Βίντεο: Ελέφαντας επιτέθηκε σε τουρίστες και αναποδογύρισε το αμάξι τους!

Ταξίδεψαν στη Ν. Αφρική για να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους και έζησαν την απόλυτη... περιπέτεια Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου στο οποίο φαίνεται ένας ελέφαντας να επιτίθεται σε αυτοκίνητο με τουρίστες στο Kruger National Park της Νότιας Αφρικής.

Η ΔΟΕ προσφέρει 1,5 εκατομμύριο δολάρια στην Ελλάδα για την Ολυμπιάδα του 2016

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής - Ζήτησε την αλλαγή της νομοθεσίας για να δοθούν τα χρήματα στις ομοσπονδίες Το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων προσφέρει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών ενόψει της Ολυμπιάδας του Ρίο το 2016,

Ολάντ: Σεβαστείτε τις προσωπικές μου στιγμές (Φωτό+Βίντεο)

"Στημένη" έδειχνε η πρώτη ερώτηση για να τη Ζουλί στον Γάλλο Πρόεδρο, για να σταματήσει η συζήτηση για το ερωτικό σκάνδαλο πριν καν ξεκινήσει - Καμία επί της ουσίας απάντηση από τον Ολάντ που δεσμεύτηκε να απαντήσει για το ποιος είναι ο ρόλος της κυρίας Τριερβελέρ πριν τις 11 Φεβρουαρίου που θα πάει στις ΗΠΑ
 Περίπου 600 δημοσιογράφοι κατέκλυσαν το προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων για να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη Τύπου του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος είχε σκοπό να μιλήσει αποκλειστικά για την οικονομία, την ανεργία και φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τη Γαλλία.

euronews Ο «ερωτευμένος» Φρανσουά Ολάντ απέναντι σε 500 δημοσιογράφους

Η οικονομία επρόκειτο να είναι το βασικό θέμα στην πρώτη για το 2014 συνέντευξη Τύπου του Φρανσουά Ολάντ. Θεωρείται βέβαιο, ωστόσο, ότι τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή του Γάλλου Προέδρου θα κυριαρχήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση Κοντομηνά

Η εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση του επιχειρηματία, ενώ ο ανακριτής ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση-μαμούθ 5 εκατ.ευρώ-Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα πάρει την τελική απόφαση εντός 24 ωρών Διαφωνία προέκυψε μεταξύ της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου και του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη για την προφυλάκιση του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά.

Δείτε τον προσωρινό πίνακα κατάταξης Αυτοί είναι οι επιτυχόντες για τη Δημόσια Τηλεόραση

Εξήντα δημοσιογράφοι στη ΔΤ μέσω μοριοδότησης - Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν συνιστά πρόσληψη - Απαιτείται η επιβεβαίωση των στοιχείων των αιτήσεων συμμετοχής, η προσκόμιση και ο έλεγχος των απαραίτητων δικαιολογητικών Στη δημοσιότητα δόθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης με τα ονόματα των 71 επιτυχόντων στη Δημόσια Τηλεόραση.

Με γιουχαΐσματα υποδέχθηκαν τον Άδωνι στο «Αγία Όλγα»

«Άδωνι είσαι φασίστας» και «Κάτω τα χέρια από την υγεία» ακούγονταν από μερικές δεκάδες εργαζομένων Αντιμέτωπος με πλακάτ, πανό, κόκκινες σημαίες και σκληρά συνθήματα για την πολιτική που ασκεί στο υπουργείο Υγείας βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στη διάρκεια εκδήλωσης στο νοσοκομείο της Αττικής «Κωνσταντοπούλειο- Αγία Όλγα» προς τιμήν των ευεργετών του ιδρύματος. «Άδωνι είσαι φασίστας» και «Κάτω τα χέρια από την υγεία και τα νοσοκομεία» ακούγονταν στον προαύλιο χώρο από μερικές δεκάδες εργαζομένων άμα τη εμφανίσει του υπουργού Υγείας.

All aboard the SS Thistlegorm: Divers explore the rusting trains, trucks and motorbikes on the WWII British munitions ship sunk by a German bomber off the coast of Egypt

A piece of history frozen in time beneath the waves has been documented in amazing photographs.
The SS Thistlegorm  shipwreck, a British munitions ship sunk by a German bomber in 1941 off the coast of Egypt, lays undisturbed.
Now turned into a world-class diving site, the wreckage provides a fascinating insight into the past.

Miami nice! Jennifer Nicole Lee turns heads as she tucks into ice cream during outing in Florida

She is known for being incredibly hot.
So no wonder Jennifer Nicole Lee felt the need to cool down by wolfing down an ice cream during an outing in Miami on Monday.
The celebrity fitness guru was looking in typically fine form as she went on a shopping spree in sunkissed Florida.

Cream of the crop! Rihanna flashes her toned tum in a skimpy white vest and tiny denim hotpants as she arrives at Vogue Brazil shoot by helicopter

She's become one-half of the ultimate pop princess collaboration after recently joining forces with Colombian star, Shakira.
And Rihanna proved she is well and truly cream of the crop as she arrived at a photoshoot for international fashion bible, Vogue Brazil, on Monday.

Ronaldo struggles to hold back the tears as his son joins him to collect prestigious football award... before he sparks wedding rumours by calling Irina Shayk his 'wife

Cristiano Ronaldo sparked rumours that he and girlfriend Irina Shayk may have married in secret when he referred to her as 'my wife' in an emotional acceptance speech after being crowned the FIFA World Player of the Year for the second time.

Η γιαπωνέζικη Suntory εξαγόρασε τo Jim Beam

Στην εξαγορά της εταιρείας ποτών Beam, που παράγει το γνωστό Jim Beam, προχώρησε η γιαπωνέζικη οικογενειακή επιχείρηση Suntory, έναντι 16 δις. δολαρίων.
 Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Suntory θα πληρώσει 13,6 δισεκατομμύρια σε μετρητά ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καλύψει τα χρέη της εταιρείας.

Στο τραπέζι του καταναλωτή έφτασαν 11 τόνοι ακατάλληλο κρέας αλόγου

Οι ολλανδικές αρχές ασφάλειας των τροφίμων κάλεσαν πέντε ολλανδικές εταιρείες να αποσύρουν από την αγορά 11.000 κιλά κρέατος αλόγου από τη Γαλλία, το οποίο χαρακτηρίστηκε βοδινό και χρησιμοποιήθηκε σε προϊόντα τροφίμων τα οποία διατέθηκαν στην ολλανδική αγορά, αναφέρει σε επιστολή του που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Μπακογιάννης: Στα 2.000 ευρώ η οφειλή Λιάπη-ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Στα 2.000 ευρώ υπολογίζει τη συνολική οφειλή του Μιχάλη Λιάπη προς τον Δήμο Καρπενησίου ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τόνισε ότι το σύνολο των αδήλωτων τετραγωνικών μέτρων, τα τελευταία χρόνια, έφθασαν στην περιοχή τα 40.000.

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΤΑ «ΠΥΡΗΝΩΝ» Τους καταγγέλλουν για «μαφία των φυλακών»

«Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει μέσα στη φυλακή του Κορυδαλλού μεταξύ μελών της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και αντιεξουσιαστών που κατηγορούνται για παρόμοια αδικήματα. Τους καταγγέλλουν για «μαφία των φυλακών» Την ίδια ώρα που ο Χριστόδουλος Ξηρός παραμένει «εξαφανισμένος»,

Φωτογραφίες: Με τα παντελόνια κάτω σε μετρό και τρένα!-Απίστευτο κίνημα που ξεκίνησε από μια φάρσα...

Η νέα «μόδα» ξεκίνησε από μια φάρσα κωμικών το 2002, οι οποίοι ξεγύμνωναν ανυποψίαστους περαστικούς στο τρένο και το μετρό Το γύρο του κόσμου κάνουν εκατοντάδες φωτογραφίες ημίγυμνων ανθρώπων κάθε ηλικίας σε υπόγειους σιδηρόδρομους και τρένα σε όλο τον πλανήτη!

Φωτογραφίες Πέντε ξενοδοχεία στις άκρες της γης

Καταλύματα στο τέλος του κόσμου. Στα πιο απίθανα μέρη του πλανήτη. Καταλύματα στο τέλος του κόσμου. Στα πιο απίθανα μέρη του πλανήτη: στη σκιά των παγετώνων της Χιλής, στους γκρεμούς της Τανζανίας, στις τελευταίες ακτές της Νότιας Αφρικής. Ακολουθήστε μας.

Βίντεο: Αυτό είναι το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρω

Η σειρά «Ευρώπη» θα τεθεί σε κυκλοφορία στις 23 Σεπτεμβρίου 2014 Νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ της σειράς «Ευρώπη» παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα θα τεθεί σε κυκλοφορία στις 23 Σεπτεμβρίου 2014.

Ψάχνουν μέχρι τη Βενεζουέλα τον Γριβέα και τη γυναίκα του

Με «πράσινη ενέργεια» και φίλο τον Αντρίκο πήρε 17 εκατ. ευρώ από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και εξαφανίστηκε Κοντά στους δύο καταζητούμενους για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κυρ. Γριβέα και Αν. Βάτσικα φαίνεται ότι βρίσκονται οι αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές γνωρίζουν πού βρίσκεται το ζευγάρι, εις βάρος του οποίου υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σήμερα η σύσκεψη Αρβανιτόπουλου - Κεφαλογιάννη Αποφασίζουν για τις «λευκές» διακοπές των μαθητών

Εξετάζεται το σενάριο να μην γίνουν μαθήματα για δύο ημέρες μετά την Καθαρά Δευτέρα - Κίνητρα από την Ένωση Ξενοδόχων έως και 50% για την ενίσχυση του τουρισμού Όλα τα ενδεχόμενα για την «λευκή εβδομάδα» χειμερινού τουρισμού, που ισχύει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, θα εξετασθούν σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη, στις 11 το πρωί μεταξύ του υπουργού Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλου και της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη.

DuckDuckGo: Αυτή είναι η «ανώνυμη» μηχανή αναζήτησης

Τέσσερα εκατ. χρήστες ημερησίως - Αυτοπροβάλλεται ως ένα είδος «αντι-Google», καθώς δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα των χρηστών της, χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για προστασία των δεδομένων από «τρίτους» κ.ά. Ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο οι αναζητήσεις στην «ανώνυμη» μηχανή αναζήτησης DuckDuckGo μέσα στο 2013.