Κέρκυρα: Το «Α»πίστευτο ιστιοφόρο των 430 εκατ. του Ρώσου κροίσου

Στο Νησί των Φαιάκων εθεάθη προ ημερών το θηριώδες ιστιοπλοϊκό-θωρηκτό του ολιγάρχη Αντρέι Μελνιτσένκο
Καταπλήσσοντας τους πάντες, ντόπιους και τουρίστες, προσορμίστηκε προ ημερών στην Κέρκυρα ένα από τα πιο αλλόκοτα, θηριώδη, σύγχρονα, εξωφρενικά ακριβά και γενικώς ένα από τα πιο υπερβολικά και συγκλονιστικά πλεούμενα όλων των εποχών: το φουτουριστικό ιστιοπλοϊκό «Α».

«Ο Τραμπ κρατάει όμηρο τη Μελάνια και την απειλεί με απέλαση αν τον χωρίσει»

Νέες καταγγελίες για τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ο πρώην συνεργάτιδά του στον Λευκό Οίκο, Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, το βιβλίο της οποίας έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην Ουάσινγκτον.

Η Μάνιγκολτ ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ κρατά όμηρο την Μελάνια και την απειλεί να την απελάσει, εάν κάνει την «ύψιστη ταπείνωση» να τον χωρίσει όσο φέρει το αξίωμα του Αμερικανού προέδρου. Είναι η τελευταία από μια σειρά καταγγελιών της Μάνιγκολτ κατά του προέδρου Τραμπ, τις οποίες ο Λευκός Οίκος έχει διαψεύσει.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Εφήβων: Στην κορυφή του κόσμου η Ελλάδα

Έγραψε ιστορία στο Σομπατέλι η Εθνική Εφήβων! Τα αγόρια του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησαν στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με 9-8 επί της Ισπανίας και ανέβηκαν στην κορυφή του κόσμου.Οι Έφηβοι ακολούθησαν πιστά τον δρόμο της δόξας που χάραξε πέρυσι στο Βελιγράδι η λίγο μεγαλύτερη γενιά, αυτή των Νέων Ανδρών, η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην αντίστοιχη διοργάνωση.

Η ελληνική ομάδα ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο οκτάλεπτο, όταν με επιμέρους σκορ 4-1 μετέτρεψε το 3-3 της πρώτης περιόδου σε 7-4, βάζοντας γερές βάσεις για να φτάσει στο στόχο της.

Το γραφικό Αγιοφίλι στη Λευκάδα Λευκά βότσαλα και γαλαζοπράσινα νερά - Δείτε τις φωτογραφίες

Στην αριστερή πλευρά της Βασιλικής, σε έναν γραφικό κολπίσκο, φτιαγμένο λες από το χέρι του πιο εμπνευσμένου καλλιτέχνη, η παραλία Αγιοφίλι είναι μία από τις πιο όμορφες της Λευκάδας.
Τα βότσαλα καλωσορίζουν τον επισκέπτη στο εξωτικό σκηνικό αυτής της συναρπαστικής γωνιάς του νησιού, με τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά και φόντο τα επιβλητικά βράχια. Το «χάλασμα», μέσα στο οποίο βρίσκεται το Αγιοφίλι, προστατεύει από τους ανέμους και «βλέπει» προς Ιθάκη και Κεφαλλονιά.

Στη Ζάκυνθο συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο πρώην Εμίρης του Κατάρ

Την αγάπη του για τα νησιά του Ιόνιου, δείχνει για ακόμα ένα καλοκαίρι ο πρώην Εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Aλ Θανί, ο οποίος μετά την Κέρκυρα Ιθάκι επέλεξε τη Ζάκυνθο για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Ο Αλ Θανί έφτασε το βράδυ του Σαββάτου με το υπερπολυτελές πλοίο «ΚΑΤΑRA», το οποίο αγκυροβόλησε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου και προκάλεσε αίσθηση τόσο στους τουρίστες του νησιού όσο και στους κατοίκους της Ζακύνθου, με το μέγεθος και την πολυτέλεια του. Πολλοί απ' αυτούς βρέθηκαν στο σημείο που αγκυροβόλησε το πολυτελές γιοτ για μια φωτογραφία αλλά και για να το θαυμάσουν από κοντά.

Κοινές ώρες στις μεταδόσεις Nova και ΕΡΤ στα ματς της Super League

Το πλήρες πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος ανακοίνωσε η Super League, κάνοντας γνωστές τις ημέρες, τις ώρες και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των 16 πρώτων χρονικά αγώνων της νέας σεζόν.
Από το πρόγραμμα προκύπτει ότι Nova και EΡΤ θα έχουν κοινές μεταδόσεις, με εξαίρεση ελάχιστα παιχνίδια, λόγω του ότι το πρόγραμμα «απλώνεται» και τη Δευτέρα.

Αιφνιδιαστικός θάνατος 30χρονης δημοσιογράφου Κατέληξε μέσα σε δύο ώρες από διάτρηση στομάχου

Την τελευταία της πνοή άφησε, σε ηλικία μόλις 30 ετών, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του New TV και κατά το παρελθόν παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο Epsilon, Νατάσσα Βαρελά.
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» του Epsilon, μετά από επικοινωνία του με τον πατέρα της άτυχης παρουσιάστριας, η Νατάσσα Βαρελά πέθανε από διάτρηση στομάχου.

«Πέθανε εντελώς ξαφνικά, από διάτρηση στομάχου, στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής.

Η Carolina Rosini και οι «καρποί» των κόπων της Το καλλίγραμμο κορμί από την Ιταλία

Είναι μοντέλο (τι άλλο θα μπορούσε να ήταν;), ταξιδεύτρια και κολλημένη με την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική.
Κι επειδή τα καλλίγραμμα κορμιά κόποις κτώνται, η Ιταλίδα Carolina Rosini φροντίζει μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, να δείχνει στο πολυάριθμο κοινό της, τους «καρπούς» των κόπων της. Και κάθε φορά, οι φωτογραφίες της με μαγιό γίνονται αντικείμενο θαυμασμού, από τους χιλιάδες followers της.
Το, δε, εκπληκτικό είναι ότι πρόσφατα έγινε μητέρα και γρήγορα επέστρεψε στην καλλίγραμμη σιλουέτα της.

H Αριάνα Γκράντε τραγούδησε το «Natural Woman» και ξέσπασε σε κλάματα

Ζήτησαν, την Πέμπτη, από την Αριάνα Γκράντε να κάνει κάτι που, αρχικά, δεν ήθελε να κάνει. Την έπεισαν, το έκανε και μετά ξέσπασε σε κλάματα.
Ήταν προγραμματισμένη η παρουσία της στην εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», αλλά για ένα «σκετς», μια κωμική σκηνή. Όχι για να τραγουδήσει.
Όταν έφτασε στο πλατό, οι παραγωγοί της εκπομπής της ζήτησαν να τραγουδήσει ένα τραγούδι της Αρίθα Φράνκλιν. Ως αποχαιρετισμό (λίγες ώρες πριν, η «Βασίλισσα της Σόουλ» είχε αφήσει την τελευταία της πνοή).

Η σέξι Ελευθερία Ελευθερίου Οι φωτογραφίες της με μαγιό στο Instagram

Η… petite τραγουδίστρια είναι από τις πιο ωραίες παρουσίες του ελληνικού πενταγράμμου και της showbiz, γενικότερα. Και αποδεικνύει περίτρανα ότι… «Τα ακριβά αρώματα, μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια».
Η Ελευθερία Ελευθερίου, εκτός από φωνή, διαθέτει και κορμί. Και φροντίζει να το αναδεικνύει με τις σέξι εμφανίσεις της στην πίστα, αλλά κι εκτός αυτής. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι, η Κύπρια τραγουδίστρια βάζει τα μικροσκοπικά της μαγιό και απολαμβάνει τις βουτιές της, στα καταγάλανα νερά της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου.

Δημοσιογράφος ανέβασε τόπλες φωτογραφία στο Instagram

Σε άκρως καλοκαιρινό mood η γνωστή δημοσιογράφος του Alpha, ανέβασε στο Instagram μία τόπλες φωτογραφία της. Ο λόγος για τη Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της, στην Κάρπαθο.

Η Ελένη Φουρέιρα «ξαναχτυπά» με μικροσκοπικό μπικίνι

Δεν προλαβαίνουμε τα «χτυπήματα» της τραγουδίστριας τις τελευταίες ημέρες, μέσα από τα social media. Μετά από ένα κουραστικό επαγγελματικά διάστημα, με πολλές εμφανίσεις, η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Και φαίνεται ότι ξεκίνησε με φόρα και ανεβασμένη διάθεση. Και σίγουρα σέξι. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις τελευταίες ημέρες. Μόλις πριν δύο ημέρες είχε δημοσιεύσει μία υπέροχη και σίγουρα σέξι φωτογραφία  της, μέσα στη θάλασσα. Και είχε προκαλέσει πανικό στον account της, με τα likes να αγγίζουν τα 80 χιλιάδες.

Οι φήμες για εγκυμοσύνη της Τζένιφερ Λόπεζ Το δημοσίευμα που «άναψε» φωτιές

Αν ισχύει η είδηση ότι η Τζένιφερ Λόπεζ περιμένει παιδί, μιλάμε για το γεγονός της χρονιάς! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το περιοδικό In Touch, σύμφωνα με το οποίο, η Λατίνα ντίβα είναι έγκυος στο παιδί του Άλεξ Ροντρίγκεζ.
Όπως αναφέρει στο αποκλειστικό του, η 49χρονη τραγουδίστρια και ο αστέρας του μπέιζμπολ αρραβωνιάστηκαν πρόσφατα στο Κάπρι, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου τους. Αυτός πρόκειται να γίνει στην Ιταλία, με 250 καλεσμένους και αναμένεται να κοστίσει - πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα – γύρω στα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει τόπλες στο Instagram

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Κόνι Μεταξά. Και για ακόμη μία φορά, βρήκε τον τρόπο να προκαλέσει αναστάτωση στο Instagram. Ποζάρει τόπλες στο φακό και μαζεύει τα likes κατά χιλιάδες, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.
Και αν η πόζα της μπορεί να θεωρηθεί προκλητική, όσοι γνωρίζουν την Κόνι και περισσότερο εκείνοι, που την ακολουθούν, ξέρουν ότι είναι μία κοπέλα, που δεν… κολλάει σε τέτοια.
Ίσως γι' αυτό κι επέλεξε να συνοδεύσει την επίμαχη φωτογραφία με το σχόλιο: «No shame – Χωρίς ντροπή».

Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα έγινε 60 ετών ( foto-vds )

Κρατώντας φωτογραφίες του αγαπημένου τους ειδώλου και τραγουδώντας τις μεγάλες της επιτυχίες, οι θαυμαστές της βασίλισσας της ποπ Μαντόνα τιμούν σήμερα τα 60α γενέθλιά της.
Με εφαλτήριο τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και με το hashtag #MadonnaAt60, μικροί και μεγάλοι, μεταξύ αυτών και πολλοί διάσημοι, στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους στην τραγουδίστρια που πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια μουσική σκηνή εδώ και 35 χρόνια, τολμώντας αδιάκοπα νέα στυλ και εμφανίσεις.