Με τον τίτλο «Grow Greek Tourism Online» η Google προωθεί την Ελλάδα με το παγκόσμιο δίκτυο της

Με στόχο την ενίσχυση του τουρισμού μέσω του διαδικτύου η Google, σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία που την ονόμασε «Grow Greek Tourism Online».
Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο να παρέχει στις τουριστικές επιχειρήσεις τις απαραίτητες ψηφιακές δεξιότητες και τα διαδικτυακά εργαλεία που θα ενισχύσουν την ανάπτυξή τους κατά τη διάρκεια, αλλά και πέραν της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι Greek White σχεδίσαν το πρώτο υφασμάτινο τάβλι-Δεν παίρνουν ανάσα και ξεπουλάνε σε Ελλάδα και εξωτερικό-Καταπληκτικό!

Το τάβλι το έχουμε συνηθίσει σε ξύλινο ταμπλό, να ρίχνουμε τα ζάρια και να ακούγονται. Αυτή είναι η μισή απόλαυση λένε όσοι παίζουν φανατικά. Σκέψου όμως να είσαι διακοπές στο νησί να θες να πας σε μία παραλία για λίγους, να πρέπει να διασχίσεις ένα δύσβατο μονοπάτι και να έχεις μαζί σου ένα τάβλι που δεν πιάνει ούτε χώρο και είναι εξαιρετικά ελαφρύ.

Tο απόλυτο success story της Green Cola στον ακριτικό Έβρο - το θαυμάσιο φυσικό ελληνικό αναψυκτικό που κερδίζει fans και γιγαντώνεται! Ποιοι το ''εφηύραν'' και πως; (φωτό)

Μια ζαχαρένια μυρωδιά γαργαλάει τα ρουθούνια καθώς βαδίζουμε προς το εσωτερικό του εργοστασίου. Ανεβαίνοντας τη σκάλα για την αποθήκη των πρώτων υλών, σχεδόν τη γευόμαστε όταν ανοίγουμε ένα κιβώτιο που περιέχει στέβια σε μορφή σκόνης, το γνωστό φυσικό γλυκαντικό-σήμα κατατεθέν της Green Cola, του «πράσινου» ελληνικού αναψυκτικού που παράγεται στην Ορεστιάδα.

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ* Αμνηστία για τα χρέη των δήμων

«Πλυντήριο» για σπατάλες, ύποπτες συναλλαγές και παράνομο πλουτισμό από διοικήσεις και μέλη αμαρτωλών δημοτικών επιχειρήσεων συνιστά γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που έκανε αποδεκτή το υπουργείο Οικονομικών με την οποία δίνεται «συγχωροχάρτι» για τις φορολογικές παραβάσεις και ασυλία έναντι οποιωνδήποτε κυρώσεων για χρέη στο Δημόσιο.

Βουλιάζουν τα Ταμεία * 211.451 οφειλέτες απειλούνται με κατασχέσεις * Aδυναμία πληρωμής ακόμη και των ρυθμίσεων

EKTOΞEYΘHKAN κατά τη διάρκεια της κρίσης οι οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, φτάνοντας στο IKA τα 8,5 δισ. από 5,2 δισ. το 2009 και στον OAEE τα 9,1 δισ. από 3,5 δισ. ευρώ. H «τρύπα» στα έσοδα των Tαμείων, η οποία αγγίζει πλέον τα 11 δισ. και κάθε μήνα διευρύνεται, σκιαγραφεί μαύρο μέλλον για τις συντάξεις και τις άλλες παροχές.

Τσίπρας: Θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ

Σύμφωνα με όσα είπε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, κατά την ομιλία του σε σύσκεψη κομματικών στελεχών από την κεντρική Μακεδονία που έγινε στη Θεσσαλονίκη
Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψη του στην 79η ΔΕΘ και το ζήτημα ανατροπής της κυβέρνησης είναι αυτό που θέτει στην πρώτη γραμμή της

Πρόστιμο-μαμούθ στην Bank of America - Θα αγγίξει τα 17 δισ. δολάρια

Η συμφωνία θα σηματοδοτήσει το μεγαλύτερο διακανονισμό που έχει γίνει μεταξύ της αμερικανικής κυβέρνησης και μιας μεμονωμένης εταιρείας
Κοντά στα 17 δισ. δολάρια αναμένεται να φτάσει το πρόστιμο που θα πληρώσει η Bank of America στο πλαίσιο διακανονισμού με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης για κατηγορίες που σχετίζονται με την πώληση επισφαλών τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων σε επενδυτές πριν το ξέσπασμα της χρηματοπιστωτικής κρίσης, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις.

Ιαπωνία Χιροσίμα: Στους 39 οι νεκροί από τις κατολισθήσεις - Αγνοούνται επτά άνθρωποι

Περίπου 2.500 πυροσβέστες, αστυνομικοί και στρατιώτες συμμετέχουν στην αναζήτηση επιζώντων - Οι επίσημες ιαπωνικές αρχές αναγνωρίζουν ότι άργησαν να επέμβουν και να ζητήσουν από τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους
Όλη τη νύχτα της Τετάρτης και τα ξημερώματα της Πέμπτης τα σωστικά συνεργεία δεν σταμάτησαν την αναζήτηση αγνοουμένων στη Χιροσίμα

Κλείνει ιστορική ελληνόφωνη εφημερίδα της Κωνσταντινούπολης

Ύστερα από 88 χρόνια συνεχούς παρουσίας η εφημερίδα «Απογευματινή» της Κωνστνατινούπολης, που είναι η μόνη ελληνόφωνη εφημερίδα της Πόλης, «κατεβάζει ρολά».
Αιτία είναι η οικονομική κρίση, όπως παραδέχθηκε στις αρχές Αυγούστου, σε σχετική ανακοίνωση ο εκδότης της εφημερίδας, Μιχάλης Βασιλειάδης.

Κίνα: καρτέλ και από ιαπωνικές εταιρείες

Δύο ημέρες μετά την καταδίκη της Mercedes-Benz, στην Κίνα, για αθέμιτο ανταγωνισμό, οι κινεζικές αρχές έβαλαν στο στόχαστρο αυτοκινητοβιομηχανίες της Ιαπωνίας.
Η Εθνική Επιτροπή Αναπτυξιακών Μεταρρυθμίσεων (National Development Reform Commission (NDRC) κατέληξε στο απόφαση ότι 12 ιαπωνικές εταιρείες (μεταξύ των οποίων οι Sumitomo Electric Industries, Denso Corp και Mitsubishi Electric) είχαν έρθει σε συνεννόηση, ακολουθώντας πρακτικές καρτέλ, ώστε να περιορίσουν τον ανταγωνισμό και να πουλάνε ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε ευνοϊκές
για τις ίδιεςτιμές.

Βραζιλία: Ανατροπή στο προεκλογικό σκηνικό μετά το χαμό του Κάμπος

Η προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη Βραζιλία στις 5 Οκτωβρίου έχει μπει στην τελευταία της φάση, με τους υποψηφίους να δίνουν τη μάχη των τηλεοπτικών μηνυμάτων.
Την έκπληξη στις δημοσκοπήσεις κάνει η Οικολόγος Μαρίνα Σίλβα: με 21% καταγράφεται δεύτερη στην πρόθεση ψήφου πίσω από την πρόεδρο Ντίλμα Ρούσσεφ που διατηρεί την πρωτιά με μεγάλη διαφορά δεκαπέντε μονάδων, 36%. Οριακά στην τρίτη θέση έρχεται ο σοσιαλδημοκράτης Νέβες με 20%.

Στο φως οι Σφίγγες της Αμφίπολης

Προχωρούν οι ανασκαφικές εργασίες των Τύμβο της Αμφίπολης. Μέσα σε τρεις ημέρες κατάφεραν να αφαιρέσουν 11 λίθους από τον τοίχο σφράγισης και έτσι αποκαλύφθηκαν πλήρως οι δύο Σφίγγες που βρίσκονται στην είσοδο του τάφου.

Φρανκφούρτη: Βόμβα του Β‘Παγκοσμίου Πολέμου μπλοκάρει την πρόσβαση στο αεροδρόμιο

Ένας τεράστιος κρατήρας έχει δημιουργηθεί στον αυτοκινητόδρομο 3 κοντά στο Όφενμπαχ αποκλείοντας την κυκλοφορία και δυσκολεύοντας την πρόσβαση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.
Η βόμβα που εξουδετερώθηκε ήταν 10 τόνων και χρονολογείτο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ομπάμα: “Καρκίνος που πρέπει να νικηθεί οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους”

Την αυθεντικότητα του βίντεο που δείχνει τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλει, από τους μαχητές του Ισλαμικού κράτους επιβεβαίωσε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, σε έκτακτο διάγγελμα του, αποκαλώντας το έγκλημα ειδεχθές.
“ Οι ΗΠΑ θα συνεχίζουν να κάνουν ό,τι πρέπει για να προστατέψουν τους πολίτες της.

Θεραπευτική μαριχουάνα: δουλειές με «φούντες»!

Δουλειές με «φούντες»: σε αυτή την περίπτωση μιλάμε τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά.
Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν μαριχουάνα για ιατρικούς σκοπούς στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν το νέο αγαπημένο προορισμό για κεφάλαια, που θέλουν να «φτιαχτούν».