Η Lady Gaga και το workshop

Η Lady Gaga απέκτησε και το δικό της workshop, στο οποίο οι πελάτες μπορούν να αναζητήσουν προϊόντα που φέρουν την προσωπική της υπογραφή, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και..
τη… φάτσα της. Από κουλουράκια με τη φωτογραφία της μέχρι γιογιό και μπότες πήραν τη θέση τους στα ράφια του καταστήματος και περίμεναν χθες τη Lady Gaga να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων.
Η 25χρονη ποπ σταρ βγήκε από το ξενοδοχείο της στη Νέα Υόρκη φορώντας μια λευκή τουαλέτα Chanel, που έμοιαζε να είναι βγαλμένη από παραμύθι, και κατευθύνθηκε στο κοντινό Barney’s για τα εγκαίνια του πρώτου «Gaga’s Workshop». Λίγο πριν την έξοδό της από το ξενοδοχείο, η Lady Gaga έγραψε στο Twitter της: «Ετοιμάζομαι για τα εγκαίνια του Gaga’s Workshop στο Barney’s της Νέας Υόρκης απόψε! Φορώντας Chanel από Karl Lagerfeld». Η πάντα προκλητική σταρ έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων με ένα πολύχρωμο ψαλίδι τεραστίων διαστάσεων.
Κοντά της σε αυτή τη μεγάλη βραδιά βρέθηκε και η Blake Lively, η οποία έφτασε συνοδευόμενη από το συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Gossip Girl», Matthew Settle. Η ηθοποιός επέλεξε για τη βραδιά να φορέσει ένα μπλε κοστούμι με την υπογραφή Elie Saab.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...