Η σύλληψη Μαρινόπουλου, οι offshore και τα λεφτά στο εξωτερικό

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος, γιός του Λεωνίδα Μαρινόπουλου και επικεφαλής της «Μαρινόπουλος ΑΕ». Ο επιχειρηματίας αναμλενεται να μεταχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας. Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε διότι δεν προσήλθε ως όφειλε κατόπιν δικαστικής αποφάσεως για να προσκομίσει τον πλήρη κατάλογο περιουσιακών του στοιχείων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό αποκρύπτοντας με αυτόν τον τρόπο την οικονομική δυνατότητα του να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος, γιός του Λεωνίδα Μαρινόπουλου και επικεφαλής της «Μαρινόπουλος ΑΕ». Ο επιχειρηματίας θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε διότι δεν προσήλθε ως όφειλε κατόπιν δικαστικής αποφάσεως για να προσκομίσει τον κατάλογο περιουσιακών του στοιχείων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό αποκρύπτοντας με αυτόν τον τρόπο την οικονομική δυνατότητα του να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του..

«Θα δοθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να μην υποβιβαστεί ο ΠΑΟ»

Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός θα καταβάλλει τα ποσά που απαιτούνται για να μην ισχύσει τελικώς η ποινή αφαίρεσης βαθμών για τις υποθέσεις των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Νova ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Για τον Τοτσέ, τον Εσιέν και τον Λέτο χρειάζεται ένα ποσό που είναι βατό και θα το βάλει ο Γιάννης Αλαφούζος. Η ανακοίνωση λέει πως απαιτείται πλήρης εξόφληση, δεν ισχύει όμως αυτό. Με τον Βέμερ δεν έχουμε καμία επικοινωνία, μακάρι να είχαμε. Δεν θα τραβήξει στα άκρα η υπόθεση με τον Βέμερ.

Annabel's Club: Το θρυλικό στέκι των celebrities άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο Λονδίνο

Το θρυλικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του 1970, Annabel's, άνοιξε ξανά τις πόρτες του στην πλατεία Berkely 46 στο Mayfair του Λονδίνου.
Τιμώντας τη δόξα του θρυλικού club, στη διακόσμηση της λέσχης η χλιδή και η πολυτέλεια περισσεύουν, με μια χρυσή λίστα από VIP μέλη να τη συμπληρώνουν!