγυμνο κορμί?
Ναζιάρικο - παθιάρικο βλέμμα, πόζες..

H Xρύσα Δρακάκη τα πέταξε όλα για το Maxim!

Γδύθηκε, στήθηκε και σας περιμένει..

Kαι είναι ευκαιρία να την απολαύσουμε..