Μπορεί να μας είχε στην αναμονή ο Bruno Mars αλλά άξιζε ο κόπος!

Το πρώτο single του soundtrack του Twilight: Breaking Dawn- Part I μπορούμε πλέον να το..

Ταμάρα, η DJ του Ντόναλτ Τραμπ

Η Ταμάρα Σκάι είναι η Μις Μπικίνι Πουέρτο..

Έβαλε γκολ η ομάδα της και αυτή πέταξε το στήθος έξω!!!

Έβαλε γκολ η ομάδα της κι αυτή βγήκε από τα ρούχα της! Είναι αυτός λόγος για να την συλλάβουν; Φυσικά και όχι!

Άλλωστε όλοι μας πάμε στο γήπεδο για να δούμε λίγο…θέαμα!

Αλλά η κοπέλα της ιστορίας μας δεν μας..

Η Ολίβια έπαιζε με τη λάσπη

Η Ολίβια Πέιτζ είναι αμερικανίδα μοντέλο και ήταν η playmate του μήνα, στο τεύχος του Playboy του Σεπτεμβρίου 2010 στην Αμερική. Η Olivia γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1991 στην Νέα Υόρκη.
Οπως εξηγεί όταν ήταν μικρή ήταν αγοροκόριτσο. "Οδηγούσα τετράτροχα οχήματα και μου άρεσε να παίζω στη λάσπη», λέει για την παιδική ηλικία της. Συμπληρώνει «σήμερα, νομίζω, ότι οι γυναικείες ενσχολήσεις όπως το μακιγιάζ και να φτιάχνω τα μαλλιά μου είναι πολύ πιο διασκεδαστικά.»
Yiamataki

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου Ο Αργεντινός τραγουδοποιός Federico Aubele στο Gazarte

Μετά τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε το αθηναϊκό κοινό στην προηγούμενη του συναυλία (το 2008), ο Αργεντινός τραγουδοποιός Federico Aubele, …επιστρέφει στην χώρα μας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στο Gazarte και μάλιστα μετά και από δική του επιθυμία!
Ο Federico, ένας 36άρης κοσμοπολίτης από το Μπουένος Άιρες, κάτοικος βασικά του Βερολίνου αλλά και της Βαρκελώνης τα τελευταία χρόνια, μας υπόσχεται ένα ακόμα ταξίδι..

Formula 1 F1: Το πρωτάθλημα του 2011 στις οθόνες σας

Ολη η σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 στις οθόνες σας!

Παρακολουθήστε αγώνα-αγώνα τις συναρπαστικές μάχες της Formula 1, μέσω του  protohema.gr!

Εδώ θα βρίσκετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς όλα τα..

BMW Δοκιμάζουμε την BMW 1Μ των 335PS (video)

H BMW ξέρει καλά τον τρόπο να κάνει έναν άντρα να αισθανθεί και πολύ… άντρας! Εχει έναν μαγικό τρόπο να σου κάνει την ανάλογη ψυχοθεραπεία μόνο και μόνο με μια απλή βύθιση του δεξιού..

Ford Κάτω από 35.000 ευρώ το ηλεκτρικό Focus!

Όσοι υποστηρίζουν ότι η ηλεκτρική τεχνολογία θα γίνει πολύ σύντομα περισσότερο προσιτή, δικαιώνονται από τις εξελίξεις. Η νέα γενιά ηλεκτροκίνητων μοντέλων ρίχνει σημαντικά τις τιμές, οι οποίες ωστόσο διατηρούνται ακόμη σε απαγορευτικά για τους..

The Kavafis Project

"Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου."

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο σημαντικότερος μουσικός πρεσβευτής και ερμηνευτής της Ελλάδας, αποδέχτηκε την πρόταση του συνθέτη Αλέξανδρου Καρόζα και ερμηνεύει το έργο «Καβάφης» με την Ορχήστρα «Wiener KammerOrchester» και τη Χορωδία «Wiener Singakademie» στο Konzerthaus της Βιέννης σε παγκόσμια πρώτη πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου.
Ο Bruno Ganz, ένας από τους πιο σημαντικούς γερμανόφωνους..

Νίκος Ξυδάκης

Ο Νίκος Ξυδάκης παρουσιάζει το έργο "Rue Lepsius" Μουσική Προσωπογραφία του Κ.Π. Καβάφη σε ποίηση Διονύση Καψάλη, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και τα Σάββατα 3, 10 & 17 Δεκεμβρίου στις 22.00.
Τραγουδούν ο Τάσος Αποστόλου και ο Νίκος Ξυδάκης.
Στο ρόλο του αφηγητή ο Διονύσης Καψάλης.
(Στην τελευταία παράσταση 17/12 συμμετέχει και ο Δημήτρης Ν. Μαρωνίτης)
Πιάνο: Δημήτρης Μπουζάνης.
Βιολοντσέλο: Μιχάλης Πορφύρης
Βιολοντσέλο: Έλλη Φιλίππου
Κοντραμπάσο: Κώστας Πατσιώτης
Συμμετέχει το κουαρτέτο νέων μουσικών DORΌS.
Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από το ianosradio.gr..

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,Χατζιδάκις - Παπαδημητρίου Χ 2

Δύο μοναδικές συναυλίες θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το αθηναϊκό κοινό το Σάββατο 26 & την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Στις δύο βραδιές θα παρουσιαστούν αγαπημένα τραγούδια δύο σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, του μεγάλου μας Μάνου Χατζιδάκι και του Δημήτρη Παπαδημητρίου, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού.
Συμμετέχει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και η παιδική χορωδία Rosarte, ενώ οι συναυλίες πραγματοποιούνται για τους..

Greece finally agrees interim PMLucas Papademos New

Former European Central Bank vice-president Lucas Papademos has been named as Greece's new..

Στεφανόπουλος: Εξαιρετική επιλογή ο Παπαδήμος

Νέος πρωθυπουργός ο Λ. Παπαδήμος

Στο Προεδρικό Μέγαρο προσήλθε ο ακαδημαϊκός και πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος και έλαβε  εντολή για τον..

"Δεν είχα εξουσία, όπως ακριβώς και ο Μουσολίνι

Εν μέσω πιέσεων για παραίτησή του μετά την απώλεια της πλειοψηφίας στη Βουλή και τις πιέσεις των αγορών, ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξέφρασε τη λύπη του, λέγοντας ότι δεν είχε εξουσία ως επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, όπως ακριβώς και ο δικτάτορας Μπενίτο Μουσολίνι, ο οποίος και αυτός παραπονιόταν ότι δεν μπορούσε να κάνει παρά "προτάσεις".
Μπερλουσκόνι: Μόνος δρόμος οι πρόωρες εκλογές
"Κουράστηκα να μην μπορώ να..

Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας για την Shakira

Η κολομβιανή τραγουδίστρια της ποπ Shakira απέκτησε την Τρίτη το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας κι έγινε η πρώτη..

Επίθεση δέχτηκε η Avril Lavigne

Η τραγουδίστρια Avril Lavigne και ο σύντροφός της Brody Jenner δέχθηκαν την Κυριακή τα ξημερώματα επίθεση από αγνώστους, έξω από το ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει, στο Χόλιγουντ. Η ίδια η Avril γνωστοποίησε το..

Mατιές της CIA σε Facebook και Twitter

Eιδική ομάδα της CIA παρακολουθεί καθημερινά την κίνηση και τα updates σε ιστοσελίδες δικτύωσης, όπως Facebook και Twitter, δίνοντας στον Λευκό Οίκο αναφορά για την άποψη της κοινής γνώμης.

Σύμφωνα με το Associated Press, στελέχη της υπηρεσίας συλλέγουν περισσότερα από πέντε εκατομμύρια tweets σε μία ημέρα, ενώ οι αναλυτές παρακολουθούν επίσης ειδησεογραφικά κανάλια, τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, chat..

Η Λαγκάρντ βλέπει τη Ρωσία ως γέφυρα ανάμεσα στην Ασία και την Ευρώπη

Η Ρωσία έχει όλες τις δυνατότητες να αντισταθεί στην κρίση και να γίνει γέφυρα ανάμεσα στην Ασία και την Ευρώπη, ανάμεα στη παλιά και τη νέα τάξη.
΄Ετσι δήλωσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ (Christine Lagarde), μιλώντας τη Δευτεύρα προς τους φοιτητές του Κρατικού Πανεπιστημίου του Υπουργείου Οικονομικών της..

Το Fobos Grunt μπορεί να παραμείνει σε τροχιά ένα μήνα χωρίς απειλή πτώσης

Ο ρωσικός διαπλανητικός σταθμός Fobos Grunt, ο οποίος μετά την εκτόξευσή του δεν μπόρεσε να περάσει σε τροχιά πτήσης προς τον Άρη, μπορεί να παραμείνει περίπου ένα μήνα σε χαμηλή μεταβατική τροχιά χωρίς απειλή πτώσης στη Γη.
Τη σχετική δήλωση έκανε Ρώσος ειδικός στη βαλλιστική υπό τον όρο της ανωνυμίας. «Παρακολουθούμε τη συσκευή και τις παραμέτρους της τροχιάς του. Αν μπορέσουμε να..

Ένας γιγαντιαίος αστεροειδής πέρασε ομαλά δίπλα από τη Γη

Ένας αστεροειδής μεγέθους αεροπλανοφόρου πέρασε ομαλά δίπλα από τη Γη. Την περασμένη νύχτα πλησίασε τον πλανήτη μας σε πολύ μικρή απόσταση, μήκους 325 χιλιάδων χιλιομέτρων.
Η παρακολούθηση του αστεροειδούς, που είχε εντοπιστεί πριν 6 χρόνια, προβλεπόταν για την 4 Νοεμβρίου.
Ο ουράνιο σώμα έχει σφαιρικό..

Lady Gaga, ο Νταλί της ποπ

Eνας μουσικός πλανήτης σε τροχιά βραβείων, εμφανίσεων και εντυπώσεων. Τα EMAs του ΜΤV έδειξαν τη... ροζ πλευρά της ζωής, την ώρα που όλα γύρω έμοιαζαν μαύρα
Ο κόσμος είναι γεμάτος τερατάκια - αυτό το ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με την ποπ τα τελευταία χρόνια.
Το βραβείο φανατικών θαυμαστών δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία των Βραβείων του MTV. Το πήρε φαν της Lady Gaga για λογαριασμό των little monsters της..