Βίντεο: Η τρανς Sarah Ashton-Cirillo είναι η νέα εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας! Η νέα επιλογή του Β.Ζελένσκι

 Η τρανς Sarah Ashton-Cirillo είναι το νέο πρόσωπο των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας

Όπως γράφει το RT:

“Το καθεστώς του Κιέβου θα έχει πλέον ένα νέο πρόσωπο στα μάτια της Δύσης: μια μαχητική τρανς προσωπικότητα, ντυμένη με το στυλ του Ζελένσκι, θα διαδίδει τώρα μια καθημερινή δόση αντιρωσικής προπαγάνδας στα αγγλικά χωρίς ουκρανική προφορά μπροστά από το πανό της ουκρανικής εδαφικής άμυνας.

Βίντεο: Ουκρανοί στρατιώτες βάλλουν κατά ριπάς εναντίον FPV drone – Προσπαθούν να αποτρέψουν το μοιραίο

 Ουκρανοί στρατιώτες βγαίνουν από το όρυγμα τους για να καταστρέψουν ένα FPV drone που προσεγγίζει την θέση τους.

Παρά τις προσπάθειες τους, δεν καταφέρουν να αποτρέψουν το πλήγμα εναντίον της θέσης τους.

Η χρήση FPV Drone έχει αυξηθεί σημαντικά από τον ρωσικό Στρατό.

Βγήκαν τα “μαχαίρια” σε Βρετανία και ΗΠΑ για την ρωσική νίκη: “Λάθος η στρατηγική με Leopard και δυτικά ΤΟΜΑ – Θάμνοι & αγριόχορτα συνέτριψαν την ουκρανική αντεπίθεση”

 Βγήκαν τα “μαχαίρια” στην Δύση για την αποτυχία της ουκρανικής αντεπίθεσης και κατ’ επέκταση, την ιστορική νίκη του ρωσικού Στρατού στην Ζαπορίζια. Οι δυτικές χώρες θεωρούν ότι η ιστορία έχει πλέον τελειώσει για το Κίεβο.

Ο βρετανικός Guardian επιρρίπτει ευθύνες στην συνολική στρατιωτική στρατηγική που ακολούθησε το Κίεβο κατ΄ εντολή Αμερικανών-Βρετανών ενώ σοκ προκαλεί η απολογία των βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών.

«Η Μόσχα δεν εντυπωσιάζεται». Τα ΜΜΕ είπαν τι πλήγμα έδωσε ο Πούτιν στο ΝΑΤΟ InfoBRICS: Οι ναυτικές ασκήσεις της Ρωσίας στη Βαλτική Θάλασσα κατέστρεψαν την ιδέα μιας «λίμνης του ΝΑΤΟ»

 ΜΟΣΧΑ, 5 Αυγούστου - RIA Novosti. 

Η ναυτική άσκηση του ρωσικού στόλου "Ocean Shield - 2023" έδειξε ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία δεν έχει πλήρη έλεγχο στη Βαλτική Θάλασσα, καταστρέφοντας την ιδέα μιας "λίμνης του ΝΑΤΟ", γράφει ο στρατιωτικός αναλυτής Drago Bosnik στο ένα άρθρο για το InfoBRICS. " 

Η επιθετική συμμαχία αστειεύτηκε ότι η Βαλτική Θάλασσα φέρεται να είναι μια «λίμνη του ΝΑΤΟ». Και ενώ μπορεί να υποτεθεί ότι τα μέλη του μπλοκ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ δεν γνωρίζουν καλά τη γεωγραφία, γεγονός που εξηγεί πλήρως πώς θα μπορούσαν να ξεχάσουν τις ρωσικές παράκτιες ζώνες στην Η Βαλτική,

Η Ρωσία κερδίζει τον πόλεμο των drone

 Το παράδοξο της τρομοκρατικής δραστηριότητας είναι ότι είναι πάντα επιτυχημένη στον τομέα της ενημέρωσης. 

Οι υπηρεσίες πληροφοριών μπορούν να αποτρέψουν ενενήντα εννέα τρομοκρατικές επιθέσεις στις εκατό, αλλά το κοινό απλώς θα αγνοήσει αυτές τις ειδήσεις. 

Ωστόσο, εάν συμβεί το εκατό τρομοκρατικό χτύπημα, το κοινό, οι μπλόγκερ και τα μέσα ενημέρωσης θα σηκώσουν διαφημιστική εκστρατεία, και τουλάχιστον στον τομέα της ενημέρωσης, η δολιοφθορά θα αποφέρει καρπούς. 

«Η Οδησσός θα απελευθερωθεί». Ο Ζελένσκι προειδοποιήθηκε για τον ελιγμό του ρωσικού στρατού Πρώην αξιωματικός πληροφοριών των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ Ritter: ο ρωσικός στρατός θα απελευθερώσει την Οδησσό μετά την καταστροφή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

 ΜΟΣΧΑ, 5 Αυγούστου - RIA Novosti. 

Σε περίπτωση περαιτέρω συνέχισης της σύγκρουσης, τα ρωσικά στρατεύματα θα νικήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και θα απελευθερώσουν την Οδησσό, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών Σκοτ ​​Ρίτερ στον αέρα του αμερικανικού καναλιού YouTube. Χρόνος απασχόλησης. 

" "Οι Ουκρανοί παίζουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι. <...> Εάν οι Ουκρανοί καθυστερήσουν πολύ, τότε η Ρωσία θα πρέπει να απελευθερώσει την Οδησσό", είπε ο ειδικός. 

Κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Razvozhaev: το επιφανειακό drone καταστράφηκε σε μεγάλη απόσταση από την ακτή

 ΣΙΜΦΕΡΟΠΟΛ, 5 Αυγούστου - RIA Novosti. 

Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που είχε ανακαλυφθεί στο παρελθόν κοντά στη Σεβαστούπολη, δήλωσε ο επικεφαλής της περιοχής, Μιχαήλ Ραζβοζάεφ. 

" «Το επιφανειακό drone καταστράφηκε από τον στόλο σε μεγάλη απόσταση από την ακτή στη θαλάσσια ζώνη της Σεβαστούπολης», έγραψε στο κανάλι Telegram. 

Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι έχουν αρθεί όλοι οι περιορισμοί στην κίνηση των θαλάσσιων μεταφορών.

«Είμαστε κατά»: Γερμανός πολιτικός μιλά με ειλικρίνεια για την Ουκρανία Ο Γερμανός πολιτικός Βάιντελ μίλησε κατά της στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία

 ΜΟΣΧΑ, 5 Αυγούστου - RIA Novosti. 

Η Γερμανία πρέπει να παραμείνει ουδέτερη και να μην προμηθεύει όπλα στην Ουκρανία, δήλωσε στο Welt TV η Alisa Weidel, συμπρόεδρος του αντιπολιτευόμενου δεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).

«Εμείς (το κόμμα AfD – σημείωμα του συντάκτη) είμαστε αντίθετοι στην προμήθεια όπλων στην Ουκρανία. 

Η σύγκρουση πρέπει να επιλυθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η Γερμανία πρέπει να είναι ουδέτερη πλευρά σε αυτή την αντιπαράθεση», είπε.

Κατά την απελευθέρωση του Novoselovsky, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κατέλαβαν 11 προπύργια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

 ΜΟΣΧΑ, 5 Αυγούστου - RIA Novosti. 

Ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο 11 προπύργια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κατά την απελευθέρωση του Novoselovsky στο LPR, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας. 

" «Οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε περισσότερα από 100 άτομα, έξι μαχητές παραδόθηκαν», ανέφερε το υπουργείο. 

Επιπλέον, το υπουργείο δημοσίευσε πλάνα από τη μάχη, με αποτέλεσμα να καταστεί δυνατή η απελευθέρωση αυτού του οικισμού.

Το πλήρωμα του τανκ «Alyosha», που νίκησε τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας,T-72B - M113 και πέντε τεθωρακισμένα τεθωρακισμένα MaxxPro αμερικανικής κατασκευής

 ΜΟΣΧΑ, 5 Αυγούστου - RIA Novosti. 

Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου παρουσίασε το πλήρωμα του τανκ Alyosha, το οποίο νίκησε μια συνοδεία τεθωρακισμένων οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην κατεύθυνση Zaporozhye, για την απονομή των τίτλων των ηρώων της Ρωσίας, ανέφερε το στρατιωτικό τμήμα.

Όπως διευκρινίζεται στο υπουργείο, οι μαχητές κατέστρεψαν οκτώ τεμάχια εχθρικού εξοπλισμού σε εκείνη τη μάχη.