Γαλλία: Καλλιτέχνης της χρονιάς η Βανέσα Παραντί

Για τρίτη φορά στην καριέρα της - Ο τελευταίος της δίσκος πούλησε 200.000 αντίτυπα
Η Βανέσα Παραντίς στέφθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα της καλύτερη καλλιτέχνης της χρονιάς στα 29α γαλλικά μουσικά βραβεία που απονεμήθηκαν την Παρασκευή.

Katie Holmes: Βόλτα στη χιονισμένη Νέα Υόρκη

Χωρίς να φοράει παλτό εθεάθη αυτές τις μέρες η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Katie Holmes να κάνει βόλτα στην κρύα και χιονισμένη Νέα Υόρκη. Η 35χρονη εντοπίστηκε από τους παπαράτσι να έχει μάλλον παγώσει από το κρύο καθώς φορούσε μόνο μια μάλλινη ζακέτα της Stella McCartney, αξίας 385 δολαρίων, και δερμάτινο παντελόνι.

Το βρεγμένο t-shirt της Jennifer Nicole Lee...

«Εγκεφαλικό» έπαθαν οι λουόμενοι, όταν βγήκε από τη θάλασσα
Τα λόγια είναι... περιττά για την Jennifer Nicole Lee, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί μας δείχνει το καλογυμνασμένο της σώμα και όχι μόνο...

Θρυλικές ελληνικές θαλαμηγοί ζητούν αγοραστές

Τα πλωτά παλάτια του Αριστοτέλη Ωνάση, του Γιάννη Λάτση και άλλων Ελλήνων κροίσων που συνέδεσαν τα ονόματά τους με στιγμές απόλυτης δόξας και αίγλης, αδυνατούν να πουληθούν!

Μαϊάμι Lucy Mecklenburgh: Η προκλητική Βρετανίδα

Από τις πιο σέξι και προκλητικές Βρετανίδες, η Lucy Mecklenburgh, εθεάθη με ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου στο Ντουμπάι να τρώει φράουλες στην ξαπλώστρα παίρνοντας ταυτόχρονα και τις ανάλογες πόζες στο φωτογραφικό φακό.

ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Δακρυγόνο και 25λεπτη διακοπή στο «Μαδριγάλ» (vds+pics)

Διπλό κακό για τη Βιγιαρεάλ, έχασε στην έδρα της από τη Θέλτα 2-0, αλλά κυρίως από την ανοησία οπαδού της να πετάξει με πιστόλι δακρυγόνο στον αγωνιστικό χώρο στο 87', με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για 25 λεπτά, το «κίτρινο υποβρύχιο» να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Μήτρογλου: «Μπορεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάντσεστερ»

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγο καιρό από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν έχει ξεχάσει την πρώην ομάδα του λέγοντας μάλιστα πως: «Ο Ολυμπιακός είναι κεφάλαιο ζωής για μένα. Είναι στην καρδιά μου η ομάδα. Είναι κάτι σαν το σπίτι μου και πολλά ακόμα...»

Κούμπιτσα: «Πολύτιμος ο αγώνας στη Σουηδία»

Στην εμπειρία που απέκτησε κατά τη διάρκεια του ράλι στις ειδικές της Σουηδίας αναφέρθηκε ο οδηγός της M-sport, Ρόμπερτ Κούμπιτσα
Μπορεί ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα στο δεύτερο γύρο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι στις ειδικές της Σουηδίας να μην κατάφερε να πλασαριστεί εντός βαθμολογούμενης δεκάδας, ωστόσο ο Πολωνός δήλωσε ικανοποιημένος από την εμπειρία που απέκτησε.

«Στον Αγιαξ της Ελλάδας»!

Στις πρώτες του εντυπώσεις που έχει σχηματίσει το λίγο διάστημα που προπονείται με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Μπόμπαν Λάζιτς, μιλώντας σε ολλανδική ιστοσελίδα.

Αποφασισμένος να πετύχει στον Ολυμπιακό να παρουσιάστηκε ο Μπόμπαν Λάζιτς, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα «Ajax Show Time».

Τέλος στο αρνητικό σερί των άσχημων αποτελεσμάτων μακριά από την Τούμπα θέλει να βάλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Τρεις διαδοχικές ήττες μετράει ο ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα στο πρωτάθλημα, κάτι που ευελπιστεί να αλλάξει στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (15:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Άλλη μία (γεμάτη γκολ) παράσταση θέλει να δώσει η ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ με τον ΑΟ Περιστερίου

Βγαλμένη από τα όνειρα των χιλιάδων των οπαδών της ήταν η τελευταία επίσημη εμφάνιση της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε καταφέρει να πετύχει οχτώ γκολ κόντρα στον Μανδραϊκό.

Ο Ρενό Λαβιλενί έσπασε το «στοιχειωμένο» παγκόσμιο ρεκόρ του Μπούμκα!

Ο Γάλλος, χρυσός Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, πέταξε στα 6,16 μ. στο Ντόνετσκ και έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, 20 χρόνια μετά το 6,14 του Μπούμκα, που έτρεξε να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί
Το «στοιχειωμένο» παγκόσμιο ρεκόρ του Σεργκέι Μπούμκα στο άλμπα επί κοντώ από το τις 13 Ιουλίου του 1994 ανήκει στο παρελθόν.