Πούτιν: Κοινός στόχος Ρωσίας-Τουρκίας η επίλυση της κρίσης στη Συρία

Η Ρωσία και η Τουρκία έχουν κοινό στόχο την επίλυση της κρίσης στη Συρία» ανέφερε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε ότι οι απόψεις της Ρωσίας σχετικά με την επίλυση της συριακής κρίσης συχνά δεν συμπίπτουν με της Τουρκίας,

Πορτογαλία: Σε πύρινο κλοιό η Μαδέρα

Στο έλεος της φωτιάς βρίσκεται η Πορτογαλία, που καλείται να αντιμετωπίσει πύρινα μέτωπα τόσο στις βόρειες όσο και στις νότιες περιοχές, καθώς και στο νησί Μαδέρα.

Μάλιστα στη διάρκεια της νύχτας κρίθηκε απαραίτητο να απομακρυνθούν περίπου 300 άνθρωποι από τις εστίες τους, τόσο από το νησί Μαδέρα, όσο και από τη νότια Πορτογαλία, καθώς οι δασικές πυρκαγιές επεκτάθηκαν και σε κατοικημένες περιοχές.

Ρίο 2016: συγκλονιστική πρόκριση στον τελικό η τετράκωπος ελαφρών στην κωπηλασία

Μετά τις κοπέλλες στο διπλό σκιφ, η τετράκωπος άνευ πηδαλιουχού ελαφρών έκανε μεγάλη εμφάνιση και προκρίθηκε και αυτή στον τελικό κόντρα σε όλα τα προγνωστικά τερματίζοντας 3η στον β ημιτελικό.

Οι Μαγδανής, Ντούσκος, Πέτρου και Γιάνναρος ήταν από την αρχή της κούρσας στην 3η θέση, μπροστά από δυνάμεις όπως οι ΗΠΑ και η Κίνα και με καταπληκτική

Ρίο 2016: στον τελικό του διπλού σκιφ η Ασουμανάκη-Νικολαϊδου!

Καταπληκτική εμφάνιση και πρόκριση για το Ελληνικό πλήρωμα στον τελικό της κωπηλασίας στο διπλό σκιφ γυναικών με τις Ασουμανάκη-Νικολαΐδου να κερδίζουν μάλιστα την πρώτη προκριματική σειρά και συνολικά να έχουν τον 2ο καλύτερο χρόνο.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έκαναν εμφάνιση μεταλλίου κερδίζοντας με 6.51.99 (στα προκριματικά είχαν κάνει 7.20.64 επειδή είχαν το

Μπανιώτης στην ΕΡΤ: Θα έρθουν και άλλα μετάλλια

Για τους προσωπικούς του στόχους μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Βαγγέλη Ιωάννου στο Ρίο ο πρωταθλητής μας στο άλμα εις ύψος Κώστας Μπανιώτης. Δήλωσε πως το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως οι Έλληνες αθλητές θα κατακτήσουν κι άλλα μετάλλια.