Το «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ» της ΕΡΤ1, πρώτο με διαφορά στο νεανικό κοινό

Μεγάλη τηλεοπτική ανατροπή φαίνεται να κάνει το «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ» της ΕΡΤ1. Οι Μάριον Μιχελιδάκη, Κώστας Λασκαράτος και Νίκος Μερτζάνης κάθε πρωί αναλαμβάνουν την ενημέρωση των τηλεθεατών και το κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης.
 Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, η εκπομπή «τερμάτισε» πρώτη στο λεγόμενο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πολύ πίσω τον άμεσο ανταγωνισμό, αλλά και τα ψυχαγωγικά προγράμματα που παραδοσιακά κυριαρχούν εκείνη την ώρα.

Infosqip: “Νέα Μακεδονία” το όνομα που συμφώνησαν Ελλάδα – Σκόπια

Το Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας το οποίο εν συντομία θα είναι το “Νέα Μακεδονία” λέει το infosqip ότι είναι το όνομα στο οποίο συμφώνησαν Ελλάδα και Σκόπια.

Μάλιστα στις πληροφορίες που επικαλείται το αλβανικό μέσο υπάρχουν και λεπτομέρειες ακόμη και για την ονομασία της εθνικότητας ή της εκκλησίας των Σκοπίων, όπως και το πως θα αποκαλούνται οι μακεδόνες της Ελλάδας.

Έδεσε στην Κύπρο το πρώτο περιπολικό ανοικτής θαλάσσης που κατασκευάστηκε στο Ισραήλ

Έφτασε χθες το μεσημέρι στο λιμάνι της Λάρνακας το πρώτο πλοίο ανοιχτής θαλάσσης που απέκτησε το πολεμικό ναυτικό της Κύπρου, στο πλαίσιο υλοποίησης Διακρατικής Συμφωνίας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, στο πλοίο θα κυματίζει η σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά τη διενέργεια των απαραίτητων τελωνειακών ελέγχων.

Αιγαίο: Πήρε φωτιά ο κινητήρας τουρκικού CN-235 μετά την παραβίαση

Με την "ουρά στα σκέλια" επέστρεψε στην αεροπορική βάση του Ντάλαμαν, από την οποία είχε απογειωθεί, ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας όταν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OnAlert, πήρε φωτιά ο ένας κινητήρας του.

Μάλιστα το τουρκικό CN-235, το οποίο αξιοποιώντας το νατοϊκό "καμουφλάζ", καθώς συμμετείχε σε δραστηριότητα της βορειατλαντικής συμμαχίας, μπήκε παράνομα στο FIR Αθηνών χρησιμοποιώντας αεροδιάδρομο ανατολικά της

Ακταίωρος ΦΑΕΘΩΝ: Ρίγη συγκίνησης στην τελετή παράδοσης των λειψάνων του πληρώματος - ΦΩΤΟ

Σε έντονο κλίμα συγκίνησης στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η επίσημη τελετή παράδοσης των λειψάνων των πέντε από τα έξι μέλη του πληρώματος της ακταιωρού «ΦΑΕΘΩΝ», (το έκτο μέλος, Νιάφας Νικόλαος παραδόθηκε πριν από λίγους μήνες), καθώς και άλλων δύο Ελλήνων πεσόντων: του Έφεδρου Ανθυπασπιστή Βασίλειου Κουκουσούλη, που έπεσε μαχόμενος στον Παχύαμμο Τυλληρίας τον Αύγουστο του 1964 και του Συνταγματάρχη Αθανάσιου Φωτόπουλου, που έπεσε μαχόμενος κατά την τουρκική εισβολή τον Ιούλιο του 1974. Κατά τη δάρκεια της τελετής

O πλουσιότερος ποδοσφαιριστής του κόσμου που μπορεί να αγοράσει την ομάδα του 48 φορές!

Όχι μόνο δεν είναι αστέρι της στρογγυλής θεάς, αλλά δεν παίζει καν στη βασική εντεκάδα της Λέστερ Σίτι.
Κανένα πρόβλημα όμως για τον 19χρονο Faiq Bolkiah, πρίγκιπα του Μπρουνέι και ανιψιό του σουλτάνου του Μπρουνέι, Χασανάλ Μπολκιάχ!

Βλέπετε η προσωπική του περιουσία αποκρυσταλλώνεται στα 16,5 δισ. ευρώ (20 δισ. δολάρια), κι έτσι δεν έχει να νοιάζεται για παχυλά συμβόλαια και χρυσές αμοιβές.

Δεκατρείς χιλιάδες τουρίστες έχουν αποκλειστεί σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας

Ένα από τα πιο γνωστά χιονοδρομικά κέντρα στην Ελβετία, ο σταθμός του Τσερμάτ, έχει αποκοπεί από τον υπόλοιπο κόσμο λόγω της πυκνής χιονόπτωσης των τελευταίων ημερών, ανακοινώθηκε σήμερα.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν «περίπου 13.000 τουρίστες στην Τσερμάτ», που βρίσκεται στο καντόνι Βαλέ (νοτιοδυτικά), δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του σταθμού, η Ζανίν Ιμές σύμφωνα με δημοσίευμα, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η γκάφα της Η&Μ με τον «πιο cool πίθηκο της ζούγκλας»

Πυρά δέχθηκε η Η&Μ για μια φωτογραφία με ένα μικρό μαύρο αγοράκι με μια μπλούζα που έγραφε «Ο πιο cool πίθηκος της ζούγκλας».
Ο  Charles M. Blow, συντάκτης των New York Times που εντόπισε το ατόπημα της εταιρείας, έγραψε στο twitter: «Η&Μ έχετε τρελαθεί εντελώς!?!?!?».
Ωστόσο, το θέμα δεν σταμάτησε εκεί. Ο πετυχημένος ράπερ «The Weeknd» διέκοψε τη συνεργασία του με την Η&Μ μετά από την κυκλοφορία της φωτογραφίας. Ο 27χρονος έκανε την ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας, γράφοντας ότι είναι «σοκαρισμένος και ντροπιασμένος από τη φωτογραφία».

Το χιόνι επέστρεψε στη Σαχάρα ακόμα πιο πυκνό

Είναι το πιο απίθανο μέρος για το οποίο θα λέγαμε ποτέ πως «ντύθηκε στα λευκά», κατά το δημοσιογραφικό κλισέ. Κι όμως, στρώμα χιονιού καλύπτει τους αμμόλοφους στη Σαχάρα, δημιουργώντας το πιο απρόσμενο θέαμα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, είναι η πρώτη χιονόπτωση στην έρημο ύστερα από σχεδόν 40 χρόνια, και μάλιστα έναν μήνα μετά τις πρώτες νιφάδες, τον Δεκέμβριο, τώρα το χιόνι επέστρεψε πιο πυκνό.

Το πρόσωπο-έκπληξη που κόπηκε από το Survivor 2

Ένα παρασκήνιο από τις οντισιόν του Survivor 2 μετέφερε στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν στα πρόσωπα που δήλωσαν από μόνα τους συμμετοχή στο παιχνίδι και κλήθηκε μαζί με άλλα άτομα για κοινή συνέντευξη, κάτι που στην ίδια δεν άρεσε καθόλου.
«Έχουμε τώρα ένα όνομα έκπληξη. Έφτιαξε μόνη της το email και το έστειλε στην παραγωγή. Μιλάμε για την Τζούλια Αλεξανδράτου που είπε θέλω να πάω στο Survivor» αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αποκαλύπτοντας και το

Πότε ξεκινάει το νέο Survivor

Το πρώτο Survivor μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και τα μηχανάκια της AGB χτύπησαν «κόκκινο».
Όπως είναι φυσικό οι υπεύθυνοι της παραγωγής θέλουν το Survivor 2 να έχει την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη απήχηση και ήδη ετοιμάζονται για την ομάδα των «Μαχητών» πολλά καλλίγραμμα κορμιά, ανδρών και γυναικών.
Μάλιστα μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα Διάσημων και φαίνεται πως οι δύο εξ αυτών θα είναι σίγουρα στο Survivor.

Ο ΣΚΑΪ κατέθεσε πρώτος τον φάκελό του για τηλεοπτική άδεια

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ του επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου ήταν το πρώτο κανάλι που κατέθεσε σήμερα αίτηση για τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Βραδινή έξοδος για Μαυρίδη, Αναδιώτη και Κατσινόπουλο

Μπορεί το Nomads να έχει τελειώσει όμως φαίνεται ότι οι φιλίες που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού καλά κρατούν. Απτή απόδειξη το τρίο Μαυρίδη-Αναδιώτη-Κατσινόπουλου που διασκέδασαν στο BOX όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες.

Οι τρεις φίλοι τραγούδησαν και πέρασαν χαλαρές στιγμές με τα τραγούδια του συγκροτήματος. Το ίδιο βράδυ στη σκηνή ανέβηκε και ο Πάνος Μουζουράκης.