Ιμπιζα-Αγριος καβγάς Justin Bieber-Orlando Bloom για τα μάτια της Miranda Kerr*O Bieber συνεχίζει τον... «πόλεμο» με τον Orlando: Τον χλευάζει στο Instagram

Προσπαθούσαν να τους χωρίσουν έξω από εστιατόριο της Ιμπιζα
Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ο τραγουδιστής Justin Bieber με τον ηθοποιό Orlando Bloom για την πρώην γυναίκα του δεύτερου. Ολα ξεκίνησαν στο εστιατόριο Cipriani στην Ιμπιζα όπου βρίσκονται και οι δύο άντρες για διακοπές.

Europa League: Θέλει να γράψει ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη Μάιντς

Οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν την γερμανική ομάδα για την είσοδο στα πλέι οφ του θεσμού γνωρίζοντας ότι μόνο να κερδίσουν έχουν από τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις
Ο Αστέρας Τρίπολης ταξίδεψε στην Γερμανία με όνειρο κρυφό. Να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την γερμανική Μάιντς ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη.

Βίντεο: Σε λυγμούς ξέσπασε ο εκπροσώπος του ΟΗΕ για τον βομβαρδισμό του σχολείου στη Γάζα*ΟΗΕ προς Ισραήλ: «Φτάνει πια. Σκοτώνετε παιδιά που κοιμούνται»

Ο Κρις Γκάνες λυγίζει μπροστά στην κάμερα του Al Jazeera και ξεσπά σε λυγμούς καθώς μιλά για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα και την σφαγή αμάχων
O εκπρόσωπος του ΟΗΕ και πρώην ρεπόρτερ του BBC, Κρις Γκάνες, ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για την επίθεση στο σχολείο των Ηνωμένων Εθνών.

To πάρτι της χρονιάς στην Ψαρού της Μυκόνου με Ρέμο και Ιγκλέσιας !

Μέχρι και ξύλο έπεσε επειδή η μια παρέα έκρυβε τη θέα της άλλης - Ξεσήκωσαν το κοινό οι δυο καλλιτέχνες που τραγούδησαν και μαζί μεγάλες επιτυχίες - Ενοχλημένος από το θορυβώδες κοινό ο θρυλικός Λατίνος τους ζητούσε σε έντονο ύφος να κάνουν ησυχία - Στη σκηνή και ο Μανώλης Κονταρός.