Έτσι είναι η πιο ακριβή αεροπορική σουίτα στον κόσμο ( Φωτογραφίες )

Η Etihad μπορεί να υπερηφανεύεται για την Diamond First Class Suite
Ένα αεροπορικό ταξίδι μπορεί να μην είναι ευχάριστο πάντα. Υπάρχουν όμως φορές που το νόημα από το ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη «Ιθάκη» ότι σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός, βρίσκουν την πλήρη εφαρμογή τους ακόμη και σε ένα ταξίδι με αεροπλάνο. Πότε ισχύει αυτό; Όταν ταξιδεύεις στην πρώτη θέση, σε μία από τις πιο πολυτελείς και ακριβές σουίτες αεροπλάνου παγκοσμίως!

Δύο διαφορετικοί κόσμοι: Πόσο διαφέρει το φαγητό στην οικονομική και τη business class σε 20 αεροπορικές εταιρίες

Από τη χρυσή εποχή της Ολυμπιακής και των κοσμοπολίτικων ταξιδίων έχουν περάσει πολλές δεκαετίες, ώστε το μέσο να χρησιμοποιείται πιο πολύ ως μαζικό μέσο μεταφοράς, παρά ως πολυτέλεια. Κι όμως, στο γεύμα φαίνεται η "ταξική διαφορά" των επιβατών (pics)

Από την εποχή των '60s που τα ταξίδια με αεροπλάνο έμοιαζαν κομμάτι μιας κοσμοπολίτικης ζωής έχει τρέξει πολύ νερό στο μύλο των αερομεταφορών.

Δήμαρχος Άργους σε Τατούλη: ''Στις διαταγές σας σουλτάνε, ό,τι πείτε…

«Στις διαταγές σας σουλτάνε, ό,τι πείτε, αλλά όχι από εμάς όμως … από κάποιους άλλους που δεν είναι εδώ, σε αυτή την Περιφέρεια, ίσως να είναι κάπου σε κάποια τετρατοκοσμική χώρα και σε αυτούς απευθύνεστε.

Εάν η νομιμότητα φυλάσσεται από ανθρώπους που υπογράφουν τέτοια κείμενα, αλίμονο σε αυτή την νομιμότητα και σε αυτή την δημοκρατία».

Ξεκίνησε το καρναβάλι στο Ρίο υπό την σκιά του ζίκα (φωτό)

Τι κι αν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στη χώρα. Τι κι αν η σκιά του ιού Ζίκα έχει απλωθεί και στη Βραζιλία. Τίποτα δεν σταματά το καρναβάλι στο Ρίο.

Το πενθήμερο του άγριου ξεφαντώματος, των τρελών κοστουμιών, των ημίγυμνων γυναικών και ανδρών και του ασταμάτητου χορού ξεκίνησε. Ο δήμαρχος του Ρίο ντε Τζανέιρο, Εδουάρδο Παές, παρέδωσε το χρυσό κλειδί στον «βασιλιά» του Καρναβαλιού, όπως επιβάλει η παράδοση και εκείνος με τη σειρά του υποσχέθηκε ένα θεαματικό σόου.

Ρωσία προς Σαουδική Αραβία: "Αν βοηθήσετε την Τουρκία να εισβάλλει στην Συρία για μας σημαίνει πόλεμος"!

Καθαρή πολεμική προειδοποίηση απηύθυνε η Ρωσική Δούμα και προς την Σαουδική Αραβία λέγοντας ότι οποιαδήποτε χερσαία επιχείρηση στην Συρία σημαίνει κήρυξη πολέμου με ότι αυτό συνεπάγεται για την Σαουδική Αραβία.

Επιπλέον και το Ιράν βρίσκεται σε συναγερμό.

Χτες ο στρατηγός Ahmad Asiri εκπρόσωπος του σαουδαραβικού υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι "Η Σαουδική Αραβία είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε χερσαίες επιχειρήσεις στην Συρία μαζί με την Τουρκία αν αυτό απαιτηθεί".

Ζούσε σαν άστεγος στην άλλη άκρη του πλανήτη και βρέθηκε σαν από θαύμα από την οικογένειά του έπειτα από 16 χρόνια

Ζούσε μια αθλιότητα για 16 συνεχόμενα χρόνια στην Αγγλία, όμως η οικογένειά του στην Αυστραλία δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειες για να τον βρει και τα κατάφερε.
Ο Jason Ronald Douglas,Αυστραλός, με καταγωγή από τους Αβορίγινες, τα τελευταία χρόνια τα έφερε η ζωή να κοιμάται όπου βρει στα Δυτικά Μίντλαντς (West Midlands) της Αγγλίας και τώρα η οικογένειά του προσπαθεί να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό για να μπορέσει να φέρει πίσω στην πατρίδα

Η συγκλονιστική στιγμή του σεισμού στην Ταϊβάν- Έξι οι νεκροί (Videos- Photos)

Σε 6 ανήλθαν οι νεκροί από τον σεισμό μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε το νότιο τμήμα της νήσου νωρίς το πρωί του Σαββάτου (04:00 τοπική ώρα, 22:00 ώρα Ελλάδος την Παρασκευή), σύμφωνα με νέο απολογισμό των αρμόδιων υπηρεσιών που επικαλέστηκε το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο Chinese CTI News TV.

«Τα κανάλια χρωστούν 34 εκατ. από πρόστιμα και φόρους»

Αποκαλύψεις για τα χρωστούμενα των καναλιών έκανε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένου.
«Ζητήσαμε από το TAXIS τα στοιχεία. Δυστυχώς από το 2010 έως το 2016 έχουμε 794 πρόστιμα, συνολικό βεβαιωθέν ποσό 23.332.000 ευρώ ποσό και έχουν εισπραχθεί 9.391.000 ευρώ - δηλαδή χρωστούν πρόστιμα 13.981.000 ευρώ», ανέφερε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Οι κρυφές ρήτρες της αμαρτωλής σύμβασης του ΟΠΑΠ

Ηταν καλοκαίρι του 2013, όταν με φωτογραφίες, χαμόγελα και ηχηρές ανακοινώσεις περί ανάπτυξης, έπεσαν οι υπογραφές για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ, κάτω από ένα κείμενο «περίκλειστο», εμπιστευτικό και επτασφράγιστο!
Το ελληνικό Δημόσιο πουλάει τον Αύγουστο του 2013 ίσως το καλύτερο φιλέτο του.
Η μεγαλύτερη λοταρία στην Ευρώπη, μια από τις 5 μεγαλύτερες σε κερδοφορία στοιχηματικές

Λ. Ρακιντζής: Τη διαφθορά στην Ελλάδα δεν μπορεί να τη νικήσει ούτε ο Χριστός

Ο απερχόμενος Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης μας μιλά από καρδιάς για την εντεκάχρονη θητεία του στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της διαφθοράς
Adtech Ad
Λίγες φορές ένα πρόσωπο έχει συνδεθεί σε τέτοιο βαθμό με ένα θεσμό, όπως ο Λέανδρος Ρακιντζής με το θεσμό του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.